Aspirante optimiste >20 ani (676)
Raspunsuri - Pagina 18
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 moni, calmeaza-te candida nu trebuie neaparat sa o iei, ea se si face mai asteapta pana maine si daca e tot asa mergi si faci secretia si nu lua nimic asa fara sa stii ce e si daca se dovedeste ca e candida sigur e o tulpina mai patogena (ca nu toate dau simptome ci unele doar scurgeri) tratamentul candidozei de obicei este incompatibil cu sarcina in primul trimestru asa ca ai grija eu zic ca e totul pe cale nervoasa, sper sa nu te supii dar te-ai stresat prea mult ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
stiu Lore, ca in primul trimestru n-ar fi ok
stiu ca si stresul e un factor si chiar cel mai important
multumesc mult de sfaturi fetelor

magddalena spune:
buna fetelor..ce faceti? eu am fost harnicuta azi mi-am facut curat in casa iar ca a ramas prapad dupa paste si acum ma relaxez pe canapea.Mai nou eu cu sotul am inceput sa alergam..nu aveti idee ce bn e!!relaxant si frumos!!bn ca sotul cand are timp si nu e in deplasare.
dar e fain si mai si dai un pic jos din kg in plus.
va pup o zi buna in continuare astept testele pozitive de la voi..
eu cu sotul am hoatarat ca in august o sa mai incercam iar sa avem bebe ca eu am inceput munca iar si nu ma simt asa de pregatita inca
sper doar ca socotelile noastre sa se potriveasca cu cele din targ..![]()
![]()
![]()
la toate sunt asa de fericita nu stiu de ce..
draguta spune:
Lorena , hai ca te intreb si eu (pt. cultura mea generala
) poti ramane gravida daca ai candida?
lorena_86 spune:
draguta, garantat
poti ramane fara probleme
si eu am avut candida si am ramas de doua ori si am intrebat mai multi dr si la fel mi-au zis
plus ca atunci cand am lucrat la clinica gravidutele in primul trimestru isi fac secretia si multe aveau candida prezenta doar ca dr le zicea ca nu au voie sa faca tratament pana in trimestrul 2
pupici

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Matzaila_81 spune:
Da, eu stiu ca poti ramane insarcinata chiar daca ai candida.
Oricum, cel mai bine e sa tratezi problema inainte de a te apuca de treaba.
Exact la asta ma gandeam si eu, de cateva zile am o scurgere mai albicioasa cu aspect mai ciudat.
Am alta intrebare pentru voi. Am facut calculul si nu au trecut 21 de zile de la ovulatie. Este posibil ca testul de sarcina de astazi sa fie fals negativ? Toate colegele mele care au fost/sunt gravide nu l-au facut inainte de 10 zile de intarziere.
Eu l-am facut astazi cand daca nu vine ar fi prima zi de intarziere.
Si acum ca o barfa mica, am fost la un gratar in week-end si mama gazdei mai in etate mi-a spus ca pe vremea impuscatului toate colegele ei care vroiau sa ramana gravide si aveau probleme luau vitamina E si imediat se intampla minunte.
Ma intrebam oare cate metode d-astea or fi fost pe vremuri....
lorena_86 spune:
matzaila, dar si acum se recomanda vitamina e pt fertilitate
asa ca nu e doar un mit
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
draguta spune:
multumes mult lorena

eu am tratat micile probleme la secretie , sper sa numai apara curand, dar stii cum e, noi suntem asa grijulii, sa nu fie aia, cealalta cauza...
Matzaila_81 spune:
Ha!
Chiar nu aveam idee.
Am fost cam ignoranta.....
V-am mai spus fetelor, eu sunt putin pe langa la subiectul asta. De curand am inceput sa investighez ce si cum.
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Matzaila_81 Da, eu stiu ca poti ramane insarcinata chiar daca ai candida. Oricum, cel mai bine e sa tratezi problema inainte de a te apuca de treaba. Exact la asta ma gandeam si eu, de cateva zile am o scurgere mai albicioasa cu aspect mai ciudat. Am alta intrebare pentru voi. Am facut calculul si nu au trecut 21 de zile de la ovulatie. Este posibil ca testul de sarcina de astazi sa fie fals negativ? Toate colegele mele care au fost/sunt gravide nu l-au facut inainte de 10 zile de intarziere. Eu l-am facut astazi cand daca nu vine ar fi prima zi de intarziere. Si acum ca o barfa mica, am fost la un gratar in week-end si mama gazdei mai in etate mi-a spus ca pe vremea impuscatului toate colegele ei care vroiau sa ramana gravide si aveau probleme luau vitamina E si imediat se intampla minunte. Ma intrebam oare cate metode d-astea or fi fost pe vremuri.... |
eu am luat la vitamina e pana am behait...
degeaba