Strugurasi de Sept-Oct 2011 (44)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

rach ce fel de profa esti ?

De bio, daca tin eu bine minte!

Oana 18+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Da, de biologie.Mai fetelor eu am vrut sa dau la medicina dar chimia m-a omorat asa ca am renuntat la aceasta facultate si am ales biologia.Acum eu as vrea sa ma angajez intr-un spital ca biolog.Dar, sa vedem ca posturi ori nu7 sunt ori sunt blocate.Vreau sa fac cursuri de specialitate ca asa se cere si apoi mai vedem.Sincer mi-ar placea sa cercetez ciupercute si alte bacterii

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 21+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

La voi este frig?In craiova este vant puternis si frig.Ei au zis ca de vineri se strica vremea, dar se pare ca de azi...

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 21+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

La Braila e cald si frumos.

21+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Si la Iasi e soare si frumos, dar nu foarte cald.

Lori 22+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Si la CLUJ e cald si frumos insa bate putin bantul...
Mi-au inverzit hibiscusii in gradina , si garofitele au inflorit

21+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flopishtica spune:

Buna fetelor! Va

Si la Bucuresti e frumos - putin inorat acum, dar mai devreme a fost soare.

16+ cu minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Apropo de vreme fetelor ... vai de burtile noastre la vara........ noi stam la ultimul etaj si nu avem nici aer conditionat - o sa ma coc precum un cozonac. :)) sambata a fost o caldura grozava in Iasi si in masina toropeala de pe lume am zis ca imi iese limba de un cot de cald.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

Apropo de vreme fetelor ... vai de burtile noastre la vara........ noi stam la ultimul etaj si nu avem nici aer conditionat - o sa ma coc precum un cozonac. :)) sambata a fost o caldura grozava in Iasi si in masina toropeala de pe lume am zis ca imi iese limba de un cot de cald.

asta ma gandeam si eu ce nasol va fi la vara... si decizia sa stau acasa din iulie recunosc ca e fundamanetata si pe caldura.. eu stau la parter si e atat de rece si de bine , noi si vara dormim cu o pilota de primavara ..
Dar si iarna platim gazul 500 lei

21+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flopishtica spune:

Si eu abia astept sa stau acasa linistita.

Stiti in mod normal cu cat se inmulteste nr de luni lucrate pt a afla cate zile de concediu iti poti lua in functei de zilele lucrate (pt 21 zile de concediu anual)?

16+ cu minune de

Mergi la inceput