Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (124)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramo1901

Cum a fost in vacanta?Mai esti in tara sau te-ai intors?

RAMO, inca is cu capu-n nori . in Spania, dar cu gandul tot in Romania... ma tot uit la poze, la video, le selectez, le descarc, le incarc... si mi se pare asa de mult pana la anul in vara

in linii mari, vacanta a fost reusita, de fapt vroiam doar sa-mi vad familia si ei s-o vada pe Isa in carne si oase. restul au fost amanunte... placute, si alea

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Citat:
citat din mesajul lui ooana
luni am fost la Bucuresti la shopping vreo 6 ore ...a fost fain...ne-am plimbat, am papat, am facut cateva cumparaturi apoi am venit acasa
am recuperat-o si pe mama din Bucuresti care a petrecut sarbatorile la niste prieteni
Ilinca am cumparat rochia de nasa pana la urma scurta, adica pana la genunchi din dantela de la Nissa
o gramada de haine pentru Matei...si pentru noi , am "spart" bugetul

si azi am venit acasa

Ai ajuns la H&M? au hainute frumoase de baieti?

Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010

da aveau dar nu foarte multe
am luat cateva pijamale de vara si cateva tricouri si niste pantaloni scurti
la mothercare mi-au placut iar hainutele
insa eu sunt fan Zara atat pentru mine cat si pentru Matei

Matei - luna a 10-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Si eu sunt tot fan Zara, dar bine, ca nu am avut de ales din prea multe.
Ar tb sa incep sa achizitionez si eu hainute de vara, ca banuiesc ca de acum nu mai cresc chiar asa de vizibil si nu mai tb schimbate hainele tot la 2 luni...
Raul are manutele negre, negre, dar pana la incheietura si in sus sunt albe, e ca tractoristii. Si pe fata e bronzat iar tare. De abia apuc sa mergem la mare sa i se uniformizeze cat de cat culoarea pielii.
Racusor, ne vedem la mare, in ultima sapt de iunie? Voi unde mergeti?
Tina, nu sunt slaba, dar merci. Am ajuns iar la 67 de kg si iar tb sa ma abtin de la mancare. Cu dieta aia am dat 4,5 kg jos si m-am tinut de ea cu sfintenie 1 sapt jumate. Acum mananc dimineata, la amiaza asa un pic si seara deloc si sper sa mai dau jos. Daca nu, iar scrie dieta pe mine.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

Buna fetelor!Ne-am intors si noi de la bunici.Haos mare cu trambalatul,multe bagaje. Acolo frumos,veselie cu verisorii(1 an jumate si 3 ani jumate).Dar aseara cand am ajuns acasa a fost veselia cea mai mare,2 ore s-a tarat prin toate cotloanele chiuind si pupandu-se cu motanul.Nicaieri nu-i ca acasa. Eu sper sa ma odihnesc ca vacanta a fost cam obositoare pt mine...e greu cand nu le ai pe toate la locul lor ca acasa :).
Gata,ma duc sa hranesc minunea tehnicii. Pupaturi la toata lumea si astept rezumatul ca sunt slabe sansele sa recuperez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

Otilia, acum am vazut mesajul tau. Da, bona era la a doua sansa, dar prima data nu gresise cu nimic fata de Sara. Am citit ce ai scris, cum ca Elisa o bruscheaza zilnic pe Iulia, dar Elisa are 2 ani, cred ca in orice familie cu 2 sau mai multi copii mici se intampla asta, unui copil mic degeaba ii explici, ca el va continua sa "se joace" la fel cu bebelusul.
Insa o femeie la 50 de ani, sa-si verse frustrarile, asa usor cum a facut-o ea, pe un bebe, e naspa. Copiii isi creaza programele neuronale de mici; ce se inscrie in capsorul Sarei,ca din cand in cand cei care trebuie sa aibe grija de ea o mai imping, si ca asta e ok, ca putina violenta e normala ...Nu, unde e dragoste nu exista violenta, sau brutalitate, astea duc la frica.
Iar m-am intins cu povestea asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Rodyka ai dreptate. Nu se vad pozele. Am trimis invitatie pe gmail sau le puteti vedea aici.

Alice felicitari pentru vestile bune de la dr.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Oana, am vazut pozele! Foarte faina zona! Si Matei e asa de scump!

Pozele cu Theo nu le pot vedea, cred ca nu e bun linkul.

A crescut Sabinuta, e o domnisoara superba!!!

Am vazut si pozele cu Theo, ce fain e!!!Asa imi place ca rade cu toata fata si cu ochisorii!

Am fost si noi la o mica plimbarica, e un vant de numa... am adormit copilul, imediat se trezeste.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Am fost si noi in parc cu Theo. Insa era rupt de foame si cum nu voia sa manance nimic din ce i-am dat a trebuit sa venim cu el acasa. Si aici, chin mare sa-i bag in gurita cateva lingurite de mancare. Cred din ce in ce mai tare ca-l doare gatutul. Insa deocamdata nu-i dau nimic si astept sa vad cum se comporta pana diseara.

24.06.2010

Mergi la inceput

Vad ca vorbeati de hainute ptr pitici. Eu tot nu reusesc sa-i gasesc caciulite cu snur (din acelea pe care le poti lega sub barbie). Avem una singura care ii e fixa asa ca nu ne mai incape mult timp. Voi de unde ati cumparat?

Apropo de H&M. I-am luat de acolo doar niste conversi insa preturile nu mi s-au parut diferite de celelalte magazine ptr copii in ciuda reclamelor.

24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

fetelor, ati comnadat de pe voinicel. ro? sunt ok preturile si seriozitatea?
ma omoara cautatu asta de scaun.
m-am oprit totusi la un britax kidfix- pe stefan caut. in Ro e mai scump cu 50 euro fata de Fr, biensur..sa vad cu transportu cum imi iese. o pun pe cumnata-mea la munca.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput