Ianuarie - Februarie 2011(30)- Paste fericit!!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Shubulina;si Eiu sunt numai muci..si ma enerveaza.de imi vine sa ma iau la palmi..de ce nu am grija de mine
M-am dat mare de Sarbatori cu tol festiv si cizme cu toc..ca sa am ce sufla din nas acum.Sa te faci bine

Mirela;intr-o luna au luat atat motaneii?inseamna ca ma pot linistii si Eu daca ia macar 400 gr intr-o luna.

Deseara imi aduce o prietena cantarul..sunt super nerabdatoare sa vad cam cat papa din tzatza

Alinushali;Eu am dat juma de tub doza de oscillococcinum..trei zile una dupa alta.Era fornaita si sa nu ia raceala de la mine.Si o gadal la nas cu betisor sa stranute..si abia dupa aceea aspir nasul..ca i-s mucii pana la gura

inca nu am gasit nicaieri la ce sunt bune granulele silicea 9ch

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

Shubulina;si Eiu sunt numai muci..si ma enerveaza.de imi vine sa ma iau la palmi..de ce nu am grija de mine
M-am dat mare de Sarbatori cu tol festiv si cizme cu toc..ca sa am ce sufla din nas acum.Sa te faci bine

Mirela;intr-o luna au luat atat motaneii?inseamna ca ma pot linistii si Eu daca ia macar 400 gr intr-o luna.

Deseara imi aduce o prietena cantarul..sunt super nerabdatoare sa vad cam cat papa din tzatza

Alinushali;Eu am dat juma de tub doza de oscillococcinum..trei zile una dupa alta.Era fornaita si sa nu ia raceala de la mine.Si o gadal la nas cu betisor sa stranute..si abia dupa aceea aspir nasul..ca i-s mucii pana la gura

inca nu am gasit nicaieri la ce sunt bune granulele silicea 9ch

Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

si mie mi s a parut cam putin
dar dr a zis ca sunt in regula copii
cica la 4 luni tre sa si dubleze greutatea de la nastere
deci ei au cu mult peste
acum ca am intrat pe cereale sper sa ia mai mult in greutate

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Da,Tunde,numa muci si ma dor toate cele.Mie de la curatenie mi se trage,au astia un obicei prost sa deschida toate geamurile si se face un curenttt!!!Ei le deschid,io le inchid,si tot asa.Cica nu-si dau seama.Si am dat cu aspiratoru,am sters prafu,una alta,am transpirat si probabil m-a luat o pala de curent,ceva.Sambata,vorba ta,cine mai era ca mine in cracii goi,toace,sexy mother f..er.Na ca mi-am luat-o.
Astept acu masa lu Bogdanu de la 2,bag un Coldrex si Nurofen si ma bag cu el la somn.Sper sa doarma.De fapt,la cat somn baga piciu asta in el,normal ca o sa doarma.Gandesc pozitiv si io
Pup si sa te faci bine mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Alinush,imi pare tare rau ca a racit micuta...e de-o seama cu a mea...Ce vreau sa-ti spun avand in vedere ca am trecut prin asta...nu faci nimic cu pompita...si mucisorii din gat sunt pericol ptr ca se infunda caile ce duc la urechi si face otita. Sfatul meu este sa iei aspiator nazal de la marimer, care se trage cu gura ( e in jur de 40 lei) si ii pui cam 10 pic de ser in fiecare nara, o lasi 2 minute, o intorci pe burtica sa ridice capul singura ( sa se strofoace ea), apoi o intorci si-i scoti cu aspiratorul. Eu asa am facut si a fost bine...ii scoteam si de 10 ori pe zi la inceput, apoi din ce in ce mai rar pana nu a mai fost nevoie. In rest, tine-o calduta si cu capusorul un pic ridicat. Sanatate multa!

Sanatate si voua, domnisoarelor Shubu si Tunde...nu uitati de baie fierbinte si asprinina ( poa' sa fie si a saracului). Deci sa ma imbrac bine la botez...am inteles!

AMR:7 kg

Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Domnisoare,a?
Imbraca-te bine,ce sa zic.Io la botez n-am avut nimica si tot destrabalata am umblat.Da la botez era mai cald afara ca sambata.

