Din albusuri

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luisa1983 spune:

Spuma de capsuni/afine , bezele, ,,lapte" de pasare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Eu cand nu folosesc albusurile,mai nou le pun in pungulite in congelator,sau in borcanase,si scriu cate albusuri contin.Apoi cand fac cate o reteta la care trebuiesc albusuri,le scot si le folosesc

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Relax&Tone....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

pt a se putea rula pandispanul fara a se rupe se foloseste un servet de bucatarie ud, imediat dupa ce a fost scos din cuptor.

Finn Constantine 15.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui J.D.

pt a se putea rula pandispanul fara a se rupe se foloseste un servet de bucatarie ud, imediat dupa ce a fost scos din cuptor.

Finn Constantine 15.10.2009


Da, numai ca acesta nu e un pandispan, e un blat facut numai din albusuri si ca atare cam lipicios. Dar am sa incerc data viitoare sa il rulez in prosop ud(in reteta nu scrie asa ceva, desi la ruladele din pandispan da, cel putin in cartea mea de retete)...sper ca dupa racire sa se poata derula si umple .


vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput