Stelute de ianuarie februarie 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 13
Daconst spune:
Nu da cuscra,ca eu pina acum nu am avut bona si a trebnuit sa tin companie copilului printre calcat,spalat si alte chestii care nu-mi erau cunoscute cit a stat mama aici.
Acum s-a intors si imi pot relua si eu activitatile.
Vai Doamne ajuta pentru Eli,tare ma rog pentru ea.
Alinuk,mi-ar fi placut sa pot in perioada aia,dar la noi sunt libere la inceput de iunie si ma gandeam atunci sa cautam ceva oferte.Inca nu e nimic stabilit,dar incercam si eu sa visez.
Lore,sa pui poze neaparat.
cu bicicleta e greu daca nu are motivtie.La noi a functionat mereu daca avea dupa cine sa se ia sau sa concureze cu cineva.
Mai nou e la moda roller-ul sau trotineta aia a noastra.Merge ca nebunul pina la gradi cu el.Dar au toate vecinele si asa a vrut si el.
Sa va spun ca imi astept barbatul si mor de nerabdare.La gradi e un seminar despre copii si masmedia.Tema lui e:"Mi-am pierdut imaginatia la 5 ani cu Nintendo".
O sa va scriu maine ca sigur ne punem toate problema cit de daunator e televizorul,calculatorul si jocurile electronice.
Gata,fug sa culc gupilul.V-am pupat!
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
aelita spune:
MARYELA imi pare atat de rau,scumpa !! asa tare ma bucuram pt tine ,ca nu pot sa cred...Te imbratisez cu drag !cred ca ai trecut prinmomente grele,mai ales departe de pui ..
Multumesc fetelor ,pt sprijin!
eu nu imi mai revin cu timpul,desi azi a fost ceva mai bine..a fost cu 4 copii mai bine de o saptamana,si mi s-au adnat atatea ca nu le mai faceam fata...
tati munceste mult si weekend,si fara el e greu,azi a facut Miguel 9 luni,duminica face Andres 3 ani si cred ca nu il vom putea sarbatori in ritmul asta..deci daca nici asta nu putem,inseamna ca suntem super pana-n gat cu toate !
Dana intrebai de intalnire,vad ca a zis Alinuk,eu oricum uit pana maine,ma vor trage de maneca..si sper sa fiu intr-o perioada normala,nu ca acum .
Va pup!
lala77 spune:
Neata!!!!
Remember me?
La mine toate zilele se micsoreaza...V-am spus eu ca luna asta e de cacao.Dar lasa ca sambata plec si ii las pe altii sa se agite.
Ieri n-am avut timp nici sa fac pipi pana pe la ora 15 si ca sa mananc a trebuit sa inchid telefonul.Asa ca slabe sanse de forumeala-m-am trezit acum devreme sa va scriu (m-a autat putin si Max catelul care s-a gandit el ca ar fi misto sa-mi latre la geam)
Noi suntem ok. Gradinita, acasa...
Ieri am fost sa tund fetele si pe mine. Si am dat de o tanti care s-a gasit sa spuna Annei ca are suzeta. Va dati seama ca n-a mai lasat-o sa se atinga de bretonul ei...
Si ca noutate, Anna plange dupa tati.Dar plange asa pur si simplu: se aseaza in fund si plange. Fara sa vina vorba de el sau ceva.Eu sper sa-i treaca mai repede ca altfel stricam cumetria ca eu la asta n-am ce sa-i fac.
Liuda, imi pare rau sa aud de gradi a voastra.Cum asa? Ce magari!
Asta e unul din lucrurile pe care le apreciez la gradinita asta unde mergem noi: mereu le da mancare buna. Toata primavara i-a umflat de spanac, urzici, stevie, loboda si alte verdeturi. Si astea sunt f ieftine in final. Dar vad in meniu ca au mereu salata la masa (ori de rosii, ori ridichi, ori salata verde, castraveti murati), au de 2 ori/sapt la micul dejun morun sau somon, au zilnic la 11 o masa de fructe. Si in general e mancare variata si pregatita acolo, inclusiv desertul.Mie imi convine treaba asta.Si la noi au in meniu sarmale, chiftelute. Dar nu e nimic in neregula cu astea-ce daca sunt cu tocatura? Daca ei toaca acolo carnea nu-i bai; daca e carne de calitate. Tocatura nasoala e aia de la magazin ca de multe ori se toaca resturi, grasime multa, etc. Dar daca ai muschi tocat nu-i problema ca si bucata daca l-ai manca, iin stomac tot tocat ajunge ca il mesteci.
Ma scuzati ca nu mai raspund tuturor dar numai certificate de urbanism am in cap.Am citit constiicioasa tot dar nu ma pot concentra. Si am de raspuns la niste mail-uri. Poate reusesc sa le dau flit azi si intru mai tarziu.
Va pup! O zi buna!!!
bebebia spune:
Neata, clar se comprima timpul...sau se "dilata" problemele noastre....
