Citat: |
citat din mesajul lui ioana_iasi neata fetelor,va poftesc la o omaleta cu sunca si cascaval ![]() felicitari pentru eco baby, bela succes la urmatoarea ecografie o sa fie mai bine cu masuratul,probabil i-a scapat doc.ceva din schema. ![]() ![]() ![]() |
offf scuze bella neuronu meu e cu probleme ,citeam pe un alt forum despre masuratori si se pare ca ti-am scris tiescuze
10+ ,teodor de 2 ani,tati si
eu!
Buna fetelor si Hristos a inviat.
Am revenit si eu dupa cateva zile de absenta, am reusit sa citesc tot ce s-a scris.
Sunt alaturi de burticile care ne-au parasit, stiu ce inseamna pierderea unei sarcini, si cat de greu se trece peste....
Ma bucura vestile bune pe care le-ati avut in ultimul timp... si sper ca vor fi tot mai bune de acum inainte..
Si eu vin cu vesti bune. Am fost ieri la control si hematomul meu s-a resorbit in totalitate dupa 2 saptamani de stat la pat, bebe se dezvolta bine asa ca sunt fericita.
De astazi am reinceput serviciul, o iau mai usor pentru inceput, nu stau mai mult de 6 ore ca sa nu fie probleme.
La morfofetala de trim I am facut si eu programare pe 26 mai (11 sapt si 2 zile) la polisano la dr. Chitescu. Am inteles ca pretul e de 350 lei + 100 dublu testul. Eu pe langa astea trebuie sa repet toxoplasmoza pt ca nu am anticorpi si listeria. Asta e, le fac.
Va imbratisez pe toate si sper sa va urmaresc zilnic de acum. Sa venim toate doar cu vesti bune. 7+