Minunea de Florina are nevoie de noi
Raspunsuri - Pagina 29
ancadragoman spune:
Ma uit eu sa licitez ceva pentru asta mica de incaltat si achit zilele astea si adidasii luati de la bazar pentru Alex sa ii ajunga saptamana viitoare.
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2
DE TOATE PENTRU TOTI!!
ada_coman spune:
Ma bucur tare mult! Sa le poarte sanatoasa!
Pt papucei, zii Iuliei sa ii masoare talpa piciorului si atunci ne dam seama de marime. Multa sanatate!
Andreea_AS spune:
Da, Ada, a masurat-o si are 18 cm...dar inteleg ca depinde si de calapod, de model.....azi nu am vorbit cu ele, desi am incercat insistent. cred ca erau prin curte sau gradina si telefonul in casa...
intram in AMR....26 de zile pana la plecare.
ada_coman spune:
Andreea, nu se poate sa aiba 18 cm la 2 ani, nici fetita mea de 4 ani nu are atat. Daca poate sa-i masoare talpita din nou, cred ca e o greseala.
Andreea_AS spune:
Ada ai dreptate. Marimea este 18 la sandale. Asa este. Este mare un picior de 18 cm.
Huh, au mai ramas 24 de zile.
Andreea_AS spune:
Deja intram in linie dreapta. Iulia are mari emotii. Avem biletele de avion, avem cazarea asigurata, 1700 ron stransi cu ajutorul vostru. Va multumim tuturor. Au mai ramas 19 zile. Mikita a facut vaccin si a facut febra, insa acum este bine.
Cricor spune:
Andreea, ne putem intalni saptamna viitoare sa-ti dau un pachet pentru Alex? Sau mai bine trimit eu pachet direct la ei acasa? Daca da, trimite-mi te rog adresa pe PM, si pe ce nume sa trimit pachetul.
Scuze pentru intarziere abia acum am reusit sa-l fac.
Iulia cam ce marime e? Eu sunt 42-44 si as putea sa-i trimit si ei ceva.
Andreea_AS spune:
Cricor, cum iti este mai usor. Am sa iti las pe privat adresa lor. Iulia este si ea cu masura 42. Multumim.
Au mai ramas 17 zile.
Andreea_AS spune:
De maine in doua saptamani Mikitza pleaca la consult. Multumim din suflet celor ce ne ati fost si ne sunteti alaturi. Multumim pentru sumele transmise in conturile parintilor. Multumim pentru pachete si pentru jucarii.
au mai ramas 14 zile.
Relusha spune:
LA MULTI ANI! de Sfantul Mihail si Gavril, multa sanatate, fericire, bucurii si sa veniti cu vesti bune de la consult....
Doamne Ajuta!