Toate ca toate...e ducem noi....dar sa nu ma tuseasca fiica-mea, si mai ales sa nu mai tuseasca noaptea ca plec la cucul Lalei sa...
Lore am vazut poze pe FB, felicitari.
Lala, nasoala tanti, ce treaba are ea cu suzeta????? ca daca isi vedea in viata de treaba ei poate invata mai multe lucruri decat sa tunda....Stiu ca sunt rea...pana la urma majoritatea si-au facut singuri soarta....Da....sunt rupta si urmeaza o zi grea...
Aelita, greu la tine cu 3 copilasi.... mai luasi inca unul cu imprumut sa vezi cum e....lasa mami ca ai tai sunt cuminti, vine si tati acasa si va fi bine...sanatosi sa fiti
liuda1 spune:
Neatza!
dau pe aci, azi, ca poate nu mai auc... ca de, avem multe probleme e rezolvat ca sa ne permitem sa luam concediu
Lala - n-am nimic impotriva tocaturii, daca e mai rar!
Citat: |
Asta e unul din lucrurile pe care le apreciez la gradinita asta unde mergem noi: mereu le da mancare buna. Toata primavara i-a umflat de spanac, urzici, stevie, loboda si alte verdeturi. Si astea sunt f ieftine in final. Dar vad in meniu ca au mereu salata la masa (ori de rosii, ori ridichi, ori salata verde, castraveti murati), au de 2 ori/sapt la micul dejun morun sau somon, au zilnic la 11 o masa de fructe. Si in general e mancare variata si pregatita acolo, inclusiv desertul |
ca sa vezi comparatzie... urzici stevie loboda - nu stiu cum arata, deci n-au mancat copiii, spanac a mai fost... Asa ca intzelegi si tu...
salata? ce e ai salata? aaaaaaa, daca serios io nu ma agit si asaaaa, acum pot sa comentez... trebuie sa ma bucur ca mananca si asaaaa, intzelegi tuuu!!!! Adica daca nu ridicau altzii problema asta io nu ma agitam... ca de, nu sant in domeniul meu, eu tre' sa zic merci si de cat mananca!!!! Dar dac tot au zis altzii am bagat si eu... Deci salata nu am vazut acolo!
Pesteee - se intampla la 2 saptamani sa vad peste acolo in meniu, din ala la cuptor pe pat de legume (care nu e mancat de copii)
mancarea nu se face la gradi, au bucatarie, dar nu le permite san-epidu pe motiv ca nu au spatziu, ihn schimb se merge catering - Problema nu este in furnizor si in patroana!!!! Deci aci sant doi patroni, doo cucoaner - anul trecut era meniul bun si variat ca "patrona" o tanti, cealalta nascuse... Anul asta a nascut a doua patroana si s-a apucat de muncit asociata ei si se vede diferenta la meniu, caci aia de la firma de catering aduc ce se comanda!!!! daca ea comanda sarmane saptamanal, si cartofi ca garnitura 5 zile din 5, aia se aduce!
ma rog, azi au felul doi paste carbonara - realizezi ce fatza avea Diana dimineatza!
ma rog, nu trebuie mult ca sa fie omul multzimit, clientul, acum serios, poate are ea convingerile ei cum ca astea mici trebuie sa manance de toate (si faza nasoala ca au si grupa bebe, care manannca varza aia a la cluj - adica nu prea o mananca - stau flamanzi si aia tot o comanda) dar chiar si la TV se zice CAT MAI MULTE FRUCTE SI LEGUME deci, daca nu te duce mintea sa comanzi ceva mai sanatos, macar intreaba lumea in stanga dreapta!!!!
haha sa stii gluma cea mai tare din gradinitza... anul asta ca tot s-a modificat meniul si cainele gradinitzei a devenit obez.... caci resturile de la masa se dau la caine! Anul trecut era aschilopat, ca se mancaaaa tot, ii ramanea putzin, anul asta e ghiftuit de ciorba radautzeana cu otet si sarmale si sosuri ingrosate cu faina...
fetele v-am pupat...
pardon si scuzatzi ca nu scriu la fiecare... insa o voi face, candva, promit!
aelita spune:
+LIUDA maaaama ce meniu au la gradinita !!!! aia probabil a facut meniul in functie de ce mananca copiii ei,daca zici ca sunt obezi..saracii.
lala77 spune:
Liuda, era sa mor aici de ras cu cainele tau obez.
Eu as vorbi cu tanti aia ca la ce spui tu acolo, e o problema cu mancarea.Si n-are rost, ca banii si asa ii dati-ar putea sa cumpere ceva bun de ei. Mai bine le da bors de legume decat ciorba aia radauteana.
lala77 spune:
Aelita:
Citat: |
gradinita !!!! aia probabil a facut meniul in functie de ce mananca copiii ei,daca zici ca sunt obezi..saracii. |
Fata, obez era cainele, haha.