--> --> -->

Minunea de Florina are nevoie de noi

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea_AS spune:

Carri, multumim mult pentru donatia facuta. Banutii de la tine vor fi utilizati pentru deplasarea la Bucuresti pentru consultul la medicul cardiolog care o are pe Florina in evidenta. Multumim din suflet.
Inca nu am primit raspuns pentru programarea de la Fundeni, insa maine suna Iulia dimineata si e posibil ca joi sa vina in Bucuresti. Abia astept si eu sa le vad, caci a trecut ceva timp de cand nu am vazut Floricica.

Gabitza, saru mana mult de intrebare. A trecut starea de apatie si fara pofta de mancare. Nu a stiut Iulia de la ce este.

Dupa intamplarea din 21 iulie(cand furtuna napraznica le-a luat acoperisul) Florina pare ca a ramas traumatizata. Noaptea se trezeste si incepe sa planga, tresare si simte nevoia sa fie luata in brate. Iulia nu doarme bine de teama sa nu fie acolo cand trebuie.
Pe de alta parte, tresaririle pot fi si din cauza interventiei chirurgicale. Cat s-ar spune ca nu isi aduc aminte nimic, ca sunt prea mici, eu contrazic astfel de presupuneri si teorii. Am vazut-o la Andreiutul meu, care dupa operatie si o luna de spital, tresarea tare des si trebuia sa fiu mai tot timpul langa el. Inteleg perfect ce imi spune Iulia si inteleg ce simte si Floricica.

Revin cu vesti imediat ce le am in ceea ce priveste programarea din noiembrie. Prietena cu care am vorbit pentru programare s-a oferit sa le cazeze pe perioada sederii la Munchen.

Mergi la inceput

Revin cu info referitoare la Florina.

In sfarsit(dupa o luna) am primit programarea la consultul de 6 luni. Este cel mai important consult, dupa operatie. La acesta se va evalua starea de sanatate a Florinei, modul in care a evoluat, se va face echografie de cord, consult si monitorizare a oxigenului.

Programarea este pentru data de 23 noiembrie, ora 10 la HertzCentrum Munchen. Consultul costa 450 de euro si sunt incluse toate investigatiile prezentate mai sus.

Pe de alta parte, in seara aceasta am facut simularile pentru biletele de avion(nu au cursa directa decat cu Tarom) si biletele de avion costa 375 euro.

Iulia a vorbit cu dna Monica, cea care i-a gatit micutei cat a stat in spital, in ultima decada a sederii lor in Munchen si spitalul le poate furniza contra cost - testerele de coagularea sangelui pentru perioada urmatoare de 3 luni. Inteleg ca testerele sunt 48 de euro cutia, iar Iulia ar avea nevoie de 4 cutii. Pretul este unul extrem de redus, in Romania gasindu-se doar prin comanda la firma Roche unde o cutie inteleg ca ar costa 900 lei.

Se termina si coumadinul, iar pentru acesta este nevoie de 300 de euro pentru procurarea lui, tot in luna noiembrie, cand pleaca.

Daca adun sumele, ma cutremur....1325 euro este suma de care ar avea nevoie pana in data de 20noiembrie. O suma imensa pentru ca Florina sa ajunga la Centrul de Cardiologie din Munchen pentru evaluarea starii ei de sanatatate si pentru indicatii cu privire la ceea ce urmeaza.

In seara aceasta sunt in Bucuresti, am reusit sa le vad 5 minute azi si sa inmanez un pachet primit de la I.P. Multumim din suflet pentru pachet.

Florina este tot slabuta, parca a mai crescut in inaltime, zburdalnica si un pic mai zambareata decat in ultimele dati. M-a uimit cicatricea ce i-a ramas dupa ce s-a lovit foarte tare la cap, intre ochisori. Saptamana trecuta vineri, in gradina, a dat cu capsorul de un caprior. A tasnit sangele, Iulia nu il putea opri si a chemat salvarea. Nu a necesitat internare sau ingrijiri speciale, a fost doar pansata si i s-a dat o zi antibiotic.

Maine dimineata merg la un nou consult la dr cardiolog la Fundeni, chiar daca vor face consultul la Munchen.

Zilele trecute discutam cu Iulia si la un moment dat se simtea jenatata, parca simtea ca ma deranjeaza. I-am explicat clar faptul ca atat timp cat pot - le voi sustine. Sustinerea mea nu s-a incheiat cand ele au revenit in tara, va continua cat va fi nevoie...fie ca va fi un ajutor constand in informatii, fie continuarea demersului aici pe forum....

