Strugurasi de Sept-Oct 2011 (44)
Raspunsuri - Pagina 15
camady spune:
Eu aveam gingiile fff inflamate si sangerau de te speriai.
Mi-am luat pasta de dinti parodontax si periuta de dinti parodontax(e mai moale), un periaj mai putin puternic si remediile le-am vazut cam in 3 saptamani.
Acum nu-mi mai sangereaza de fiecare data cand ma spal pe dinti, iar daca sangereaza in cantitate fff mica.
20+ cu
Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori
camady's baby
loredanar spune:
camady si eu ma spal tot cu parodontax si tot cu periuta parodontax de cateva luni si efectul a durat putin ... si-au revenit gingiile dupa care iar s-au umflat..
Lori
22+ fericita cu
Mara
oanaiasi spune:
Ortodontul meu zicea ca gingivita de sarcina ...odata ce s-a instalat nu mai ai ce-i face ...nu se trateaza.
Poti doar sa o previi printr-o igiena corecta , apa de gura , folosirea atei dentare.
Oana
18+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o
sanatoasa si la termen!
Helenutza23 spune:
buna,
citesc cu interes subiectul despre concedii, pre/postnatale, cic-uri ![]()
Loredana dizolva o lingurita de bicarbonat de sodiu (alimentar, de care se pune si la praji) intr-o ceasca de ceai de musetele si fa cat de des poti spalaturi. e drept ca e destul de neplacut gustul de bicarbonat... daca nu suporti pune mai putin. daca nu merge nici asa, incearca numai cu ceai de musetel. sa nu fie rece, f usor caldut.
18+
Helenutza23 spune:
a Loredana mai e si saga spray pe care eu l-am folosit pt durerile in gat. dar el e f bun pt ingiena orala. am mai zis eu de el, cauta daca e pe net.
parerea mea e ca nu poti sta asa, daca te supara asa rau, tebuie sa faci ceva, sa incerci macar sa ameliorezi.
si eu am gingiile imflamate, mai sangereaza la periaj. oricum acum sunt mai bine decat la prima sarcina.
18+
camady spune:
Mie mi-a mai zis o asistenta stomatolog sa folosesc si sare ptr periaj din cand in cand.
Si eu care ma bucuram ca am gasit remediul cu parodontax.........sper sa dureze mai mult sa nu patesc ca tine loredana.
21+ cu
Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori
camady's baby
loredanar spune:
camady la mine problema cu dintii e mai veche si mai complicata. in zona unde imi sunt inflamate gingiile am coroane dentare si imi creaza mereu probleme. in rest nu am gingiile inflamate - doar unde am lucrari. deci tu daca nu ai lucrari dentare s-ar putea sa isi pastreze efectul parodontaxul pe termen lung.
Lori
22+ fericita cu
Mara
racheel spune:
buna dimineata gravidutelor 

In legatura cu zilele de odihna...bine la mine este alceva ca noi avem 3 luni de vacanta vara
.Eu am lucrat 4 luni si mi-au zis ca am dreptul la 26 de zile.mi-au zis ca 4*6,5.
Alta intrebare..pot sa-mi iau de exemplu 20 zile de concediu prenatal si restul pana la 128 concediu postnatal?
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
20+ cu
Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
seidana spune:
Rachel da... in lege zice ca sunt 63 de prenatal, 63 postnatal, care se pot compensa intre ele in functie de recomandarea medicului sau de optiunea beneficiarului...
Voi aveti 6.5 zile de CO pe luna? da cate aveti pe an maica......
21+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatoasa !