Stelute de ianuarie februarie 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liuda1 spune:

maryela - imi pare rau, mai ales ca stiu ca vroiai de foarte mult timp... Te pup si iti doresc muuulta sanatate, sa depasesti hopul asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

maryela imi pare rau multa putere , te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Tocmai recuperase din urma si ma pregateam sa scriu muult,dar am ramas fara cuvinte.

Maryela,imi pare tare rau.Sunt alaturi de tine si sunt convinsa ca DD o sa-ti dea un bb sanatos atunci cind o sa fie momentul.Te pup cu drag.

Aelita,condoleante!
Nu ma asteptam la atatea vesti rele,parca nu mai am nici chef de scris.

Va pup si intru maine dupa ce imi revin ca acum sunt suparata tare!

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebebia spune:

Maryela, suntem alaturi de tine, fii puternica!

Aelita, condoleante. Tie greu asa departe.....

Bia e tot tusitoare, de vinerea trecuta are reprize nocurne cam 2-3, zant zombie....Are si accece de personalitate, iar e plictiisita si nedusa la gradi... De maine cred ca va merge, ziua tuseste f putin, pana acum nu tusea deloc, ieri a inceput

Eu ma simt taaare obosita dupa noptile astea plimbate, la munca iar sunt 10 ore pe zi, plus si sambata....Asta e...Nu ma plang, mi-e teama ca pot face greseli din cauza oboselii....Masina inca nu am cumparat, caut una second, a vazut sotul cateva, dar in poza de pe net pare super, vanzatorul zice ca e impecabila, cand o vezi pici pe jos....
maine mai merge inca o data la Sibiu, poate e ok. Am umblat cu masina lui care e lata si luuunga, abia o inghesui prin parcari. Cum stam langa oras nu ne descurcam decat cu 2 masini, eu plec dimineata devreme cand uneori Bia doarme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Vad ca nu prea e actiune in we pe aici.La noi a plouat azi tot in reprize,asa ca pe cind ne-am hotarat sa iesim afara normal ca ne-a prins o ploaie mare de nu stiam cum sa ajungem mai repede la masina.

Hele,felicitari pentru baietel!
Stii ca si eu tot asta imi doresc daca va mai fi a doua oara.Cred ca daca mi-ar spune ca fac fata a doua oara n-as crede pina nu i-as vedea eu pasarica cu ochii mei.

Lala,la fel e si Lucas cu bagarile in seama cind vorbesc la telefon sau tocmai am o conversatie cu cineva.E de groaza,ce mai.Cind unul din noi vrea sa telefoneze,celalalt tre sa tina plodul ocupat,altfel nu ai sanse.
In rest are faze cind e cuminte si stie exact ce astept de la el si faze cind face exact contrariul cind ii cer ceva.De multe ori ma gandesc ca eu gresesc ca nu sunt consecventa si cedez de multe ori desi el a gresit.Dar de multe ori si oboseala de dupa servici isi spune cuvantul si nu mai am rabdare.

Liuda,de mult vroiam sa te intreb,ce mai stii de Eli?N-avenit acasa?

Aelita,cum te mai descurci cu trei si fara barbat acasa?

Alinuk,cind e intalnirea aia in Spania?

Lore,ce mai mesteresti in ultima vreme?

Lori,ma mir de tine cu raspunzi la toata lumea ca eu uit mereu ce am citit,pina ma pun sa scriu.

Adela,pe unde mai ai poze cu copii tai?Cum mai stai cu kg?

Sunt convinsa ca am uitat ceva...dar mai am motiv sa revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Danuta, mai mesteresc diverse chestiute, dragute zic eu... O sa-mi pun la punct blogul in scurta vreme si or sa fie toate chestiile, pe care le am acum la dispozitie... Vineri, tocmai am dat marturiile pt o nunta... borcanele cu miere... au iesit dragalase... mirii au fost incantati...
A venit si la noi caldura si cred ca lumea a profitat de zilele astea fara ploaie si de asta, lipsa de activitate...
Azi am umblat de nu mai pot sa merg; ma dor picioarele... mi s-au umflat talpile... nu pot sa calc... si am mai avut si tocuri...
I-am luat bicicleta lui Roni, dar gasca nu stie sa pedaleze; n0a vrut niciodata sa auda, sa invete... si am batut o gramada pe jos 9pe tocuri, v-am zis) ca sa mearga plodul cu bicicleta... M-am enervat evident ca el e capos si se smiorcaia ca sa-l ajute ta-su... ta-su nu-i explica concret cum sa faca si tot asa...
Cred ca a adormit in sfarsit... Fug la nani ca-s rupta...
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

buna

MARYELA imi pare rau pentru ce s-a intamplat... si eu care te asetptam sa ne tinem companie una alteia...

va pup, suntem ok. a fost un wk frumos in care m-am simtit bine, am facut treaba, m-am plimbat si, cel mai important, AM MANCAT ca purcica

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Maryela
offf prin ce treci si tu

Ia-ti o pauza, petrece timp cu Mihnea

Imi pare tare rau, stiu cat e de groaznic.

te imbratisez cu drag si sper cat mai grabnic sa ai puterea sa o iei de la capat

... viata asta e o lupta

zilele trecute am aflat ca fetitza (de'o seama cu Andu) unei bune prietene de familie ar fi diagnosticata cu boala din spectrul autist

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">pur si simplu MAMA

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui Daconst

Alinuk,cind e intalnirea aia in Spania?

danutza vrei sa vii si tu???

noi vom fi acolo intre 25 iunie si 13 iulie

nu am stabilit inca unde si mom cand vom face gasca mare...
dar vom faaaceeee

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">pur si simplu MAMA

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liuda1 spune:

va salut si va pupacesc!!!!

va anuntz ca a venit varaaaa, a venit vara in sfarsiiit!!!!! Doamneeee maneca scurtaaaa, zici ca sant cu fundul gol, asa e ceva neobisnuit sa fii dezmbracat!!!!! Iohuuu sant fericita
parca si mai bine ma simt cand e frumos afara!!!!

Daconst - dar greu la mataaa, greu, vii rar pe la noi, trebuiesti ciufulitaaaa sa-ti revii!!!
Elis... luna asta pe 24 sau 27 ar intra in comisie, adica se va hotara cand vine acasa!!! Oricum pana la sfarsitul lunii, daca merge totul bine scapa!

deci... afara e frumos, si am vizitat Bucurestiul... mi s-a parut mai frumos asa intr-i zi de vara!!!!
Aseara cand am ajuns in Galati am gasit orasul asediat! Nu reuseam sa ajungem acasa, totul blocat, tzipat, urlat, castigase Galatiul la fotbal... Moamaaa, munca de lamurile cu politziaaaa, hahaaaa, Diana treaza ca se bubuia chiar langa casaaaa, hahaaa, saraca scuipaaaa, se balbaia "mami mami a castigat galatiu' la fotbal"

am plecat

era mesaj scris acum 3 ore... sa-l trimit totusi...

Mergi la inceput