Pufi ian-feb 2010 - LMA Ayanna ! (17)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

a, sa va mai zic...mi-a incoltit ideea ca as avea un inceput de diabet, am antecedente (bunica, mama...), ca ma uit la cum mananca maica-mea de 2 zile de cand a venit si ma recunosc, doar ca ea abia reuseste de tina in fraie o glicemie de 200, cu toate pastilele pe care le ia....o sa ma duc sa ma controlez, nu e de gluma.

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

vorbiti de slabit...hm....sa va zic eu poveste, poze mi-e rusine sa pun....eu-s o prajina de 1.78, poate chiar 1.80, ma simt bine cam pe la 66 de kile, maxim 68. atat aveam cand am ramas insarcinata, atat aveam de cativa ani buni (in liceu ajunsesm la 75). boon...in primele 5 luni de sarcina am slabit pana aproape de 60, aratam horror, scobita in obraji, fara kur in pantaloni.....apoi incet incet am ajuns pe la 75-78 kile, nascut copil, ajuns la 71, apoi incet incet, pana la botez, dupa 5 luni mai exact aveam vreo 66, deci perfect....maica-mea...vai, mama, da ce ai slabit asa?!....lasa, mama, ca e bine!....si vine toamna...si vine si o pofta nebuna de mancat, accentuata in preajma sarbatorilor si continuata cu succes pana in ziua de azi...si iata-ma la minunata greutate de 75 de kile, cat aveam gravida in 9 luni....blugii ma strang...talie nu mai am....sunci la greu...noroc ca-s inalta si se repartizeaza uniform, socra-mea zice ca nu observa...in schimb a observat sotu, a observat maica-mea si observ eu zi de zi la cantar....am zis ca-l arunc pe geam....stiu unde gresesc, mananc paine ca disperata si dulciuri si f haotic. daca as renunta la astea, as slabi, stiu, e pe verificate......vointa mare, putirinta mica insa....v-am zis toata povestea asta ca sa ma rusinez si mai tare si poate reusesc sa fac ceva totusi!....

_

Bine ca se distribuie uniform...

Sotzu' ma prefera mai bine facuta, sa aiba si el pe ce pune mana. Problema mea este ca sunt destul de slaba, zic eu, am vreo 53kg, dar nu scap de burta asta deloc. La prima sarcina a fost mai usor... e acum nu scade neam.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:

Am uitat sa va spun... am fost selectata sa raspund la concursul "Ghiceste sunetul" si n-am stiut ce anume se aude. Am ratat frumoasa suma de 10E ...

Si inca ceva... m-a luat ieri o pofta de slabit, de fapt de dat burta jos. Am cautat pe net solutii miraculoase si am gasit un super program de abdomene... doar 8 minute. Am fost tentata sa pun link-ul si aici, pt fetele care mai sunt interesate, dar pe urma m-am gandit ca ar fi mai bine daca l-a incerca mai intai. Treaba buna, am dus laptop-ul in sufagerie si..m-am apucat.... si m-am oprit la jumatate. Mama, ce rau m-am babit. N-am fost in stare sa fac mai mult de 3 min. Vine vara si ma prinde cu shuncile p-afara.

Apropo Bea, de unde ai luat programul ala Turbo Jam?

si noi facem 8 min abs... e obositor la inceput, dar dupa o perioada de exersare o sa ti se para usor...

eu pentru Ela am gasit solutii (pentru mine nu inca) i-am cumparat cu reduceri (cupon) 12 sedinte de aerobic si dupa ce termina aerobicul se va duce o luna la dansuri (salsa)... pe aerobic si dansuri am platit 30 lei (60 in total)... si mai stiam ca elevii au reduceri, daca o sa vrea sa continue voi gasi o modalitate de a-i oferi aceasta posibilitate. Mi se lauda ca se simte mult mai bine in pielea ei.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Nu stiu ce sa zic... am renuntzat si pentru ca tot aveam impresia ca nu le fac corect, trebuia sa incordez foarte tare gatul si mi s-a parut foarte greu...

Sa inteleg ca la tine au dat rezultate...?

La dansuri as vrea si eu... si la sala... dar nu am timp

da, asta era greu, sa incordezi gatul, dar ala spune ca nu trebuie sa tragi de gat ci de abdomen... planifica-ti sa le faci de vreo 3 ori pe saptamana si fa pauze intre exercitii, nu fa cat fac ei, ca e complicat... fa mai putine, dar fa-le! Totul e sa nu renunti...
sau fa de capul tau ce ai retinut din acele exercitii... dar totul e sa faci!
da, am vazut rezultate! aproape ca nu mai am burta, doar ca sarbatorile un pic mi-au stricat silueta... dar sigur imi revin!

