Bazar Umanitar (65)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikaeela spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Miha, eu am fost aici la noi la posta acu` 2 zile si nu era ajuns :(
Sper doar sa nu se fi ratacit.

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Si eu sper sa nu se fi ratacit.

Bazar umanitar

Ajutor ptr Ionela

Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Citat:
citat din mesajul lui boticelina

Bine v-am gasit fetele mele iubite! Sper ca ati petrecut minunat, noi am avut o vacanta frumoasa, desi in carantina (copilul are varicela, pe principiul "toate bubele rele drept in fundul babei mele")

Am primit coletele de la voi si sunt foarte incantata, toate hainutele sunt impecabile. Ma bucur si ca au ajuns coletele de mine in timp util (sper) ca am facut mari giumbuslucuri sa le pot duce la posta (cu copilul plin de bube zemoase)

Am mai facut rost de niste chestii pt bazar, sper sa le pot pune azi-maine, sunt f frumusele (carticele) donate de nasha mea.

Va pup si revin, mi-a prins bine si mie concediu asta medical, m-am mai odihnit si eu nitel

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Am luat si noi inainte de Paste pachetul, multumim mult si pentru bonus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna!

mikaeela: se poate sa fie vreo problema de la posta cu coletele, eu l-am primit desfacut de tot si pana acum nu am mai avut probleme la posta noastra.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaeela spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonapro

Buna!

mikaeela: se poate sa fie vreo problema de la posta cu coletele, eu l-am primit desfacut de tot si pana acum nu am mai avut probleme la posta noastra.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mai Simona,nu stiu ce sa cred,de la un timp chiar am probleme cu coletele.Mi s-a mai intamplat si luna trecuta de mi-au venit 2 colete inapoi si aveau trecuta adresa corect.Acum vad ca nici al Dariei si al Dianei nu a ajuns,chiar nu stiu ce se intampla.

Bazar umanitar

Ajutor ptr Ionela

Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Buna.
Am pus produse noi,sunt pe pag 3 http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=leditia&searchtype=2&show=current&startcount=81&endcount=116&page=3 de la camasa Orchestra in jos.

O zi buna sa aveti.

ps:Azi vor pleca colete de la mine catre-
olim
danyalo
aka
nushulica

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Bagam cazul Florinei la bazar?
eu donez ceva produse pentru ea daca se aproba

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Salut!
Am pus si eu 3 produse noi pt Raisa.Le gasiti la semnatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare
fetelor, azi a depus banutii pentru toate facturile restante, asa ca is pe zero la datorii
o sa va rog sa imi confirmati ca au intrat banutii, Delia i-a depus azi dimineata de la Cluj, si a plecat la munte si nu are codurile la ea
imi cer scuze, dar la 22 de anio inteleg.
puteti sa imi puneti si pachetele, am sa va confirm cand pot, nu o sa am acces la net in viitoarele 2 saptamani
multumesc mult si sper sa ne auzim prin iunie, cand ajung in tara, pana atunci nu am cine sa faca platile, delia pleaca din tara.
multumesc pentru pachete si spor la bazarit tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

anca, am platit bratarica de la tine azi
luy, si cartile de la tine sunt platitedaca mai ai ceva tine pana in iunie cand vin acasa
dianaalex tricoul am sa te rog sa il trimiti lui leditia
laura25 sapca si tricul tot lui leditia am sa te rog sa il trimiti, multumesc mult
kateryna, cand ai timp poti sa imi trimiti cartile,asa poate citeste si tata ceva pana merg acasa
si cam atat am de spus
imi cer scuze pentru confirmari, dar vi le trimite delia cand are vreme si calculator reparat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Bagam cazul Florinei la bazar?
eu donez ceva produse pentru ea daca se aproba

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Am intrebat-o pe Andreea daca doreste introducerea cazului la baZar, insa nu a dat nici un raspuns inca. Daca nu se angajeaza sa respecte cerintele, nu avem cum sa-l adaugam la bazar.

Mergi la inceput