Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (124)
Raspunsuri - Pagina 20
aelita spune:
RODICA bine ai venit,abia acum am apucat sa citesc din urma mesajele tale,sa iti vad pozele ! Ma bucur ca ai putut sa ajungi,ca v-a fost bine,ISA arata minunat !!! Mi-au dat lacrimile citind cum au plans ai tai ...cred ca le e foarte greu acum din nou fara voi...
DENISA haha cainele turbat ca ea zici
va pup pe toate !
carla_2008 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
ce bine te inteleg, VICTO . ma intreba sambata ILINCA ce are Maria de e suparata si v-am zis ca isi gaseste in fiecare zi cate un motiv pentru care sa cada in melancolie. atunci era ca realizase ca nu exista mos Craciun, dar deja m-am saturat ca in fiecare zi sa tot argumentez cauze pierdute cand ea nici nu asculta ce spun. e atat de incapatanata si imi vine atat de greu sa ma inteleg cateodata cu ea ca prefer sa tac eu sau sa ies din camera pana ma calmez. ma tot gandesc cum sa fac, imi dau seama ca pentru ea e o schimbare majora nasterea Isabelei si toata perioada de dupa, desi nu vad in comportamentul ei nici invidie, nici nemultumire, nici egoism fata de Isa. dar vietile noastre s-au schimbat mult si poate ca, chiar daca o iubeste nespus pe Isa, ar fi preferat situatia de dinainte, cand aveam toata atentia doar pentru ea. acum nu trece zi sa nu ne certam si incep sa cred ca o face intentionat pentru a ma provoca. daca nu as fi atat de calma, cred ca mi-ar veni s-o iau la bataie, nu alta! vb cu ea si dupa un minut nu-si mai aminteste, e atat de dezordonata si de nepasatoare la ce e in jurul ei, ce mai! e de nerecunoscut! sa fie totusi doar trecerea la adolescenta? sper din tot sufletul... delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
Rody tin minte ca vorbeam intr-o zi cu mama si ne aminteam cate certuri avea cu mine ,ce dezordonata,ce aiurita,ce cu capul in nori si mereu in lumea mea eram,uitam de la mana pana la gura si apoi gaseam niste minciunele ca scuza de stateai crucis...etc si cate si mai cate.Nu in rautate o face.sigur trecerea la adolecenta.Ea e inca mica dar destul de matura ca sa inteleaga ca nu are de ce sa fie geloasa,acum invata deja sa imparta(poate un pic tarziu pt ea),ca deja imparte timpul tau cu Isa.Pot sa-ti spun ca si in unele poze ea are o privire si o alura boema,melancolica,ceea ce nu e rau deloc.
mami,nu te stresa, ai 2 bomboane de fetite!
ps: eu sunt prea "mica" si poate neexperimentata sa iti scriu pe tema asta,e o parere,sper sa nu te superi
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
Victo spune:
rodi, eu cred ca la noi e totusi pierderea statutului de copil unic. uneori imi mai revin si ma mai calmez si reusesc sa ii evit crizutele. mai las ca el.
la noi asa se manifesta..striga..NUUUUUUUUUUUUUUUU VREAUUUUUUUUUUUUU..se lasa pe jos (dc vreau sa il spal pe dinti)..acum face la Wc si arunca la hartie in el...plange, tipa..
vb urat...prostule, proasto..ioi..scuipa..nu stiu efectiv cum sa il fac sa inceteze, ca nu reusesc nicicum.
nici cu vb buna, nici cu strigat la el, din pacate si ma doare sufletu de mor a primit si cateva palme..
deci sunt terminata nu mai pot efectiv.nu ma mai pot controla.ma simt ingrozitor ca o mama imposibila.
plang de 2 zile ca nu stiu cum sa mai fac.
eu nici nu ii pot pretinde ordine sau alte chestii ca e prea mic..
dar el incepe cu refuzuri de a face orice..de la pipi..schimbat pijama..spalat pe ochi..dinti..imbracat..cd sa plece la gradi incepe sa miorlaie ca el nu vrea la gradi..incepe joaca cu masinile..sa nu cumva sa il iei de la parcarile lui ca e jale..din astea.sotu tre sa fie la o anumita ora la serviciu nu poate sta dupa el nu stiu cat.
nici el nu e mare psiholog de copii..uf e greu tare.
cd vine acasa in schimb..in loc sa se joace cu masinile vrea tot cu noi, tot cu noi.. ( dupa ce iesim o tura cu el afara de cel putin o ora jumate).
in wk desi e toata ziua cu noi, jumatate din timp ne certam, il pedepsim.dar deja nu mai am nici pedeapsa. nici pedeapsa mea suprema cu desenele nu mai tine.
seara eu tb sa prepar cina, sa ii dau lui mihai..taica-su cd intram in casa nu mai are chef de ei si se apuca de jocurile lui..
el jumatatea aia de ora nu poate sa stea linistit decat dc urlu la el
si uite asa scandal cu copilu, scandal cu sotu ca de ce nu se ocupa de el si seara..no..
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
bumblebee spune:
Neata!
Paula, Victo, imi mai dati linkurile voastre pt cazare la mare? ca le-am ratacit..
