Ghiceste sunetul EDITIA 10
Raspunsuri - Pagina 5
Laura25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Androix
Altii stau de ani de zile! Unde vad si eu raspunsurile care s-au dat deja? sau nu mai exista pagina aceea? www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste Androix Bijoux Niste copii si toti copiii! |
http://forum.desprecopii.com/forum/raspunsuriconcurs.asp
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
kid spune:
Mi-a aparut si mie ieri trifoiul, in 5 pagini, insa raspunsul nu s-a inregistrat. Am scris raspunsul in 2-3 minute, abia ma logasem pe forum, de ce mi-a dat eroare?
Alex@Sara spune:
eu am dat raspunsul in 20 de secunde si tot nu s-a inregistrat..nu ati fost selectat sa raspundeti....Nu,zau?!! Atunci cum de apare numele meu in lista celor alesi sa raspunda si rubrica de raspuns e goala,desi eu am dat totusi raspunsul?O mare .......,sa nu zic ce, de concurs!
raspunsul meu a fost ca se trage cheita unui ceas desteptator mecanic...chiar daca e gresit,rog sa se inecrec sa apara in dreptul numelui meu in acea lista .Multumesc
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
...
Alex@Sara spune:
Raspunsul a fost inregistrat cu succes!
Desprecopii.com verifica raspunsurile la intervale regulate de timp (uneori chiar de mai multe ori pe zi) si anunta castigatorul daca acesta apare. .
Cand am dat refresh la pagina,a aparut asta..dar raspunsul meu totnu apare in lista........
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
...
Ancutza_Bro spune:
daaaa' niste indicii cand se mai dau? ca parca la cateva editii au fost date si indicii
Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)