Bazar Umanitar (65)
Raspunsuri - Pagina 17
Ingrid S spune:
Am mai achitat si pentru Ionela
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=6788
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
aticia spune:
salut fetelor, tocmai am terminat de pus la bazar un nou set de hainute si avem deja reactii. Va multumim tuturor pentru implicare.
Azi Bibi implineste 11 luni. Din pacate maine este programat la o noua transfuzie de sange.
Avem posete si hainute pentru doamne - noi si frumoase, impecabile. Si haninute pentru fetite in principal.
Spor la bazarit!
kid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emanouela buna fetele am pus azi colet pt kid mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail |
Multumesc
Te rog sa-mi marchezi si facturile ca platite.
emanouela spune:
scuzeeee, mii de scuze.....traiam cu impresia ca am marcat....acu am bifat
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
ducky spune:
mamagiuliei, am platit produsele pentru David. Sper sa fi trimis Leditia confirmarea.
Am facut si trimit maine la prima ora pachetele pentru
- olim
- adee
- gabiotha
- madaiulia
- corap
- dcirstea
- mamgiuliei
Pentru ca trec printr-un divort destul de nasol, cu doi copii mici la mijloc, pentru ca al meu (inca) sot nu ma lasa la calculator pentru ca e 'al lui' si pentru ca fug adesea de acasa si dorm la prieteni ca sa pot dormi linistita noptile fara nici un fel de teama, VA ROG sa ma iertati cele carora le-am intarziat trimiterea coletelor. Sunt trup si suflet alaturi de acest bazar si fetele vechi ma stiu bine. Am sa revin cat de curand doar sa-mi rezolv problemele personale si sa-mi refac viata cu si pentru piticutii mei.
In alta ordine de idei, am reusit sa pozez cateva produse noi. Maine cel tarziu am sa le pun la bazar.
Va doresc un sfarsit de saptamana frumos !!!!
Leditia spune:
Ducky,imi pare tare rau ca treceti prin asa ceva:(.Multa putere iti doresc si sper sa va linistiti cat mai curand.
Cat priveste confirmarile,i-am zis Dariei pe mess si exista si confirmarea pe fiecare produs in parte.Dar poti verifica si tu sa vezi daca ai facturi nebifate ca platite sau daca nu apare confirmarea mea jos la intrebari.
O seara placuta tuturor si multa sanatate.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
lavinia.p spune:
Buna fete dragi....imi cer si eu scuze ca n-am mai intrat, am inceput lucrul de luni si sunt cam terminata, am sa pun in weekend si eu niste hainite la bazar si am sa ma uit ce ati mai pus si voi. Ma intereseaza tare mult pantaloni ofiice si fustite office marimea 38. Va multumesc tuturor mamicilor care au donat hainite pt noi, care au cumparat in numele lui Andrei, care ne-au ajutat cu banuti, care s-au rugat pt el, tuturor care ne-ati fost si ne sunteti alaturi. Din pacate el nu este bine, azi i-au facut eco la capsor si i-a descoperit ca are lichid si ca e la limita, caci dc mai statea cateva zile trebuia operat pe creier. Ma rog la Dumnezeu sa le dea putere la amandoi!
Va pe toate si va multumim pt tot!
ducky multa putere si tie
Rareselull meu scump 23.mai.2009
Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!
A fost si prima zi de lucru
kid spune:
ducky Imi pare rau ca terci prin asa ceva. Esti o femeie puternica, sper sa treceti cu bine perioada asta.
Lavinia Multa sanatate lui Andrei, sper sa fie totul bine
Nerantula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lavinia.p Ma intereseaza tare mult pantaloni ofiice si fustite office marimea 38. |
Uite, Lavinia, daca e ok: http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=24678
szivarvany spune:
Lavinia, sanatate multa, multa lui Andrei
Ducky, n-am cuvinte, imi pare tare, tare rau
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID