Pufi ian-feb 2010 - LMA Ayanna ! (17)
Raspunsuri - Pagina 13
nyny spune:
Hai sa va mai intreb ceva...
Voi ati dat puiutzilor fructe confiate? Eu am luat de la plafar unele... sunt de mai multe feluri in punga: stafide, caise, prune, ananas cred... si nu mai stiu. Marei ii plac foarte mult, dar pt David or fi bune?
Mamica fericita de Mara si de David
blue_flower spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nyny Hai sa va mai intreb ceva... Voi ati dat puiutzilor fructe confiate? Eu am luat de la plafar unele... sunt de mai multe feluri in punga: stafide, caise, prune, ananas cred... si nu mai stiu. Marei ii plac foarte mult, dar pt David or fi bune? Mamica fericita de Mara si de David |
Poate ar fi mai bine sa o astept pe Tomaca sa zica daca e bine sau nu....ca iar zice ca nu e bine
Eu ii dau, de fapt sotul ii dau, caise confiate, cate jumate, le molfaie o gramada. Am gustat si eu, nu sunt prea dulci. Si nu mananca o cantitate mare.....
Beatrice1982 spune:
La multi ani baly!!!
nyny e greu torbo jamul.........tre sa iti faci timp zilnic pt el........dar e foarte eficient.........
acolo e unde a zis blue flower
http://isohunt.com/torrent_details/110752345/Beachbody+Turbo+Jam?tab=summary
ala de 20 de minue woekout e ok deocamdata
spor!!!!!!!!!!
ai girja sa le faci corect!!!!!!!
blue flower...las ca bag io turbo jam.........cat incape numa sa se nasca asta mica sa fie sanaatoasa, cuminte si necolicoasa apoi in rest nu conteaza!!!!!!!
sper sa nu ma ingras asa de mutl ca la ivan..........
so............
eu iar experiente urate cu soacra care i-a dat vin lui ivan...eu urlat/strigat..........
urat.....
am rez hartiile la banca
si in alta ordine de idei, beau vin fiert cu zahar si piper, e super piperata si deja cred ca nu mai vad ecranul...................
asa ca va las,....................
Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si 9+ cu fetita cu codite...
Doamne ajuta!
Ruxita spune:
am citit la pachet minim de servicii medicale de mi-am facut capul calendar... retinut ca asiguratul are dreptul la 2 consultatii pe luna la medicul de familie (in afara controalelor anuale sau urgente) si la servicii de planificare familiala si contraceptie o data la 3 luni.
Si examenele de bilant se mai fac la 15 luni si la 18.
Data viitoare asaltez medicul cu intrebari ref la drepturi.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Loredana71 spune:
Nyny,eu zic ca singura problema ar fi ca sunt cam concentrate in zahar,cred ca daca ii dai una,putin,nu are nimic...E mai sanatoasa fructoza,dar e tot zahar...Eu asa cred...
nyny spune:
La multi ani bAly !!!
Sa fi sanatoasa si sa te bucuri de familia ta frumoasa
BF
BEA sarumana pt link. O sa incerc... macar 2-3 zile Turbo Jam si 2-3 zile 8 min abdomene. Iar visez...
tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
Poate ar fi mai bine sa o astept pe Tomaca sa zica daca e bine sau nu....ca iar zice ca nu e bine Eu ii dau, de fapt sotul ii dau, caise confiate, cate jumate, le molfaie o gramada. Am gustat si eu, nu sunt prea dulci. Si nu mananca o cantitate mare..... de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
Ai nimerit sa stii. Mai degraba fructele uscate sunt ok decat cele confiate. Intre fructele uscate si cele confiate exista o diferenta. Cele uscate sunt pur si simplu deshidratate. Acestea pastreaza o parte foarte mare din proprietatile fructului in stadiu proaspat. In schimb, fructele confiate contin o solutie de glucoza care le face mai dulci insa nu si mai sanatoase.
Exista retete de fructe confiate de facut in casa dar contin fff mult zahar. Ca altfel nu au cum sa le conserve decat prin catitatea mare de zahar. Si daca sunt din magazin trebuie citit ce contin ca s-ar putea sa aiba conservanti. De uscat, nu stiu cum se usuca fructele in casa.
Mie mi-e teama sa-i dau sa manance asa ceva chiar daca sunt sanatoase ca Tudor n-are rabdare sa mestece si poate sa le inghita. Stiu ca sunt o alternativa atunci cand copilul refuza fructe proaspete. Cum n-avem aceasta problema si intre mese nu primeste rontaieli, Tudor nu mananca decat crude sau coapte putin la masa.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
nyny spune:
Loredana, Tomaca... adevarul e ca si mie mi s-au parut cam dulci.
Beatrice1982 spune:
al meu copil de cand a inceput pastele nimic nu vrea sa manance.....
de ex azi nimic nu a mancat mancare, decat a ra o punga de pufuleti si o juma de banana
el fructe nu mananca de regula..........
nimic........
oare e bine???????
ce sa ii fac?
nu vrea..........
ii ies caninii. tot nu-s afara inca..........
doamne fereste cat se chinuie copilul asta cu dintii..........
Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 10+ cu fetita cu codite...
Doamne ajuta!
blue_flower spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui tomaca
Ai nimerit sa stii. Mai degraba fructele uscate sunt ok decat cele confiate. Intre fructele uscate si cele confiate exista o diferenta. Cele uscate sunt pur si simplu deshidratate. Acestea pastreaza o parte foarte mare din proprietatile fructului in stadiu proaspat. In schimb, fructele confiate contin o solutie de glucoza care le face mai dulci insa nu si mai sanatoase. Exista retete de fructe confiate de facut in casa dar contin fff mult zahar. Ca altfel nu au cum sa le conserve decat prin catitatea mare de zahar. Si daca sunt din magazin trebuie citit ce contin ca s-ar putea sa aiba conservanti. De uscat, nu stiu cum se usuca fructele in casa. Mie mi-e teama sa-i dau sa manance asa ceva chiar daca sunt sanatoase ca Tudor n-are rabdare sa mestece si poate sa le inghita. Stiu ca sunt o alternativa atunci cand copilul refuza fructe proaspete. Cum n-avem aceasta problema si intre mese nu primeste rontaieli, Tudor nu mananca decat crude sau coapte putin la masa. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un |
Stai, ca acu'mi-am dat seama, alea de i le da tac-su nu sunt confiate, sunt deshidratate. Confiate cum sunt? Au glazura?