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Loredana71

Neata,beau si eu cafeluta cu voi!

Mica mea a dormit de la 8:30 la 9 azi dimineata
Va doresc o zi frumoasa!

Lara

Supeeeer somn... Bravo Lara

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

da, asta era greu, sa incordezi gatul, dar ala spune ca nu trebuie sa tragi de gat ci de abdomen... planifica-ti sa le faci de vreo 3 ori pe saptamana si fa pauze intre exercitii, nu fa cat fac ei, ca e complicat... fa mai putine, dar fa-le! Totul e sa nu renunti...
sau fa de capul tau ce ai retinut din acele exercitii... dar totul e sa faci!
da, am vazut rezultate! aproape ca nu mai am burta, doar ca sarbatorile un pic mi-au stricat silueta... dar sigur imi revin!

Fii atenta ca m-ai motivat... ma bag iar diseara, atat cat pot..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

neata fetele

Ana sper sa nu se adevereasca faza cu diabetul ,e bine sa te duci din timp

Sorina sper ca eforturile tale/voastre sa fie intr-o zi intoarse cu multa bunatate si suport din partea ei(mai ales atunci cand veti avea nevoie).

Sa aveti o zi frumoasa

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."

Mergi la inceput

Tocmai am luat-o pe Mara de la gradinitza si am dus-o acasa. Nu pot sa va descriu ce bucurie a fost pe David cand a vazut-o intrand pe usa... chiuia, tzopaia, batea din palme, se ducea la ea sa o ia in bratze... fericire maxima... si Mara la fel...

Ma topesc cand ii vad cat se iubesc...

Mergi la inceput

Citat:

Tocmai am luat-o pe Mara de la gradinitza si am dus-o acasa. Nu pot sa va descriu ce bucurie a fost pe David cand a vazut-o intrand pe usa... chiuia, tzopaia, batea din palme, se ducea la ea sa o ia in bratze... fericire maxima... si Mara la fel...

Ma topesc cand ii vad cat se iubesc...

da, asa e! e firesc ca parintii sa-si iubeasca copiii, dar cand vezi fratiorii ca tin unul la altul, iti creste inima!
Bafta cu exercitiile!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

a, sa va mai zic...mi-a incoltit ideea ca as avea un inceput de diabet, am antecedente (bunica, mama...), ca ma uit la cum mananca maica-mea de 2 zile de cand a venit si ma recunosc, doar ca ea abia reuseste de tina in fraie o glicemie de 200, cu toate pastilele pe care le ia....o sa ma duc sa ma controlez, nu e de gluma.

_

cand incolteste ideea... esti sigur pe drumul cel "bun"... fa analizele repede si scoate-ti ideea din cap!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

LMA, Baly!

Fetelor, ...multumesc pentru suport...
N-am scris sa-mi plang de mila, doamne-fereste...explicam o situatie existenta......

Loredana...super somnicul de noapte al Larei! Intrebai de cauze pentru care face asa copila...nu stiu...daca sunt...nu sunt cauze de natura medicala, ca e para-investigata...Probabil ca asa e ea...
Tomaca.....(coafat motanul...suna tare haios)
Nyny... ce frumos povestesti de Mara si David...si ce bine ca sunt de varste apropiate..! Si mie imi creste inima cand vad fetele cum se joaca impreuna, se hlizesc...desi diferenta de varsta este mare...Abdomene...huhhh...sa faci vreo 2 si pentru mine, ca eu am o burta...jale...si n-am unda verde de la medic pentru abdomene.
Miki..sorry de patania cu tricicleta...zici ca pe afara era vopsit gardul, si inauntru leopardul, asa-i?
Ana...poate nu-i diabet....poate e doar pofta de mancare..O glicemie, ca si analiza, poate te-ar scapa de idei nasole...nush...zic si eu....
Ruxita......sorry de pb cu sistemul sanitar...eu m-am facut de multe ori ca nu vad...am inchis ochii, am platit...sa scap mai repede...Cred clar ca n-am procedat corect, sigur cei ca mine alimenteaza defectiunile sistemului......dar am preferat mereu sa scap repede...nu-mi place sa ma cert, sa ma rog de nimeni..mai ales pentru dreptul meu...uhhh!
Simply..

Trimit, ca s-a trezit princesita din somnul nr.2 pe azi, deja!

Mergi la inceput