Minunea de Florina are nevoie de noi

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea_AS spune:

suntem pe ultima suta de metrii pentru strangerea banilor pentru biletele de avion. Au mai ramas mai putin de 36 de ore pana la decolare si mai putin de doua ore pana cand trebuie sa facem plata ticketelor.
Va suntem recunoscatori tuturor pentru faptul ca ne sunteti aproape.
Florina vine acasa.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

am vorbit cu tatal Florinei. Pana azi la ora 11 se stransesera 200 de euro- inclusiv cei de aseara.
Am emotii mari, am facut rezervarile si astept dintr un moment in altul telefonul pentru plata. Mi s au solicitat detalii despre bagaje, carucior...uf, am emotii cot la cot cu ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Ultima suta de metri...

Mergi la inceput

Am vorbit cu Andreea, mamica de inger care este acum ea insasi unul dintre ingerii pazitori de pe pamant ai Florinei.

Un pas important pentru intoarcerea acasa a fetelor a fost realizat: au fost facute rezervarile pentru biletele de avion.
Mai sunt de rezolvat formalitatile privind transportul bagajelor (atunci cand ai stat 3 luni intr-o alta tara, ai ceva bagaje ... imi amintesc ca eu aproape imi mutasem casa la Mures ). De asemenea trebuie facute actele necesare transportului aparaturii medicale necesare Florinei la domiciliu. Toate acestea mai adauga un cost suplimentar (transportul fiecarui bagaj costa 50 euro). Este posibil ca suma totala necesara sa ajunga in jurul valorii de 450 euro.

Pana acum s-au stans pentru venirea in tara a fetelor noastre dragi ceva peste 200 euro. Le multumim din inima celor care le-au fost alaturi !
Cei care doresc si pot sa ofere ajutor pentru strangerea sumei necesare pentru achitarea biletelor mai pot depune bani in timp util pana la ore 16,30 (pentru sumele trimise prin transfer bancar) si pana la ora 18,00 (pentru sumele depuse direct la ghiseul bancii).

Speram ca vom reusi sa strangem banii necesari pentru venirea acasa a Florinei si a Iuliei. Medicii de la clinica nu vor semna biletul de externare decat in momentul in care fetele vor avea biletele de avion.

Va multumim !

Peste cateva ore visul Florinei si al Iuliei de a veni acasa poate deveni realitate !

Ultima suta de metri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Am depus si eu niste banuti!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg

Mergi la inceput

Avem vesti noi despre demersurile necesare intoarcerii Florinei si Iuliei acasa: plata biletelor s-a amanat pana maine la ora 11 deoarece pentru a fi acceptati ca pasageri este nevoie de un document medical de la Clinica in care sa se precizeze ca Florina poate fi transportata fara pericol cu o cursa obisnuita.

Va multumim pentru ajutor !

Ultima suta de metri...

Mergi la inceput

Magda, iti multumesc pentru suport.
Am avut probleme cu netul....

Revin imediat cu informatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamy75 spune:

Buna ziua,

Stiu de cazul Florinei de la inceput si l-am urmarit cu deosebit interes pentru ca ceea ce a reusit acest copilas este cu adevarat un miracol. Este ingrozitor sa stai singura intr-un loc asa de mult timp si sa nu cunosti nici limba si totusi sa faci fata presiunii psihice. Poate acolo conditiile sunt altfel decat in spitalele noastre,insa frica din sufletul tau de mama nu are cum sa ti-o alunge nimeni si o vorba calda din partea unor persoane valoreaza enorm de mult pentru moralul mamei.
Ma bucur foarte mult ca se intorc acasa si ca inca se mai gasesc oameni cu suflet mare care sa ajute un copilas ce s-a "incapatanat" sa traiasca. Dupa parerea mea, in continuare este extrem de importanta perioada de recuperare si o monitorizare cat mai buna.

Dumnezeu a vrut ca Andreea sa fie ingerul lor pazitor pe pamant alaturi de multe suflete care au contribuit cu tot ce au putut la usurarea drumului lor catre casa.

Sper din tot sufletul sa se poata descurca si aici cu tot ce au de facut in mentinerea ei pe linia de plutire pana la urmatoarea interventie.

Multa, multa sanatate Florinei si minunatei sale mame

Mergi la inceput

Avem acordul pentru zbor!!!!

Am vorbit si cu Iulia....abia asteapta sa vina acasa...

Mai putin de 24 de ore si sunt in avion.
Maine dimineata la ora 11 trebuie sa platim avioanele,iar Iulia trebuie sa aiba la ea 100 de euro pentru plata bagajelor suplimentare.

Mergi la inceput