Victo, imi pare rau ca va suparati cu Stefan. Eu cunosc un caz de rebeliune de genul asta, dar fara aparitia vreunui frate.. poate e doar o faza.. Eu auzisem ca unii copii au o etapa cand NU este cuvantul magic. Sper sa treaca repede, ca sa nu te mai necajesti atat.
Riana Maria de cristina_serban
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 8
paula_m spune:
Neata
e gata! Va astept...
Victo, Rodi, of, of ce greu e cu copii mai mari. E normal , cred, sa fie un pic dati peste cap. Si noi resimtim schimbarile si nu intotdeauna sunt schimbari in bine. De aceea e bine cu gemeni . Eu sper ca daca ii fac de varste cat de cat apropiate, sa nu simta chiar atat de acut aceste schimbari.
Cristina, atata m-am gandit la tine aseara. Am venit de la Ludus pe la 8. Bineinteles ca Raul a adormit in masina, cand am ajuns in Tg Mures, a dormit exact 10 minute. A fost de ajuns sa nu-i mai fie somn dupa. Apoi m-am chinuit de la 9, pana la 10 jumate sa-l adorm. Vezi de treaba...nu voia al meu nicicum sa doarma, desi ii era somn. L-am leganat, l-am lasat sa se joace, l-am pus in leagan, am vrut sa-l arunc pe geam...am facut de toate si nimic. Apoi i-am mai facut 60 de ml lapte si asa a adormit, desi teroretic nu ii era foame ca a mancat la 9, 220 ml lapte. Eu cred ca as innebuni daca s-ar repeta scenariul in fiecare seara.
Denisa, mare curaj ai avut sa-ti lasi sotul baut sa conduca. Eu nu ma urc cu nimeni in masina, daca stiu ca a baut, cat de putin, pt ca mi-e frica. Simturile sunt mai amortite si nu se stie cum reactioneaza...Sa nu mai faceti din astea, mai ales cu copii in masina.
La multi ani Riana!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9
ilinca79 spune:
Buna dimineata,
va invit la o , ceai pentru Paula si capucino pentru Rodi.
LATER EDIT: pana m-am lalait eu cu mesajul, vad ca mi-a luat-o Paula inainte
Noi tot c multe treziri, dar nu va mai plictisesc cu aceeasi poveste. Cred ca mi-a scazut si laptele rau ca dimineata al meu nu mai prea vrea sa suga decat 2-3 minute. Si e asa de flamand apoi ca ii dau micul dejun la 8:30 Cred ca ma apuc sa iau homeopate pentru lactatie.
Victo, Rodi, stiu ca nu sunt eu in masura sa dau sfaturi, dar eu zic sa aveti incredere in copii vostri ca astea sunt doar faze trecatoare, generate fie de varsta, fie de cum ziceati si voi, aparitia unui frate mai mic cu care trebuie sa imparta dragostea si atentia parintilor. Un si o imbratisare pentru voi ca nici nu-mi pot inchipui cat e de greu.
Victo eu cum sunt in cautare de scaun pentru Victor, m-am uitat pe amazon si am gasit britax-ul pe care il vrei tu la 95 de lire, jumatate cat pretul de pe voinicel.ro. Cred ca transportul din UK e 4 lire pe kg. Acuma nu stiu cat e comisionul Anei. Oricum preturile in Ro mi se par nesimtit de mari, scaunul pe care il vreau eu e 1230 de lei pe voinicel iar pe amazon 99 de lire
Oana, azi poate ne mai pui o data linkul cu rochia.
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
paula_m spune:
Bumblebee, eu www.complexlaperla.ro/" target="_blank">aici ma duc. Nu prea sunt impacata eu, mai ales ca a zis si Crissy, ca in Eforie nu e o plaja tocmai ok, dar ceilalti au hotarat, asa ca m-am supus majoritatii.
Aici am intrebat eu pe forum si mi-au mai recomandat fetele. Poti sa arunci o privire si aici.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9
Victo spune:
ilinca,unde ai vazut tu maica kidfix sub 100 lire? ca eu l-am gasit la 135..poate kid plus, da ala e fara isofix.
pe amazon.fr am gasit eu cu 200 euro. transportul ma ajunge mai putin si nu platesc comision, ca e cumnata acolo. la ana e 16%
ei..mai avem zile din astea super proaste, ca va mai zic si de bine de stefan, nu? sper ca nu numa ma plang de el..
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
ilinca79 spune:
Victo, www.amazon.co.uk/Britax-Kidfix-Group-Isofix-Seat/dp/B004BKJWUY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1303971672&sr=8-1" target="_blank">aici
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
bumblebee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Bumblebee, eu www.complexlaperla.ro/" target="_blank">aici ma duc. Nu prea sunt impacata eu, mai ales ca a zis si Crissy, ca in Eforie nu e o plaja tocmai ok, dar ceilalti au hotarat, asa ca m-am supus majoritatii. Aici am intrebat eu pe forum si mi-au mai recomandat fetele. Poti sa arunci o privire si aici. Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Poze luna 9 |
Si sotul tot unde mergeti voi vrea.. eu inca sunt in cautari, fata de alte locuri e mai scumput.. Nu cred ca tb sa-ti faci griji din cauza plajei, totusi.. e pe plaja complexul.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 8