Mergi la inceput

fetele cu comanda maine imi ajung hainutele
azi m am tot vb la tel cu tanti de la aramis
vor fi cateva modificari de culoare (la un costumas de baieti si la o jachetica de fetita in loc de galben pai va fi un portocaliu) si la un cod marimea ( un sarafan de fetita e mai mare)......sper sa nu fie vreo suparare daca am spus ca sunt ok modificarile astea

abia astept sa primesc pachetul si sa va trimit hainutele
ca deja a durat prea mult
pupi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Buna fetele!!
Astazi se implineste un an de cand l am conceput pe Stefan!! Sunt tare mandra!!!

Pupici!
Insanatosire Tunde si Shubulina!!

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Hristos a inviat!
Am revenit si eu pe plaiurile ardelene, dupa ce mi-am delectat mintea, sufletul si trupul pe cele oltenesti, la Valcea.Tare bine si frumos e acolo, buni a dormit cu mandretea de fetita, i-a dat sa pape... Si Miruna, e drept, a fost tare cuminte acolo, nu-mi explic. Adica daca seamana cu mine, e explicabil, eu mereu ma relaxez si imi incarc bateriile la Valcea. Am apucat sa iesim si noi doi, ca porumbeii, pe o terasa... vai, orasul asta e atat de viu, de plin de culoare, tinerii sunt atat de frumosi si cocheti (asta imi place mie la orasele mici, in zi de sarbatoare, de la cel mic la cel mare se imbraca toti frumos, special).
Am mancat cat un elefant, sa vezi ce ma distrez cand imi voi cauta rochie de botez . Nu am ramas cu kg in plus, e adevarat, dar burtica asta care nu se mai duce....eu fiind obisnuita sa am rochii care urmaresc linia corpului. Ma rog, m-a luat un pic depresia, ieri incercam sa vedem daca merg dvd-urile la noul tv si am pus unul cu o filmare de la mare din 2007, cand am mers la Vama Veche... Of, ce talie, ce sani aveam pe atunci... Dar nu-s singura de pe forum care a trecut prin asemenea transformari, deci nu ma mai plang.
Multumim pentru urari, La multi ani spunem si noi tuturor sarbatoritilor din zilele care au trecut!

Andutza- cu pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui vasilasanita

Buna fetele!!
Astazi se implineste un an de cand l am conceput pe Stefan!! Sunt tare mandra!!!

Pupici!
Insanatosire Tunde si Shubulina!!

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !

cu ocazia aniversarii,Io zic sa mai concepi unul si astaziam glumit...de fapt de ce nu?cresc repede impreuna

Monika!..multumim de compliment

Tunde

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andutza_B

Hristos a inviat!
Am revenit si eu pe plaiurile ardelene, dupa ce mi-am delectat mintea, sufletul si trupul pe cele oltenesti, la Valcea.Tare bine si frumos e acolo, buni a dormit cu mandretea de fetita, i-a dat sa pape... Si Miruna, e drept, a fost tare cuminte acolo, nu-mi explic. Adica daca seamana cu mine, e explicabil, eu mereu ma relaxez si imi incarc bateriile la Valcea. Am apucat sa iesim si noi doi, ca porumbeii, pe o terasa... vai, orasul asta e atat de viu, de plin de culoare, tinerii sunt atat de frumosi si cocheti (asta imi place mie la orasele mici, in zi de sarbatoare, de la cel mic la cel mare se imbraca toti frumos, special).
Am mancat cat un elefant, sa vezi ce ma distrez cand imi voi cauta rochie de botez . Nu am ramas cu kg in plus, e adevarat, dar burtica asta care nu se mai duce....eu fiind obisnuita sa am rochii care urmaresc linia corpului. Ma rog, m-a luat un pic depresia, ieri incercam sa vedem daca merg dvd-urile la noul tv si am pus unul cu o filmare de la mare din 2007, cand am mers la Vama Veche... Of, ce talie, ce sani aveam pe atunci... Dar nu-s singura de pe forum care a trecut prin asemenea transformari, deci nu ma mai plang.
Multumim pentru urari, La multi ani spunem si noi tuturor sarbatoritilor din zilele care au trecut!

Andutza- cu pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011)

ale tineretii valuri
eu nici nu ma uit ca mi vine sa plang
copii am vrut, copii avem

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput