Fluturasi de Mar-Apr 2011 (209)Bravo nilufera!

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui antguess

yasmi--sa iti fie de bine:))

Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011

de abia m-am oprit

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

fata mea nu stiu ce a avut azinoapte..poate am laudat-o prea mult...s-a culcat la 10 dupa ce a papat..s=a trezit la 12-1 si a papat iar...si s-a culcat dupa ceva reprize de scremut si de plans....dupa aia s-a trezit iar la 4 jumate,..iar a papapt.....si s-a culcat direct....dupa aia la 8 ..iar a papat ..si surprinzator...s-a culcat iar ....fara sa scartie deloc .....o fi obosit-o trezitul azinoapte ca ea de obicei dormea mai mult fara pauze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulina_mica spune:

mersi yasmi
da ziua cat doarme? asa in medie sau in total?

Mamica fericita de papushica draga si scumpa, Dorian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

bulina habar nu am...uite azi o sa calculez pai doarme destul dc are pauze de 2 ore intre..

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarApr2011 spune:

Capitol nou aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Nu mai pot accesa PICASSA..va rog trimiteti-mi si mie pe PM USERUL SI PAROLA...

Oare este din cauza ca am si eu cont de picassa???

Azi ne-am cantarit iar si arata ca am luat 3565 grame avem si miercurea trecuta aveam 3400 grame...Dar bebe mancase...oricum nu cred ca era numai de la asta pt ca si ieri mancase...Eu zic ca este semn bun si incepe sa ia in greutate...

Mami de David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

lalely ti-am trimis PM

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bulina_mica

Neatza fetele!
Cum ati petrecut de Pasti?
La noi au venit bunicii, ceea ce a fost foarte bine deoarece am stat si eu mai linistita.
In rest suntem bine, grasutzi, papam tot, cu somnul stam mai prost.
Nu stiu de ce si-a adaugat din nou masa de noapte, in sensul ca cateva nopti se treazea la 6-7 ore distanta prima data, si de 2-3 nopti tot la 3-4 ore distanta de culcare.
Voi cum faceti sa doarma bebeii toata noaptea?
E posibil fiindca doarme mult ziua? Le-ati facut o rutina? Daca poate sa-mi scrie si mie cineva programul zilnic al bebeului ar fi super bine...
Inca mai avem colicutze, mai rar, desi luam picaturi, insa fara nici un efect. Dar ne trec repede si apoi ne apucam sa radem
Va pup pe toate si va doresc bebei cuminti si vreme frumoasa sa iesiti cu in parc.

Mamica fericita de papushica draga si scumpa, Dorian

de facut n-am facut nimic special ca sa ajung la un program, dar pot sa ti-l spun:
6-7/9-10/13-14/18/20/22
la mine seara vrea mai non stop la san, dar o pun si eu la 2 ore macar..si tot seara dupa 6 sta treaza pana adoarme la ora 22-23..probabil de aceea doarme si mai mult legat noaptea..dar cum spuneam, n-am facut nimic special ..asa a fost ea..
vlad in schimb nu dormea mai mult de 3 ore legat nici noaptea pana tarziu..

Mergi la inceput