Minunea de Florina are nevoie de noi
Raspunsuri - Pagina 31
Andreea_AS spune:
Huh, fetele au ajuns la Munchen. Au fost preluate de prietena Iuliei.
Astept si eu email de la ele eventual sa vorbim pe vreun messenger.
Au mers bine, iar la ora 8.20 erau in drum spre casuta in care vor locui pana vineri.
Anca, intr-adevar, exista minuni. Noi, oamenii, facem minuni. Fara acest forum si fara voi cei care ne cititi, nu stiu cate minuni s-ar fi intamplat.
Da, Anca, poti pune coletul pe numele tatalui: Petrica Ionel. Este acasa:).
Va tin la curent.
Nu am emotii, vreau sa cred ca RMN-ul iese bine si ca nu sunt schimbari care le abata din drum.
Miercuri in jurul pranzului, as vrea sa facem o mica rugaciune colectiva (la ora 12.00) pentru Florina. Un Tatal Nostru. Cine poate, cine vrea....
Andreea_AS spune:
Am primit un mesaj scurt. Fetele sunt bine, au mancat au stat un pic la un taifas si s-au bagat la somn.
Consultul este maine, incepand cu ora 10. Ma bucur tare, pentru ca prietena Iuliei le va insoti la spital si va face si traducerile.
As vrea ca maine la ora 12.00 (ora Ro) sa facem acea rugaciune.
Revin cu info maine seara.
Marcia03 spune:
buna seara
pt a trimite bani, am nevoie de numele titularului contului....ma puteti ajuta ?
multumesc mult si tineti-o tot asa....
numai bine
gabby2011 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Marcia03 buna seara pt a trimite bani, am nevoie de numele titularului contului....ma puteti ajuta ? multumesc mult si tineti-o tot asa.... numai bine |
Marcia titularul este tatal Florinei:PETRICA IONEL
Andreea_AS spune:
Marcia, iti multumim.
Am vorbit un pic cu fetele. Din dupa amiaza asta s-au mutat la McDonalts House. Se pare ca ar fi mult mai aproape de spital (10min de mers pe jos) si dna Briggit a considerat ca este mai bine sa stea in apropierea spitalului, motiv pentru care deja s-au cazat. Din acest motiv scria in email ca le asteapta azi.
Consultul este maine si asteptam verdictul pentru RMN.
Uf, zile grele....
Andreea_AS spune:
Zi grea azi.
vin cu vesti bune si nu foarte bune.
Consultul a fost suficient de relevant, astfel incat nu a mai fost nevoie de RMN. M-am bucurat tare mult pentru ca nu au fost necesare anestezii, perfuzii, internare in spital, fie ea si ambulatorie.
Vestile nu sunt tocmai bune din punct de vedere al ficaciorului care este marit. Lui Mikita i s-au reintrodus doua medicamente.
Eu ma asteptam (ca la toti copilasii care se indreapta spre bine) sa le cheme la consult peste un an. Din nefericire,sunt chemate in aprilie,adica peste 6 luni. Intr-adevar, la varsta de 5 ani va avea loc o noua interventie- de schimbare a valvei. Cred ca si din acest motiv prefera sa le vada semestrial.
Vineri cand revin acasa, voi detalia, dupa ce voi avea o poveste cu Iulia.
Mikita merge mai departe, cu bune si cu rele.
pentru toata lumea care este si ne va fi alaturi.
Marcia03 spune:
numai bine le doresc....sunt sigura ca totul se va termina cu bine, ca cineva acolo sus va avea grija de micuta....
o seara buna...
Ela
helbi spune:
Andreea, nu potzi sa creezi un cont de paypall pt fete? Eu am incercat de ziua Mihaelei sa trimit niste banutzi si nu am reusit, imi dadea eroare la BIC (parca).
Am vindut niste Cd-uri ale Binacai la o mamica de la noi de la Germania si am spus ac banii ii donez pt Actiunile de Mon Nicolae si Mos Craciun. Fata imi transfera banutzii (20 euro) si as vrea sa-i impart la 3, adica sa mearga si la Mihaela (6 euro de la aceasta vinzare si mai completez eu pina la 10 euro). Nu e mult, dar poate ajuta. Numai ca as avea nevoie de un cont de paypal (stiu ca nu e, dar poate creezi unul, ca e destul de usor de creat). Sau dami tu un cont si transfer (al tatalui, asa cum am zis, imi da eroare, si am incercat de citeva ori).
Andreea_AS spune:
Ela, abia le astept sa vorbesc cu ele. Ma unge pe suflet sa o aud cum ma striga: Andeia, Andeia.....te iubesc..e o dulceata. A evoluat frumos dupa operatie. E roza toata, e bucalata. Abia astept sa imi spuna Iulia de la ce este hepatomegalia asta, sa vad si eu scrisoarea medicala pe care au primit-o si concluziile.
Micutza are pe cineva acolo sus care o iubeste mult de tot. A lasat-o printre noi, sa ne bucuram de ea si de progresele pe care le face. Asa drag imi este sa o vad cum alearga dupa baloane....o papusa.
Andreia, iti scriu aici inca o data contul de euro pe numele tatalui sau. Pana vineri incerc sa fac rost de configurarea pay-pallului.
Anunta ma te rog, daca iti da din nou eroare.
Raiffeisen Bank Sucursala Videle Petrica Ionel,
Cod Iban RO84 RZBR 0000 0600 0628 5839- cont in lei
Cod Iban RO70 RZBR 0000 0600 1348 4946- cont in euro
Cod SWIFT RZBR RO BU
Cod BIC 302355077
Va multumesc mult ca sunteti alaturi de noi. Fiecare gest conteaza.
Vreau sa scriu urmatoarele:
Alexandru, fratiorul luptatoarei noastre, are doua dorinte. Una dintre ele am indeplinit-o partial. Vrea un calcultator sa se joace pe el. Printre prietenii mei am gasit pe cineva care mi a dat un monitor. Eu am destule tastaturi in casa si una am sa i-o dau lui. Mouse nu e o problema. Daca aveti prin casa o unitate functionala, care sa suporte jocuri pe pc, anuntati-ma, va rog. Mi-ar placea sa ii putem face o astfel de bucurie. Fuge de acasa sa se duca la vecini sa se joace pe PC la vecini.....