Bazar Umanitar (65)
Raspunsuri - Pagina 11
mari_paun spune:
Ellax, am adormit copilul si am fugit pana la posta, bine ca acum e aproape de mine si in 10 min termin treaba, am ridicat coletele, hainutele sunt minunate si in stare excelenta deci, indata ce am facturile pregatesc coletele si le expediez
multumim pt carticele Emei ii plac tare mult dar si pui Pit...deja e bataie pe carti
szivarvany spune:
Intrebare blonda
cand eu trec expediat la colet, va apare notificare pe e-mail ???
Ca eu trec de fiecare data cand expediez dar nu stiu daca voi stiti
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Intrebare blonda cand eu trec expediat la colet, va apare notificare pe e-mail ??? Ca eu trec de fiecare data cand expediez dar nu stiu daca voi stiti Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela _"Meglio sole, che mall`accompagnate !" |
Nu se primeste notificare pe mail, dar apare si in contul destinatarului iconitza aia modificata si asa stie ca a fost trimis.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ancadragoman spune:
CUM ARATA ICONITA?
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman CUM ARATA ICONITA? anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!! Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni |
In 'contul meu', la fiecare factura, apar 3 iconite mai un dreapta - un plic care daca e albastru inseamna ca factura a fost trimisa pe mail, o coloana cu monezi care daca e mai albastra inseamna ca plata a fost facuta si ultima e ca un timbru. Aia e pt expeditie. Daca e expediat, apare 'timbrul' ala cu un albastru inchis.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ancadragoman spune:
GATA STIU,MERSI MULT
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
szivarvany spune:
Si iar n am apucat sa scriu ce vroiam:
Nerantula, sarut mana, coletul a ajuns cu bine, sunt de nota 10*
Carmina, Laura, va multumesc pt incredere
Lora, te ajtept sper sa nu te dezamagesc
De asemenea multumesc si celorlalte fete
Sper sa ajunga coletele la toata lumea cu bine
Maine pleaca de la mine coletul catre Ducky.
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
danyalo spune:
Daria merci mult la mine a ajuns coletul de aseara!Si multumesc si Ralucai ( Ralcat) am predat cizmulitele nepotelului!
Ledi multumesc si tie pt. colet a ajuns in acelasi timp si nu am facut 2 drumuri!
In rest eu nu comentez nimic caci nu prea am ce...doar ca sunt si eu de acord pt. introducerea Florinei la bazar.
Sanatate multa !
Leditia spune:
Neatza.
Ella,e complicat,am incercat si eu si la mine nu a vrut.Am incercat si sa pun credit si sa-mi scada si tot nu a mers.Asa ca eu astept sa se termine toate licitatiile si fac o sg factura,sau scriu in factura la detalii ori vorbesc cu cumparatorul in particular si ii zic sa puna taxa o data.
Nerantula am primit lucrusoarele.Multumim.
Le voi posta zilele ce vin,mai am si de la corinasmile de bebitza mica,mica..f mici si dulci.
Va doresc o zi superba si va multumesc pt ca ne sunteti alaturi si sper ca nu peste mult timp sa iesim de la bazar si sa lasam locul si altor copilasi.
Cu drag,
Leditia.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
ramona_patra spune:
Buna fetelor,
Intru sa spun ca am primit coletul de la Dodo. Gabi sarumana sunt superbe.
Legat de tot ce s-a discutat la bazar zilelea doar atat pot sa spun ca sunt dezamagita. Eu nu sunt f activa aici, dar va urmaresc si nu mi-au placut deloc discutiile din ultimile zile.
Pot doar atat sa spun ca aceste mamici minunate, cred ca ar prefera de o mie de ori sa stie ca, copii lor sunt sanatosi, ca nu au nevoie de acesti banuti care se strang aici si cred ca daca ar putea ar renunta la toti bani din lume, doar sa-si stie copii sanatosi si fericiti.De aceea cred ca nu e cazul sa judecam pe nimeni, dar mai ales pe ele. Faptul ca au putut sa le ofere mici sau mari bucurii e maximul pentru ele. Fetelor din partea mea aveti toata stima si tot respectul si sa va dea Dnul putere sa luptati in continuare.
Va pup si va doresc o zi minunata
Ramona de maimutel Diana (20.07.2009)
maimu diana