Bazar Umanitar (65)
Raspunsuri - Pagina 14
claudia.andrici spune:
Buna am repus la bazar acesti pantaloni care au fost castigati de 2 luni si ceva si nu au fost revendicati ,stiu ca sa licitat mult pt ei si m-am hotarat sa ii repun .
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=24478&n=pantaloni-scurt-HM-matimea-104
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madyrizi buna ziua, am o rugaminte: daca exista cumparatoare/vanzatoare care, in urma discutiilor din ultimele zile, considera ca nu mai putem colabora, va rog sa-mi spuneti pe PM, aici sau pe mail... ca sa nu mai pun coletele la posta sau sa platesc produsele. mentionez ca astazi am platit produsele de la katteryna, laura25 si mikaeela. multumesc. Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro NOUTATI IN ALBUM pt. Alexandru Hapaleti si alti copii PT. ANDREI SI ALTI COPII |
Pun cartea la posta zilele astea. Multumesc in numele lui Robi!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
nushulica spune:
daria mamica de giulia am prmit azi coletuleste extraordinar de frumoasa bluzita,david deja o iubeste numai ca-i marisoara,va fi numai buna in toamna,multumim mult mult de tot
Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)
Leditia spune:
Laura.Multumesc pt cuvintele tale.Stiu ca multe fete mi-au fost alaturi si-mi vor ramane alaturi si pt asta va multumesc si le multumesc,inseamna enorm pt mine sa stiu ca nu sunt singura si ca macar am pe umarul cui ma plange.
Va pup pe toate.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
szivarvany spune:
Mikaela, a ajuns coletul multumim frumos , ma bucur tare mult ca nu s -a intors si e ok, cutia a fost varza, dar totul pare ok, diseara facem proba
Sa purtati sanatosi si sanatoase produsele de la noi
(imi cer inca o data scuze pt marele fel in care ajung, ambalate sau imbotite)
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
nushulica spune:
ledi am uitat sa zic ca mi-a ajuns si coletul de la tine,sunt f frumoase ghetutele abia astept sa il incalt pe stef cu ele in toamna
Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)
LoraG76 spune:
Are cineva un sarafan rosu din catifea pt. 12-18 luni stare f. buna??
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Dodo-pui spune:
Am adaugat:
-sandale Richer
-papuci
-body by Andreea Esca
-bluzitza ZARA
Multumim ca ne sunteti alaturi
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,Bogdan Andrei ,Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Jasmin012 spune:
Buna, am intrat sa confirm efectuarea platilor de catre B.P., pentru mine, astfel:
Bogdan: 17 lei
David: 20
Ionela: 18
Bibi: 23
Raul: 18