Aspirante optimiste >20 ani (676)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

Of fetelor credeam ca numai eu sunt asa de pacatoasa sa stau cu altii in casa rude/frati dar vad ca nu.eu am stat 5 ani de zile cu fratii sotului meu si am ajuns sa ne certam din cauza lor acum din fericire s-au rezolvat toate si a inteles si sotul ca nu se mai poate si stam singuri singurei acum.Si e fff bine.o pupa pt voi si o imbratisare calda.
noapte buna !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Noi am stat 6 ani si 4 luni cu socrii de un an si ceva suntem mai bine ca niciodata, singurei in casa noastra, iar cu socrii relatia este de nota 20

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna fetele.
Astazi nu am trecut pe la voi dar am recuperat din urma.Saptamana asta nu intru asa de des ca e sotul acasa si mai stau cu el, mai dormim si acum ca s-a incalzit afara iesim la plimbare seara cate 1-2 ore ne plimbam pe strazi, ne uitam la case, facem proiecte si mirosim florile si copacii infloriti. Planuri nu avem bani nici macar de pamant, de casa nu mai zic dar speranta moare ultima. Speram ca intr-o zi sa putem vinde apartamentul si sa ne facem o casuta mica doar pentru noi, dar pamantul e foarte scump si nu ne putem apropia.

Mergi la inceput

Bela felicitari pentru mogaldeata din burtica ta, te pup sa se prinde si la mine, vai asa as face un test de sarcina dar nu pot sotul ma pazeste mai ceva ca pe un copil mic, si l-am rugat sa ma lase sa fac unul maine dimineata si a zis ca pune mana pe carja si ma bate daca ma prinde, deci pana duminica nu cred ca am sanse.

Mergi la inceput

Lorena baga-ti mintile in cap draga si nu accepta asa ceva, nu o primi in casa ta ca nu mai scapi de ea, eu stau cy nasa mea de botez care mi-a dat apartamentul sa o ingrijesc si nu va pot spune ce greu imi este de 5 ani, are 80 de ani si foarte pretentioasa, nu avem deloc intimitate, la inceput am zis ca astept sa moara ea ca mi-ar fi greu cu ea si cu copil mic in casa dar m-am saturat sa tot astept, nu stiu cum o sa reactioneze daca as ramane insarcinata dar nu imi pasa daca nu ii convine o las singura si plec cu chirie dar nu mai aman .Si soacra mea cand a murit socrul tot asa era si am ajutat-o la curatenie in casa, i-am mai dat ce avea nevoie, am mers la ea la treaba in gradina etc si acum e asa nesimtita ca nu zice vina si fami ci ar trebui sa fac dar daca nu pot si sotul meu deja trebuie sa sara.Vai discutii pentru ea am avut n acum am inceput sa nu o mai bag in seama si sotul se mai fereste de mine cand vorbeste cu ea ca sa nu ma supar eu cand zice ea ceva.Dar oricum a mea e o profitoare si ma abtin sa mai zic si altceva.

Mergi la inceput

Sunt singurica pe aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

CAPITOL NOU

_

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Mergi la inceput