Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (45)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Buna dimi !
Fetelor pt hainute incercati si aici http://www.flickr.com/photos/imbracaminte_copii
Se vand en-gros, comanda minima 500 lei dar pretul pe bucata e f convenabil cred eu.
Pupici !

Alina 27+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

buna fetelor.
mi a adus sotul laptopul si ma bucur enorm sa va citesc, ca mi era dor de voi.
va multumesc enorm la toate pt sustinere, conteaza si ajuta f mult sa simti ca cineva se gandeste de bine la tine.

noi suntem in spital la cfr2, facem cate 3 perfuzii pe zi. ieri a fost groaznic si intre perfuzii am avut contractii, o ora au durat continuu, una dupa alta, cred ca erau si uneori cate 3 pe minut. in rest, toata seara aveam cam la 5-10 minute cate una, cu tot cu perfuzii, ba chiar si in timpul lor.
am avut si o suparere, mamutz stie ca am terorizat o cu intrebarile si telefoanele: nu au vrut sa mi puna gynipralul in perfuzie, desi eu cumparasem fiolele. au zis ca pot sa l iau intre perfuzii, pe gura, pastile, dar la 23-24 de sapt, cat am eu acum, nu se pune in perfuzie ca nu s-a dovedit eficacitatea lui reala decat peste 26 de sapt. pana m am convins si m-am lamurit de chestia asta am trait paranoia ca perfuziile cu scobutil si no spa sunt apa de ploaie, ceea ce cam si sunt, sincer vorbind.

se pare ca as avea un uter hiperreactiv, whatever, ideea e ca am avut de cateva zile cu tot cu gynipral pe gura, zeci de contractii, unele chiar f dureroare. motiv pt care colul s-a deschis si uite pocinog.

intre perfuzii am mai luat no spa si gynipral si pe gura, ca pe bomboane, precum si supozitoare cu uscosin, doar doar or ceda, la un mom dat au mai cedat. oricum, un cosmar. iustin misca de zor, bietul de el..oare le simte si el neplacut???

nu pot sa va zic decat un singur lucru: orice intarire a burticii, asa zis pe forma copilului, este de fapt o contractie. la inceput din alea am avut si eu si credeam ca e bebe care se misca, dar de fapt sunt contractii. cine le are, sa uite de munca si sa stea doar la orizontala, pt ca eu n-am tinut cont de ele, am crezut ca e bebe care modifica burtica, nici pe departe, si am facut drumuri cu masina si m-am dus la cabinet si aks am facut curat si mancare pt paste..etc...si uite unde am ajuns. nu toate lumea e rezistenta, desi noua ni se pare ca suntem, cel putin mine mi se parea ca sunt argint viu si le fac pe toate....acum regret ca n am stat la pat tintuita din prima clipa cand nu am mai simtit uterul complet relaxat.

acum se pare ca o sa stau in spital pana se mai amelioreaza cat de cat. si n am voie sa mai stau nici in fund macar, ci cu o perna sub fund si picioare, pt ca bebe apasa pe col cu capusorul. toti au zis ca niciun medicament nu face minuni si nimeni nu garanteaza ca iti poate salva cineva copilul, odata ce corpul incepe sa reationeze prost. i am intrebat aproape disperara dc pierd copilul si toti au zis ca sa speram ca nu, dar nimeni nu ti garanteaza nimic niciodata. de cerclaj nici nu se pune problema atata timp cat sunt contractii.

sper si ma rog la dzeu sa se amelioreze contractiile, sa fac cerclaj dc va fi nevoie, dc nu, sa se mai inchida colul si sa pot naste pe be eiustin, macar sa trec peste 31 de saptamani.
o asistenta de aici mi-a zis ca la noi in tara NU prea se salveaza copiii facuti mai devreme de 30-31 de sapt, pt ca nu avem aparatura necesara ca sa i poti salva. nu stiu dc e adevarat sau nu, dar ma rog pt mine si pt noi toate sa nastem cat mai tarziu posibil, pt ca sansele sunt mai mari.

va pup pe toate, va imbratisez cu drag, va multumesc de sustinere si sper sa fiu o lectie pt cele care muncesc multe, se stiu ele singure care sunt, ireth esti prima pe lista!!! alexia, rammy si toate celelalalte care inca muncesc de zor. anaemi...etc. stiti voi care sunteti.

ps. imi pare rau ca la inceputul sarcinii ma plangeam ca n-am simptome sau prb....:(

_

Babyblue va pupa pe toti!!
23+ cu Iustin Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Babyblue fii increzatoare ca totul va fi bine.
Noi ne rugam pt tine si Dumnezeu ne va ajuta la toate sa nastem copii sanatosi si cat mai aproape de termen.

