Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (14)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Irina super idee cu legatul de umbrela
si Carla apropo de dungi pe burta......si eu am avut la Bianca.......acum ma astept sa apara mai pe luna viitoare....ca bb2 vad ca este cam grabit......toate simptomele vin mult prea devreme fata de Bianca...desi este mai mic decat ea........la aceeasi echo ea avea 2.50 si bb2 m-am uitat pe acho are 2.29......poate recupereaza mai tarziu.........

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Vreau si eu la mare!!! Asta da, pofta de gravida!

Exact asta fac acum, caut locatii la mare. Cam pt. luna iulie ...

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

fetelor deci nu numai eu visez cu ochii deschisi la mare nu? deci cand ma gandesc imi vine sa plang parca nu mai trece timpul odata...inca o luna...o sa avem 14 sapt la mare

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +10

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Baby, cu drumul lung este de inteles, restul... fiecare hotaraste pentru ea, eu nu as renunta la mare chiar daca nu stau la plaja, macar sa simt mirosul si nisipul . Ca idee, din toti 10+ doctori pe care i-am intrebat despre mare si sarcina, n-a zis unul ca nu ar fi indicat, de aceea m-am mirat.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 8+

-----------------------------------
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Eu am fost insarcinata la mare, in ambele sarcini. Tot asa, intrebat medicul inainte. Respectat regulile de orar si altele, ok.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

HRISTOS A INVIAT!
felicity imi par tare rau, sper sa te intaresti si sa treci peste durere
yo nu am mai intrat de ceva vreme, imi este f rau
ma doare burta incontinu
stau pe perfuzii si asha ma mai linistesc
maine mergem la spital sa facem eco la bebelin sau bebelini
sa vedem ce s-a mai intamplat
felicitari bella ptr puiut

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Eu o sa merg la mare dar...
Cand eram insarcinata cu Emily am fost un we la mare la Barcelona (cam 350 de km), + ceva vizitat orasul+ o zi de plaja...Iar la intoarcere la 2 zile imi provocau nastere pt ca am avut o fisura a pungii amniotice...Aveam 37.2 saptamani si din fericire totul a fost ok... Nici pana azi nu stiu daca din cauza we-lui asta am nascut mai devreme sau asa a fost sa fie..
Din cauza asta cand o sa merg la mare dar o sa fiu f prudenta la orele de plaje, sa ma odihnesc bine, sa ma hidratez, etc, etc...
Dar inteleg persoanele care au retineri in a merge la mare.

PS Bella felicitari pentru bebelusul miscacios (mi se pare mie sau deja ii vorbesti la feminin )

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 6+

Mergi la inceput

stiu la ce te referi Carla, dar te rog sa ma crezi ca daca te frigi odata sufli si in iaurt...........daca ma intelegi.
o sa vorbesc mai pe larg cu doctora mea..ca nu mai este acelasi dr. cu care am nascut-o pe Bianca si o sa vad ce imi recomanda...
am si specificat in primul mesaj ca asa cum fiecare are unii pitici in sarcina faza cu mersul la mare e "piticul meu" ..........deci am vorit doar de cazul meu particular..........normal ca fiecare face ce crede de cuvinta.
merci mult pt. sfaturi...........si maine cand revin de la echo o sa scriu ce mi-a spus dr. mea.

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
10+

Mergi la inceput

sa nu intelegeti ca sunt o panicoasa de felul meu, dar dupa ce am pierdut gemenii la 19 saptamanii...........la sarcina cu Bianca imi era interzis de la dr. sa ma mangaie tati pe burtica.........nu glumesc.
dr. mi-a zis ca asa se pot provoca contractii..nu mai zic de sex care a fost aproape inexistent pana in ultima luna.........acum fiecare caz este particular........

10+

Mergi la inceput

Lia deci mergi si tu maine la echo!!!!1111
te astept cu vesti duble.........
mada

10+

Mergi la inceput