Pufi ian-feb 2010 - LMA Ayanna ! (17)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Fetele mele dragi...va multumesc din suflet pentru urari. M-am vazut in titlul capitolului si m-am emotionat!
Eu sunt in urma tare cu cititul...promit sa recuperez...am asa de putin timp de net, de cand a venit caldura numai pe afara stam, ori la plimbarici ori la trebusoara prin gradina...
In rest ce sa va zic...la fel ca la toata lumea...sunt topita dupa zgubilice, care de la o zi la alta e mai frumoasa, mai desteapta, mai...mai...mai...cunoasteti voi cum sta treaba!
O sa incerc sa recuperez din urma si apoi poate seara asa o sa reusesc sa si scriu cate ceva, dar nu promit.

Deocamdata va invit la papa bun si un sa ciocnim...si auzim numai de bine si veselie la toata lumea!

Va pupic si va multumesc inca o data...scuze ca nu nominalizez, dar v-am zis ca n-am citit din urma si nu as vrea sa ratez pe careva...pooooop

_
Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata

Ayanna, iti zic si eu la spartul targului, La multi ani ! cat mai fericiti cu o Zgubi frumoasa si desteapta.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Incep sa fac un capitol nou.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

Capitol nou aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=163378

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana71 spune:

Tomaca,nu e bun linkul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Loredana71

Tomaca,nu e bun linkul...

Lara

no prob, poti intra de pe prima pagina a dc, la clubul scutecelor.....gasesti acolo cap.18, deschis. eu asa am facut....

Mergi la inceput