Singulair ingrasa?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Zina

Diuna, in sfarsit, esti singura care te-ai prins, subiectul este la misto, iti dai seama ca altceva nu am ce face decat sa fac misto pe-aici pe forum...

Mai Zina,pe bune,si eu ma intreb acelasi lucru !Si chiar cat timp va trece pana vei initia un alt subiect despre un medicament.
Parerea mea- pediatrul este mult mai avizat decat n persoane de pe aici si incearca poate si alte subiecte ,zau asa!
Pofta de mancare poate fi si de la faptul ca el se simte mai bine si organismul cere nutrienti dupa o perioada in care sigur a stat mai slab la capitolul mancare.
Esti ca in povestea aia cu drobul de sare- te ingrijorezi de ceva ce poate se va intampla sau poate nu.
Sigur in aceasta perioada copilul a si slabit.Lucrul asta nu te ingrijora?
Offff,Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Zina, la subiectul inchis anterior ai aratat clar cat esti de nemultumita de sfaturile primite de la mamicile de aici. Chiar si eu am inceput sa ma intreb de ce continui sa deschizi subiecte nenumarate privind medicamentele administrate copilului tau. Chiar nu-ti este de ajuns sfatul pediatrei tale?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Gogosel, cum poti fi tu atat de sigura ca in aceasta perioada (nu stiu exact la care te referi), copilul a slabit?. Gresit. Nu a slabit deloc, din contra si cand a fost bolnavior, s-angrasat. La capitolul mancare nu a stat mai slab, cum sustii tu. Of, Doamne!

Roxxxy80, atunci de ce zeci de mamici mai deschid aici subiecte? Intrebarea ta este valabila pentru toata lumea. Nu te-ai gandit? Aici vorbim de experientele celorlalti, prin ce-au trecut ei cu copilasii lor, fiecare avem un pediatru, dar asta nu ne impiedica sa scriem si aici. Nu mai fi asa de mirata!!! Pentru asta este acest forum, sa ne impartasim problemele, sa ne sfatuim, eu chiar nu inteleg de ce pui astfel problema. Am mai spus, daca nu ai ce sa raspunzi, nu scrie, asa in dorul lelii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Zina, sotul tau ce spune in legatura cu panica asta continua a ta?
Nu te ajuta daca vorbesti cu el despre "problemele" pe care le are copilul?
Cand intru in panica din fel de fel de motive , discut cu sotul meu si uneori e de ajuns o singura privire de-a lui (prima impresie la ceea ce spun :)) ca sa-mi dau seama ca exagerez sau ca bat campii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Denizel, poate tu si alte doamne de pe forum ma percep ca fiind panicata. Asta datorita postarilor mele pe diverse teme, poate chiar prea multe, dar eu am considerat ca acest forum intr-o oarecare masura ma "poate sfatui", intr-un fel... In cadrul familiei, nu par defel panicata, sunt foarte echlibrata, daca sunt ingrijorata (vis-a-vis de copilul meu), stiu sa nu o arat si sa nu creez tensiune. Cu sotul discut, binenteles, dar nu prea am cand, daca vine seara in jur de ora 19-20, acasa, nu-mi ramane prea mult timp, dupa ce adoarme piciul, cadem si noi lati. Si, pe langa asta, domeniul medicina pentru el, este cam un fel de SF.
La noi e cam invers, o singura privire de-a mea si el isi da seama ca bate campii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Zina, in postarea lui denizel era vorba de te sfatui, a cere parerea caluilalt parinte, care vede copilul zi de zi, care ii stie evolutia, care este (cel putin teoretic) la fel de implicat si responsabil in ceea ce priveste copilul, nu de 'care e mai tare in priviri dintre tine si sotul tau'.

si eu nu prea inteleg care ar fi finalitatea acestui subiect. Daca vin 4 persoane si iti spun ca ai lor copii au luat 1-2 kg dupa tratamentul cu singulair, tu ce-o sa faci? Intrerupi tratamentul in ciuda sfaturilor medicului ca sa nu ingrasi copilul? (ma indoiesc ca vei face asta) Sau pui copilul la dieta? Care-i rostul, care-i finalitatea? Daca faci doar asa un sondaj de opinie pt curiozitatea ta proprie, putem sa deschidem un subiect la sectiunea 'sondaje de opinie'.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Zina, tu chiar esti o persoana foarte panicoasa si cred ca ai mare nevoie de cineva care sa te poata linisti: poate mama, poate tata, sotul, o prietena, un medic etc.

