Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (14)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Bine ai venit geanina !!!!!!!!!
stiu ca nu poti intra inca pe forum.........dar oricum eu iti urez bine ai venit!!!!!!
te astept aici cand ajungi acasa in Iasi

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
10+

Mergi la inceput

am reusit sa schimb limba la contul comun.............acum este in limba engleza
sper sa nu se supere nimeni, dar macar acum inteleg si eu limba........cu italiana sunt varza........

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

baby eu merg la dr. pana !

cat despre noii fini nu ne sunt rude, el este angajatul nostru. ii si cununam si le si botezam. oricum am inteles ca e super sa botezi cand esti gravi...si mai bine e ca tine nasu copilu

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +10

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

Hristos a inviat!Buna seara fetelor,am revenit printre capitolele frumoase a acestei odisei.
Ce mai faceti...sper ca bine mai ales cu asa ospat si o vreme superba...ma apuc de citit din urma va pup cu drag,si revin cum termin de citit.

8+ ,teodor de 2 ani,tati si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Bella, sa-ti traiasca finuta! Noi am cununat in octombrie si vom boteza in august-septembrie, trebuie sa-mi caut rochie cu burti .
Daca parintii sunt de moda veche, se pare ca le duci la spital la externare un rand de hainute cu care duc copila acasa (spalate de mana si calcate), cerceii tot la externare sau la botez. Daca nu, cel mai bine vorbiti cu ei, aflati ce asteptari au de la voi, si va intelegeti pe parcurs .

-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 8+

-----------------------------------
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Eu stiam ca Translucenta nucala e acelasi lucru cu pliul nucal.

Se face ecografia intre 11 si 14 saptamani (ultima zi ar fi 13 sapt si 6 zile), rezultatul impreuna cu cel de sange iti da riscul ca bebele sa aiba Down syndrome.

http://www.babycenter.com/0_nuchal-translucency-screening_118.bc

http://www.americanpregnancy.org/prenataltesting/firstscreen.html

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 10+

Mergi la inceput

gata eu am fugit.ma apuc de facut baita la piticuta..........pe urma o sa imi fac si eu baie..si dureaza.....
va pe toate.
intru maine dupa echo!!!!!!!!
pana atunci sa auzim numai vesti bune

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

off fetelor imi pare rau pentru pierderi,nu sunt in masura decat sa va spun putere multa si curaj pe mai departe.
Bun venit noilor mamicute si sarcina usoara.
Eu sunt bine am fost luni la eco si slava lui Dumnezeu suntem bine,m-am dus mai devreme decat eram programata deoarece ma durea tare burta si ma intepa si ma simteam tare aiurea,imi era frica sa nu se fi oprit din evolutie.
Stateam si ma gandeam ce bine are fi sa avem un ecograf mic acasa macar sa auzim inimioara ca bate in cazuri de panica:)

10+ ,teodor de 2 ani,tati si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVERYTHING11 spune:

iupy! am fost azi la ecograf...suntem bine...cumintei.
miine facem 8 saptamani!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVERYTHING11 spune:

8+

Mergi la inceput