Alina 27+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

saru mana alina si la toate fetele pt sustinere!
si sa nu se supere pe mine cele pe care le am tot sunat cu panica mea: alexia, ireth, mamutz, arriana..:)

va pup pe toate.
ma pregatesc de perfuzie.
dar va mai citesc si ma uit la noile poze cu voi, toate ff frumoase!!!!

ma ingandureaza f tare o chestie, fatul este considerat potential viabil peste 26 de sapt, cu toate astea, la noi in tara nu supravietuiesc decat cu greu si de abia cei peste 30 de saptamani.
sper sa trec si eu de 30 de saptamani. parca se taraie timpul.
felicitari celor care au ajuns deja la 30 de sapt, parca au mai trecut un hop...

_

Babyblue va pupa pe toti!!
23+ cu Iustin Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Buna dimineata!

Babyblue, multa multa sanatate! Ne gandim toate la tine si ne rugam sa te faci bine. Sa ne tii musai la curent.

Alexia, mie mi se infunda urechile in special cand urc scari. Banuiesc ca este legat de tensiune?

Noi suntem bine, multumesc lui Dumnezeu. Bebe misca constant, dar nu tare, ci in felul lui finut si delicat. Si-a cam schimbat pozitia si nu-l mai simt atat de bine pe burtica, in schimb in simt in ...pasa, asa cum zicea si Babyblue mai demult.
De dimineata m-am cantarit si am constatat ca am slabit vreo 300 grame comparativ cu greutatea dinainte de Paste.
Astazi primim si nou un scaunel de masa pentru bebe :)
In rest, suntem in proces de comandari dulapuri pe care le agatam pe unde putem, pentru debarasat si facut loc in camera lui bebe. Peste o saptamana mergem la Craiova sa aducem o masina de lemne pentru gard, si vom merge la rulota de la munte unde vom ramane o noapte. Eu doar o sa asist, Razvan o sa-si rupa carca... Oricum, le facem usor si cu entuziasm, si sper sa le ducem la capat pe toate.

Fetelor, am citit tot si am cam uitat. Oricum, va doresc multa sanatate, sa aveti o saptamana usoara si bebei sanatosi!
_
23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Babyblue, m-ai facut sa plang.M-a impresionat ceea ce ai scris, si imi pare foarte rau ca treci prin asa ceva......
Si mie mi se intareste burtica, fara durere, dar se pare ca tot contractii sunt.Cel putin aseara au fost destul de dese
Maine merg la medic sa vad cum se prezinta colul....
Am luat preventiv si magne B6.
Crede-ma, nu am putut dormi toata noapte de frica, gandindu-ma la ce ai patit si la faptul ca incep sa am si eu aceleasi simptome ca si tine.
Fii optimista, ramai in spital si nu te mai gandi la varsta la care poate supravietui copilul.O sa fie bine, iar daca te pot ajuta cu ceva, nu ezita, orice!!!
Te pup, si asteptam numai vesti bune de la tine!

23+cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Babyblue sanatate multa.

Fetelor, vreau si eu vad pozele si sa pun si eu in albumul comun....daca vreti sa-mi trimiteti PM cu parola si user-ul....multumesc frumos.

Noi suntem bine, se pare ca am si eu contractii nedureroase....sper sa nu se transforme in alceva si asta pt ca la serv stau numai in picioare si cateodata mai ridic si ceva greutati si nimeni nu ma menajaza.
Insa, mai merg pana pe 20 mai apoi intru in CO/2011 si apoi nu ma mai intorc la serv.

O zi frumoasa sa aveti

+25 cu Mihnea Nicholas

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Babyblue........nu o sa ma deranjeze niciodata ca ma suni , este bine sa ne impartim una alteia experientele.
Doamne ajuta sa nu mai ai contractii si sa poti face cerclajul.
stiu ca nimeni nu iti garanteaza salvarea copilului , noi nu ar trebui sa ne pierdem speranta.
sotul meu a venit pe lume la 31 de sapt si a stat in spital 2 luni ....dar D-zeu a avut grija de el si nu a avut nici o problema de sanatate pana acum.
cat am stat internata si am mers la bebelusi , am vazut un baietel nascut la 34 sapt de 2200 grame...cu mari probleme de respiratie...si la cat era de mic m-am cam speriat.
sa ne ajute D-zeu pe toate sa ajungem la termen.

24 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulusor77 spune:

Buna dimineata burtici!
babyblue, draga mea, imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta. Si-mi pare rau ca doctorii nu te incurajeaza, ba din contra mi se pare mie. Noi ne rugam toate pentru tine sa ajungu nu la 30, ci la 40 sapt.
Mai scrie-ne cand mai poti.
Te pupam

lulusor77 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

buna fetelor
ramo ai grija de tine si de bebel

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput