Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (45)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Rammy, succes maine, sa vii cu vesti bune!

Eu am aceeasi stare febrila, e a 6-a zi. Am constant 37.5 si ma trec toate transpiratiile. Nu am ajuns la spital pt ca am sunat la medic si mi s-a spus ca daca nu am alte simptome (sangerari, infectie urinara, etc) nimeni nu se baga sa trateze febra femeilor insarcinate decat cu Tylenol. Acum sunt in faza cu sinusurile infundate si abia pot respira. Stiti vreun remediu naturist sa le mai eliberez un pic?

Cumparaturi pt bebe inca nu am facut, tot mi se pare prea devreme (27sapt). Bine, acum dupa concediu nici nu ne dau banii afara din casa. Deci sper ca prin iunie sa comandam si noi ce avem nevoie.

Biberoane, sterilizator si altele pt hranit pe bebe cred ca voi lua si eu Avent fara BPA. Le-am vazut folosite la multi dinre prieteni si toti le-au laudat (sterilizator electric cu aburi; nu e indicat microunde la plastice)
Despre cadita, tot prietenii mi-au spus ca este estential sa fie din aceea cu loc in care sa stea bebe si mai ales sa aiba antiderapante pe portiunile unde bebe poate aluneca (spate, picioare...)
Ceea ce sigur am nevoie ca sa previn ranile inca de la inceput sunt acele protectii pentru sani, la care tb sa fim atente ca au pe mai multe dimensiuni.
Iar patut, vreau unul cu inaltimea saltelei reglabila, vor fi tot felul de dureri dupa nastere ca sa mai capat si de spate, tot aplecandu-ma sa-l ridic pe bebe.

Sunt ca un ou kinder!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

saluatre si de la noi!

noi mergem imediat le medic, comnntrol de 28 de sapt(chiar dca am 29), am sa primesc vaccinul pt rh(am fobie de ace)...asta e...s;per sa fie totul ok

babyblue, suntem alturi de tine. Te pupam si asteptam vesti.

Mama de Ana si 29+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilida
Stiti vreun remediu naturist sa le mai eliberez un pic?

Picaturi de menta sau eucalipt daca gasesti. Picuri un pic pe perna. Eu asa m-am desfundat o buna perioada de timp.

Acum am pus in functiune aparatul salin si reusesc si eu sa dorm noaptea.

Crisspy, fericita de Razvi si 22 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Betty bafta la doctor...lasa mama acele, daca te consoleaza cu ceva si eu mi-am luat sange de dimineata

Crisspy, fericita de Razvi si 22 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

buna fetelor

babyblue imi pare tare rau ca ai avut asa evenimente de sarbatori, dar sigur va fi totul bine.

lisa si mie imi e groaza de ace si gandeste-te ca astia imi iau sange celputin lunar. nu mai vreaaaaau

noi am fost bine de sarbatori, doar ca am tras si eu putin inainte si evident am avut contractii, dar bine ca au trecut cu odihna si no spa. si mai am una maxim 2 saptamani de servici.

o sa modific si semnatura, ca am facut 28 de saptamani

si da, am pus 13 kg.

azi am profitat ca e cristi plecat la un curs si am avut masina si m-am trezit intr-un magazin cu haine de bebe, si am luat camasute, caciulite, pantalonasi, sosetele si papucei...

si dupa ce iau salariul mai merg

si vreau sa imi fa niste scutece de finet ca mai am doar 5 din care unul e patat. mai vrea cineva? ca daca tot ma apuc de facut...

mama de Carol (29.12.2008) si 27+ cu Patrick
blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlyMih spune:

Buna burticutze

BabyBlue imi pare tare rau pt starea ta...m am cam speriat ca si eu am multe contractii pe zi..si am crezut si eu la fel ca tine ca e bb cand mi se ridica burtik si se intarea...sunt cu sufletul alaturi de tine ma rog pt tine si stiu ca Dumnezeu se va indura de fiecare dintre noi sa nastem bb sanatosi.Te rog sa nu ti pierzi optimismul fii tare si increzatoare si ai sa vezi ca totul o sa fie bine
Ramy te rog sa te linistesti ..ne te stresa degeaba ai sa vezi maine ca totul e bn
Ireth superrrrrrrr patutul imi place la nebunie
Lulusor esti foarte frumoasa si ai o burtik super dragutza ..si caruciorul este f frumos

Eu in afara de contractii mai am si probl cu tensiunea ..mi a crescut un pic si samabata merg la cardiolog pt o monitorizare EKG cu holter..sper sa fie totu bn

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilida
Acum sunt in faza cu sinusurile infundate si abia pot respira. Stiti vreun remediu naturist sa le mai eliberez un pic?
Ilida, la sinusuri iti sugerez cu caldura sa incerci "NETI POT" ca asta de www.walgreens.com/store/c/walgreens-sinus-wash-neti-pot-kit/ID=prod4156467-product" target="_blank">aici - se gaseste la CVS, Walgreens, Whole Foods... E f usor de folosit si e doar spalatura nazala cu solutie salina, dar te rezolva cu siguranta intr-o zi, cu conditia sa "executi" corect procedura, asa cum e explicata www.youtube.com/watch?v=rsZeILCedRw" target="_blank">aici. Iti ia durerea, infundarea si presiunea din sinusuri cu mana si e cat se poate de natural...

