Bazar Umanitar (65)
Raspunsuri - Pagina 21
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra anca si ALEXA,am vazut ca ati licitat si vroiam sa va spun ca am fost pe pe fuga si nu am mai specificat ca nu sunt noi colacurile (colacii??) pentru bebe. Le-am folosit anul trecut de cateva ori. daca va razganditi, nu e nicio problema BAZAR UMANITAR |
ESTE OK,MERSI
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
ancadragoman spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Laura25
Atunci lasati si pt mine unul Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
TI-AM LASAT
poze si filmulete
povestea nasterii
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
ancadragoman spune:
AM SUPRALICITAT LA COLAC PE SORA MEA
poze si filmulete
povestea nasterii
ancadragoman spune:
DIN CAUZA VITEZEI
poze si filmulete
povestea nasterii
Laura25 spune:
Anca, multzu', multzu' . Abia astept sa o vad pe bolfisenia de fina'mea lipaind ca o broscutza in apa asezata comod in colacel
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ancadragoman spune:
si eu la fel cu nepotica mea
poze si filmulete
povestea nasterii
szivarvany spune:
Am pus produsele, mai am, dar alea urmeaza luni.
Le multumesc fetelor care mi le-au trimis, le multumesc ca au ales cazul lui David si le multumesc si celor care cumpara
Cum am spus, restul luni, weekend frumos tuturor
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID
Mercedes spune:
Am pus si eu un trening rosu nou cumparat tot de aici de la bazar pentru david aici
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=24785&n=Vand-trening-rosu-NOU-cu-eticheta--marimea-S4-55-ani
Fetele am o problema cu un produs de la mica publicitate si nu stiu cum sa o rezolv. Am pus mai demult la mica publicitate cateva produse , am dat linkul la mica publicitate spre pagina mea.O doamna a ,,cumparat,, de aici acum cateva zile( in 29.04 mi a scris ca doreste produsul respectiv, azi mi-a scris un pm cum si care i modalitatea de livrare... in schimb eu il vandusem deja demult in 14 aprilie.Eu nu ma consider ,,vinovata,, atata timp cat am dat link in anunt unde se gaseste produsul in schimb am de emis o factura si marfa nu o mai am, ce fac? nu vreau sa par neserioasa pentru ca nu sunt si cred ca nu am gresit fata de nimeni pana acum.. nu pot sa va pun link aici pentru ca nu apartine de bazarul umanitar dar cine vrea ii trimit pe pm. Dati mi va rog o solutie
LoraG76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Anca, multzu', multzu' . Abia astept sa o vad pe bolfisenia de fina'mea lipaind ca o broscutza in apa asezata comod in colacel Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Bolfosenia te pupa, nana!
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)