vreau sa mor..
Raspunsuri - Pagina 2
ina.click spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iahim Din pacate cred ca este o pareza faciala veche si este aproape imposibil de recuperat! Stiu ca aspectul estetic te frustreaza ...dar nu este un capat de tara!Gandeste-te ca exista boli incurabile si,uneori,duc la un final tragic! Si nu uita ca frumuseata interioara este cea care nu se stinge niciodata! |
Way to go, dude. Parca esti majoreta apocalipsei.
Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011
MACARIE spune:
nnnmmm, cum mai stai cu moralul...intra si spune ceva ....nu cunosc date despre problema ta dar daca fetele au spus ca au patit ca tine sau chiar mai rau si sau vindecat , trebuie sa le crezi , probabil vei suferi putin dar te vei face bine ai sa vezi...mai intra si spune-ne ce ai mai facut , asteptam vesti....
iahim, fata asta a venit pt o incurajare nu pt povesti de adormit copii
--------------------------------------------------------------------
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
marius spune:
*Info:
nnnmmm - a accesat o singura data acest site - a plasat o singura informatie, nu a mai reaccesat acest forum niciodata de atunci.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
ina.click spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius *Info: nnnmmm - a accesat o singura data acest site - a plasat o singura informatie, nu a mai reaccesat acest forum niciodata de atunci. Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
Mai bine.
Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011
Madona spune:
daca subiectul a fost postat, asa cum banuiesc, la o alta rubrica si a fost mutat aici de un moderator, e de inteles ca autorul lui, incepator fiind (la prima lui postare chiar) nu l-a mai gasit, deci nu a mai avut de ce intra pe site...
marius spune:
*Info:
Cand am scris ca nu a accesat decat o singura data acest site - am precizat si ca nu a mai revenit deloc implicit. Cred ca este destul de clara exprimarea. O singura accesare - o singura postare - nu a mai accesat acest site niciodata de atunci. Implicit nu a mai scris nimic dar este logic din moment ce nu a mai accesat deloc acest site.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
en_kvinna spune:
Mi-e teama ca sufera de o depresie crunta. Poate ca in ziua cand a scris a simtit nevoia sa se destainuie cuiva. Nu a mai intrat pt ca nu o mai intereseaza persoana ei, si nici nu a cerut sfaturi. E clar ca nu urmareste sa se vindece de depresie.