Ce gatim azi (82)
Raspunsuri - Pagina 9
ami_84 spune:
Pentru azi vreau sa fac pui dupa reteta asta http://amainbucatarie.blogspot.com/2009/03/friptura-de-pui-cu-sos-alb.html si ceva cartofi umpluti.
Spor la gatit!
Andreea, mami de Irina (8 martie 2010) si din nou 26+ cu Ilinca
anaemi spune:
cartofi noi la cuptor + salata
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 31+
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
J G spune:
Gratar de pui cu salata la pranz
www.prin-casa.ro/?p=875" target="_blank">Prajitura cu melasa si ciocolata alba
Diseara inca nu stiu ce fac.
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui J G ciuperci scazute cu mamaliga, ca mi-e pofta. J si Carla (05.02.2006) www.prin-casa.ro/" target="_blank">Culinare |
cum faci ciupercile scazute?
ptr cina am in plan lasagne cu tomate si branza
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
J G spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kariguld
cum faci ciupercile scazute? ptr cina am in plan lasagne cu tomate si branza ********************* VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA Speranta si incredere pentru David ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* Invingatorii nu renunta, iar cei ce renunta nu ajung invingatori |
O ceapa tocata marunt + cativa catei de usturoi puse la calit la foc mic, adaug ciupercile (champignon sau orice), un pahar de vin alb si las sa scada la foc f f mic. Daca nu sunt patrunse ciupercile mai adaug o cana cu apa. Merge foarte bine ca garnitura la carne de porc dar eu le mananc simple cu mamaliga.
silvi_2005 spune:
Azi spuma de capsuni si pulpe de pui cu bambus
La cina o sa fac niste gustari rece pe baza de produse venite din mare, peste, creveti si icre.
AnnaBaby spune:
ficatei cu sos de rosii la cuptor si mamaliguta
Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
anaemi spune:
aseara am mai facut sprot prajit cu mamaliguta si icre
azi paste carbonara
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 32+
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...