Readuc in atentie povestea micutei Florina, care in acest moment are din nou nevoie de noi. Dupa consultul de la Munchen din noiembrie, consulturile vor fi din an in an, daca inimioara ei este bine. Urmatoarea interventie chirurgicala ar fi in jurul varstei de 5 anisori, insa depinde de organismul ei, de cum se adapteaza, de cum evolueaza. Imi doresc sa nu mai aiba nevoie de interventii, insa sunt dati in care acestea salveaza vietile.

Va multumesc pentru ca ne cititi, va multumesc celor care ne-ati fost alaturi si in luna mai- cand ele au revenit in tara dupa 4 luni de agonie si interventii pe inimioara firava.

Mergi la inceput

Pe blog am atasat invitatia si estimarea costului. Multumim pentru fiecare banut ce ne va fi transmis.

http://ajutorpentruflorina.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lemia50 spune:

Contul in care se pot trimite este tot cel de Raiffeisen ?
Haideti sa ne mobilizam si sa ajutam putin aceasta familie atat de incercata.Doamne ajuta!

Mergi la inceput

vin cu vesti bune....azi la consult au primit recomandare de a inceta tratamentul cu o parte din medicamentele pe care le-a luat de la operatie....pana acum. Inimioara pare ca se recupereaza bine. Ma bucur tare pentru acest lucru....

Referitor la consultul neuro, dr inca nu le-a recomandat investigatii de aceasta natura, pentru moment.

Consultul la inimioara in Germania este important pentru ca doctorii de acolo stiu exact ce au vazut la interventiile facute.

Conturile in care se pot transmite banutzi sunt:

Raiffeisen Bank Sucursala Videle pe numele tatalui sau, Petrica Ionel,
Cod Iban RO84 RZBR 0000 0600 0628 5839- cont in lei
Cod Iban RO70 RZBR 0000 0600 1348 4946- cont in euro
Cod SWIFT RZBR RO BU
Cod BIC 302355077 .

Mi-as dori tare o mobilizare generala sa o ajutam pe Floricica sa ajunga la consult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Buna Andreea,

Ai reusit sa le trimiti coletul de la mine? Sunt curioasa daca ii vin hainutele mai groase, ca in unele zole a venit toamna .

Mergi la inceput

AM uitat sa te intreb cand ne-am intalnit: i-au intrat si 100 lei in cont pe data de 15 iulie? Am uitat sa specific ID ul de DC cand am facut tranzactia...

Mergi la inceput

Ioana, Iulia Iti multumeste foarte mult pentru packet. Hainutele sunt un pic mari, iar asta este bine. Mâine verific extrasul de cont pe Iulie si te anunt. Am probleme cu netull, acum sunt conectata la reteaua unui vecin darnic si neparolat. Pot intra sa imi citesc mesajele de pe mobil, dar nu pot sa scriu.. Am chemat echipa de interventie, dar abia duminica am fost programata.

Mergi la inceput

Multam. Ma bucur ca sunt ok hainutele.

Mergi la inceput

In sfarsit am net....recunosc, am avut si cateva zile pline la birou, dar s-au sfarsit.

Mai avem doua luni pana la consult. Astept raportul medical de saptamana trecuta pentru a vedea ce a incearca Iulia sa imi spuna ca i se pare ca nu este in regula. Am sa revin asupra acestei teme in momentul in care am documentul si sa il citesc - pentru a nu da informatii incorecte si incomplete. Cert este ca Iulia este un pic nelinistita.

In seara asta le-am prins la baitza. Ce mai tipa draguta de Florina...ca ii place mult la balaceala.

Am reusit sa completez si sumele incasate luna trecuta de la Bazar. 113 lei in luna august. Multumim penttru sumele transmise. Banutzii au fost folositi pentru a cumpara medicamente(osppen, sirop cu echinaceea), seringi, laptic si pampersi. Multumim din suflet.

Am primit si o corespondenta cu Frau Briggit (dna secretara a spitalului din Munchen) in care sunt explicate anumite facilitati legate de hotel- luam in calcul si sederea la hotel, in cazul in care intervine ceva in programul prietenei Iuliei...mi-a reconfirmat sumele pentru testere si pentru coudamin.

Ioana Pos, am gasit suma donata de tine. Multumim foarte foarte mult.

Mergi la inceput