Daca totusi nu exista nimeni care sa poata sa-ti spulbere grijile pe care ti le faci intruna si din orice, poate ar fi bine sa consulti un medic care sa-ti prescrie ceva antianxietate.

Mie mi se pare un cosmar sa traiesti asa, framantata si stresata din cauza unor muci si tuse la un copil de 4 ani.

Daca ar fi bebe, daca ar avea grave probleme de sanatate, te-as intelege.

Asa insa, exagerezi si iti faci un foarte mare rau (sa stii ca exista mari sanse sa te imbolnavesti tu grav din cauza stressului la care iti supui constant organsimul - de aia ziceam ca ti-ar prinde bine ceva antianxietate).

Ca sa nu mai spun ca ii faci un rau copilului, el simte ca esti stresata (chiar daca spui ca nu se vede - ma indoiesc totusi :) si nu cred ca ii face bine deloc sa-l tot plimbi pe la medici, sa-l tii inchis in casa fiindca are muci sau fiindca bate vantul afara, si sa nu treaca zi in care sa nu-i dai fel de fel de medicamente.
O sa-i intre in cap ca el e un copil bolnav si sensibil, iar asta nu o sa-l ajute...

O sa devina si el stresat si panicat, o sa fie genul de barbat care, cand intra pentru prima data intr-o incapere, in loc sa se uite ce gagici sunt pe-acolosa, o sa aiba intai grija sa inchida geamul ca nu cumva sa stea in curent .

Acuma eu sper sa nu te superi si pe mine .

Mergi la inceput

pai tocmai ce i-ai dat medicamentul ca avea/are secretii,muci,haraiala,etc si de obicei,cand un copil,adult este racit,gripat sau bolnav din alte motive,apetitul lui scade.eu ,copilul,sotul asa reactionam.nu prea mancam si ne simtim slabiti/epuizati ori chiar slabim mai mult sau mai putin.

si la fel ca Laura,te intreb si eu- care e finalitatea subiectului?

referitor la subiecte deschise- fiecare membru poate initia zeci de subiecte,dar sa fie interesante,interactive,de ce nu educative,sa invatam din ele ceva.insa subiectele tale sunt pe aceasi tema(enervanta de f multe ori) iar cei ce iti raspund sunt TOTI contra actiunilor tale,te sfatuiesc cu "asa nu".dar tu continui,again and again.si chiar ma intreb daca nu cumva...esti...nu mai spun !

Mergi la inceput

si inca ceva- acea persoana "sfatuitoare" era asistent de farmacie?
si chiar daca era si farmacist,sa stii...sunt profesionisti si "profesionisti" !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Eu ma refeream strict la tine de ce tot continui sa deschizi subiecte despre fiecare medicament pe care il administrezi copilului cand e clar ca mereu esti nemultumita de sfaturile primite aici. Spui ca acest forum este pentru a ne sfatui, insa tu nu te sfatuiesti cu nimeni, tu sfarsesti mereu prin a fi nemultumita de ceea ce iti scriu fetele.

Citat:
citat din mesajul lui Zina
Roxxxy80, atunci de ce zeci de mamici mai deschid aici subiecte? Intrebarea ta este valabila pentru toata lumea. Nu te-ai gandit? Aici vorbim de experientele celorlalti, prin ce-au trecut ei cu copilasii lor, fiecare avem un pediatru, dar asta nu ne impiedica sa scriem si aici. Nu mai fi asa de mirata!!! Pentru asta este acest forum, sa ne impartasim problemele, sa ne sfatuim, eu chiar nu inteleg de ce pui astfel problema. Am mai spus, daca nu ai ce sa raspunzi, nu scrie, asa in dorul lelii.

Mergi la inceput