Lissa, bafta la control si fii barbata! Legat de imunizarea pt Rh, ma intreb oare cum e stabilit intervalul cand se administreaza? Eu stiu de la doctorul meu ca in protocolul lor Rhogam-ul e recomandat sa se administreze la pana in 28 saptamani, ideal la 26 (cand o sa-mi faca mie), dar vad ca tie ti-l face si la 29 - oare e vreun motiv stiintific sau e pur si simplu orientativ?

Ruxiii, bine ai revenit!

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 23+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

biberoane noi am avut avent bpa free, mi-au placut tare, au gura larga si pui usor lapte praf, si sterilizator avent de microunde. am luat un set cu 2 bibe mici, 2 mari si sterilizatorul

daca sunt bpa free se pot pune la microunde, doar plasticul cu bpa nu se poate

eu nu as lua marci mai rare, pe care nu le gases usor, pt ca daca am uitat de ex un bibe acasa si la al meu i s-a faut foame, am cumparat unul din prima farmacie. ca nu accepta alte tipuri de bibe. daca era unul disponibil doar pe net...

mama de Carol (29.12.2008) si 28+ cu Patrick
blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Buna, gravidute!
Hristos a inviat!

Am citit din urma si o iau in ordinea in care am citit:

Katherin, bine ai venit! Trebuie sa scrii repede un numar de 10-15 mesaje, sa scapi de moderare, asltfel mesajele tale apar mai tarziu si nu sunt citite!

Babyblue, imi pare foarte rau pentru incercarea prin care treci, dar cu ajutorul lui Dumnezeu va fi totul bine!

Despre biberoane eu nu stiu prea multe, adica nu stiu mai nimic, dar cred ca cele de sticla sunt mai bune fiindca sticla nu contine BPA. Uniunea Europeana incearca sa scoata recipientele care contin BPA, in unele tari sunt deja interzise, in Ro, cred ca se scot din iunie. Dar exista si plastic fara BPA.

Diferentele dintre sling si wrap sunt numai de forma, adica wrapul e mai lung, poate ajunge si la 5m, si, ma rog, o perosana mai neindematica, asa ca mine, sfarseste prin a se incurca in el. Slingul e mai simplu de utilizat. In ambele copilul se poate purta de la nastere. In mei-tai de la 5-6 luni.

Florina, supermesterita esti, abia astept sa vad ceasul si lampadarul.
Atentie la patut, saltelele sunt de vreo doua formaturi, eu am primit un patut foarte neobisnuit ca dimensiuni, trebuia sa comand saltea.

Cat despre vaccinul Rh, mie mi-a zis sa-l fac la 28 de saptamani, banuiesc ca este vorba de un interval si 28s este doar o medie

Cam atat!
Aaa, despre noi: am fost in plimbari, am petrecut cu mieluti (vii), flori, aer tare, dormea Eva la pranz de trebuia sa tragem de ea sa o trezim. Ne-am si tuns, amandoua, chiar faina senzatie sa mergi cu fetita ta la coafor, eu as fi incercat o schimbare radicala de look, dar mi-a fost frica sa nu par grasa (nu ca n-as fi)

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Fetelor, multumesc pentru incurajari si sfaturi, e asa bine sa fiu iar aici cu voi!

crisspy, mi-am facut un ceai de menta acum si am stat cu nasul in aburi, a rezolvat problema pentru o ora. Uleiuri inca nu am, astept sa-mi trimit sotul la cumparaturi
Krissy saru'mana de link-uri, am pus produsul pe lista sotului. Am urmarit aplicarea si m-am cam infricosat dar o sa fiu o Zoe barbata

Lissa - iti tin pumnii pentru vizita la doctor! Este un control standard de facut la 28 de saptamani,sau numai in problema RH-ului? Sambata am si eu programarea pt test de glucoza si ma intreb daca sa ii mai zic si de alte teste, am vazut ca din proprie initiativa nu face.

AlyMih, succes cu Holter-ul sambata, sper sa fi fost doar o crestere de moment. Vrei tu monitorizarea sau ti s-a dat de medic?

Sunt ca un ou kinder!

Mergi la inceput