Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (14)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

denisa ia linistita 6 nospa. eu am luat, nu de capul meu evident, ci in spital, internata. nu-i dauneaza lui bb, relaxeaza musculatura neteda.bafta multa

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 12+ cu o margica mititica
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela82 spune:

Bebeta, imi pare rau, dar nu stiu sa raspund la intrebarile tale. Cu sigutanta vor intra mamici cu experienta, care vor sti sa te sfatuiasca.

Eu am o problema.... De cam doua saptamani mi-au aparut pe piele doua pete rosii, cam de 1 cm/1 cm, care ma mananca de nu mai pot... probabil ca este vb de o eczema uscata. Unguente care se administreaza in mod normal in aceasta situatie nu pot sa folosesc, pentru ca au cortizon si e interzis in sarcina.
Am incercat sa le tratez cu apa termala, unguent cu galbenele si solutie mentolata. Au mai trecut nitel, insa mi-au mai aparut altele, mai micute.
Offf, nu stiu ce sa fac... Am avut programare la doctor dermatolog, dar nu am mai fost, pentru ca probabil mi-ar fi recomandat unguentele alea cu cortizon si nu vreau sa folosesc asa ceva in sarcina. As merge pe naturiste.
Cunoasteti voi vreun remediu la problema asta?
O sa ma duc si la un plafar, sa vedem ce gasesc..

Sa aveti o zi minunata!!

Cu ajutorul lui DD sunt 7+

ela's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

ela, nu stiu.....nu te pot ajuta....poate s-au confruntat fetele cu astfel de probleme si iti vor raspunde ele
sper sa nu fie nimic grav si sa treaca repede

Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 10+ cu fetita cu codite...

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Ralu, si tu cu greturi? Uff, sa le ia naiba, ca nu mai suport, cred ca o sa iau un Osetron mai tarziu, poate reusesc sa-mi termin treaba.

Ela, eczema nu se vindeca, iar cremele cu corticoizi trateaza doar pielea, dar eu zic ca fac mai rau, din pacate primavara "infloresc" si eczemele. Din cate stiu sunt si niste creme din plante care au eficienta 30-40%, iti scriu imediat ce aflu cum se numesc.

Denisa, mie mi se pare mult duphaston, mai ales daca nu ai avut sangerari. Da, este progesteron de sinteza, utrogestanul este natural.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 8+

-----------------------------------
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

Ela82, poti incerca cu niste extract de mladite de cocaz negru (de baut) care e foarte bun in bubosenii si alte iritatii de natura alergica sau un homeopat bun.

sarcina usoara si numa' bine

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Buna dimi la toata lumea, ce imi place ca lumea e vesela si cu pofta de viata,asa imi place sa vad numai vesti bune de la eco si nu numai.

BELLA felicitari pt bebele vazut la eco,sa fie sanatos si "mumos" ca mama lui\ei(ce vrei tu sa fie).
BABY bafta si tie astazi la eco ca am inteles ca azi te duci, te asteptam cu vesti bune.

Vad ca toata lumea merge la mare, numai eu nu ma pot duce.Am interzis sa merg pana si la "garla" ca am pierdut o satcina si doc nu ma lasa sa fac nimic, nici soare la vara, nimic.Eu una nu m-as duce la mare nici daca nu mi-ar fi interzis ca nitel periculos cu toate masurile pe care le luam e,tot cald rau e si caldura se stie ca nu e buna pt ca provoaca contractii.Dar daca voi ati mai fost si va fost bine e super pt voi, distractie placuta.

Nu mai am rabdare nici eu pana luni la eco,parca nu mai trec zilele astea.

Va pe toate si sa auzim numai de bine.

gravi 10 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Salutari si de la mine!
Pic jos de somn fetelor! Aseara m-am culcat tarziu, azi dimineata la 6 eram in picioare, ca am fost dimineata la Cluj sa imi fac analizele...l-am tinut pe Stefan prima data, sa ii recolteze lui sange, si saracu era disperat..plangea si zicea "Nu vreau sa imi pui branula!". Saracu asa mila mi-a fost de el...suntem satui toti 3 de atatea raceli si atatea medicamente...
Acum sunt la munca, pruncul la camin....

diana 6+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

neata burtici

m-ati pus pe ganduri cu eco a mea...pai ce naiba o fii calculat si dr. meu....cred ca sunt sa ma programez cu o sapt inainte ca oricum nu mai stie el pe ce data mi-a zis sa il fac

el mi-a zis sa le fac inainte sa plec din tara, acum aia e cred ca ma reprogramez pe 18 mai da dry blood testul pot sa il fac pe 25? adica la 14 sapt si cateva zile?
va

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +10

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

gata fetele ca sa nu mai stau cu morcovu am sunat la clinica si vb fetele de acolo cu ecografista sa vedem ce zice.
cica ecografista se numeste dr. Cheles...ati auzit?

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +10

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

neata fetele..si sunt sunt moarta de somn..
azi noapte nu am putut sa dorm de la 5-6..nu am idee de ce si cand a trebuit sa ma scol pt munca..imi picau ochii
asta e

eu azi mi-am facut programare la dublu test pe 23 mai - 11 sapt si 2 zile la dr Mihaela Steriu - Medlife Grivita ..daca stiti ceva de ea va rog sa imi spuneti si mie..ca eu am citit pe net ca e mai rece ca om..sper insa sa fie profi
recomandarea e tot de la gineco, ca nu avea Botica liber

au reusit sa fac la Botica programare pentru morfofetala la 28 de sapt

va

7+

Mergi la inceput