Minunea de Florina are nevoie de noi
Raspunsuri - Pagina 32

helbi spune:
Andreea, astept pina vineri ca ar merge mai repede pe palpal. Daca nu reusesti, mai incerc cu transfer normal (habar nu am de ce nu a functionat, pt ca am mai facut transferuri internationale si a fost ok).

Marcia03 spune:
ce frumos....cred ca e asa de dulcica ....ce mult mi-ar place sa o vad intr-o zi..poate la vara, cand vin acasa...
o zi buna
Ela

Andreea_AS spune:
Ela, lasa mi pe privat o adresa de email, iti trimit poze cu ea.....este dulcica taare...
La ultima intalnire (duminica) dormea pe canapeaua masinii, nu am vrut sa o trezesc, dar dintr-un ochi am vazut ca s-a mai inaltat. Tatal ei este inalt(cred ca are 1,85 asa ca are cu cine semana).
Sper ca maine cand revin, daca imi trece raceala si pot sa mai stea ele in Bucuresti, sa le vad.

Marcia03 spune:
Servus Andreea
ti-am trimis PM, dar imi spune ca nu primesti mesaje private :-((
weekend placut !
Mihaela

laura69silk spune:
Buna Andreea,
am facut si eu un transfer pentru Florina, pe 18.11. Sunt 250 Ron de la Lazar M. Te rog sa imi confirmi si mie intrarea banilor, cand va putea tatal Florinei sa intre in posesia extrasului. Ma bucur ca se intorc cu bine acasa. Multa sanatate micutei, putere parintilor si sa dea Bunul dumnezeu sa primim vesti bune legate de starea ei.
Pentru tine...un brat de flori !

helbi spune:
Andreea,am mai incercat acum sa transfer banutzii si am aceeasi eroare la BIC. Nu inteleg unde e pb.Astept poate reusitzi cu un paypall.

Andreea_AS spune:
Andreia, e clar o problema la codul nostru bic. Am sa sun luni la banca lor pentru confirmare.
Iulia a ajuns aseara in Bucuresti si stau pana azi dupa amiaza.
In seara asta cand ajung, am sa o sun sa imi dea unele detalii cerute de pay-pall- detalii despre titularul de cont,care este taticul. Taticul si-a schimbat nr de telefon si eu nu il mai am.
Mihaela, am sa ti trimit eu un PM. Pot primi PM.
Laura, multumim mult de tot pentru suma transmisa. In mod sigur au intrat banii. Astept pe Iulia sa meraga la banca si sa imi confirme.
Multumim din suflet tuturor.

Andreea_AS spune:
Mihaela, nu iti pot trimite PM. nu ai specificat pe pagina ta de utilizator.
Consultul urmator va fi peste 6 luni si am inteles ca trebuie sa facem programare pentru el cam de pe acum. Deci in luna mai vor merge din nou la Munchen.

Marcia03 spune:
Buna Andreea
am activat PM-ul...sper sa mearga acum....am incercat insa sa-ti trimit un PM si iar am primit mesajul ca nu primesti PM....ciudat....poti sa-mi trimit si un e-mail...
o seara buna !
Mihaela

kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Marcia03 Buna Andreea am activat PM-ul...sper sa mearga acum....am incercat insa sa-ti trimit un PM si iar am primit mesajul ca nu primesti PM....ciudat....poti sa-mi trimit si un e-mail... o seara buna ! Mihaela |
abia dupa ce treci de mesajele -12 parca- moderate vei putea trimite PM.