Bazar Umanitar (65)
Raspunsuri - Pagina 27
ellinia spune:
Citat: |
Lavina, am luat si geanta de la tine. Este foarte frumoasa si de abia astept sa o port. Multumesc! |
Multumesc mult si pentru bonus, am descoperit cerceii in buzunarul gentii!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
georgipuia spune:
citat din mesajul lui LoraG76 Pai stii cum facem? Daca o sa le vrei dupa ce o sa le poarte fie-mea, or sa-ti revina tie si pui ceva banuti in contul cuiva atunci, o sa ne intelegem. A mea e mai grasunica si sigur ii vor ramane mici repede. Doar sa-mi amintesti la toamna/iarna. |
Suna bine... problema e ca eu o sa uit inaintea ta... Lasa ca mai vedem noi pana in toamna...
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
szivarvany spune:
Fetele, am primit acum prin curierat un costumas demetial de vara, donat de o membra DC, Deus), marime mare (scrie 16) si il voi pune la bazar diseara, dupa ce imi reprimesc pc-ul.
Nu stiu daca printre voi mai sunt asa fete babane ca mine
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID
Serialbastre spune:
citat din mesajul lui mamagiuliei Fetele, am primit acum prin curierat un costumas demetial de vara, donat de o membra DC, Deus), marime mare (scrie 16) si il voi pune la bazar diseara, dupa ce imi reprimesc pc-ul. Nu stiu daca printre voi mai sunt asa fete babane ca mine Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID |
Cu masuri, nu?!
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
Viovio spune:
citat din mesajul lui mamagiuliei Fetele, am primit acum prin curierat un costumas demetial de vara, donat de o membra DC, Deus), marime mare (scrie 16) si il voi pune la bazar diseara, dupa ce imi reprimesc pc-ul. Nu stiu daca printre voi mai sunt asa fete babane ca mine Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID |
Sigur ca sunt...
EU !
szivarvany spune:
Mai mari ca mine nu sunteti, deci ... voi masura la cm
E super fain, e de vara, cu flori, o nebunie de culori
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID
Ingrid S spune:
Anca16, am primit cerceii, sunt foarte frumosi, multumesc.
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
ancadragoman spune:
ce inseamna 16?
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
boticelina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
ce inseamna 16? |
46-48
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
Leditia spune:
In sfarsit am reusit sa pun produsele de la nerantula
Le gasiti aici http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=leditia&searchtype=2&show=current&startcount=41&endcount=79&page=2
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.