Zmeurici de iulie-august 2009 (17)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Liliuc bine ati revenit! Hai ca m-ai facut sa ma simtesc si eu bine.
Flosideea, alo!receptie!va tinem pumnii stransi sa va fie bine acest nou inceput! Nu mai fi tristuta, ca o sa te simta Deniselul.
Nici la noi nu a fost frumos azi, nu ninge, dar nici bine nu e.
Am lipit pupa de frigider, am tras semn cu o carioca rosie si asa am masurat-o: 86 tzantimer!(e bine? ) La cantar, clar tre sai au unul digital ca sa ramana memorat, oricum nu sunt schimbari nici in sus, dar bine macar ca nici in jos.
Eu tot aman repetarea analizelor, ca mi-e groaza sa n-o chinui.
Corina, stii care e faza? Actorul care il joaca pe dr Sephard nu m-a impresionat ca tanar, era si el pe acolo dupa care s-a dus intr-un con de umbra. Bai dar are o privire atat de plina de dragoste, de e de acolo ce sa mai, te topeste clarSi ce bine ii statea in brate cu buburuza aia grasumica si razacioasa
Laura, si nu ai fost geloasa?
Mi-au iesit peri albi cu taiatul unghiilor(mie tot imi ies peri albi ). Dar pe bune, treaza nu mai poc de nicio culoare sa tai, iar in somn ma simte ceva de speriat, nu va zic ca-s toata leoarca pana termin ca sa nu tai din carne, ca se misca cc cand mi-e lumea mai draga. Si bateriile de la lanterna sunt chioare deja. Tre sa imi iau o cascheta de miner
Uliasii, cum e cu unghia Davidelului? La pupa i s-a rupt de la nici jumate partea sofonata, acum mai are un pic si revine la normal.
Anemona, chiar ca super coafurarie pt copii!Si ce smecher frumos ai tu acolo!
Lorelay, sanatate Mayei!
NB tufa! ma bag la calcat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

neata....am dus copilu` la cresa....azi ca un facut nu se trezea nici cum.l`am imbracat adormit,am coborat la masina adormit,iar in masina il strigam,am dat drumul la muzica tarisor....nimic,copilu` dormea.cu chiu cu vai s`a trezit,i`am dat repede un covrig(prima masa o au la 8.30) si`i cantam ca "mergem la gradi,mergem la copii".ajunsi acolo l`am schimbat,l`a luat tanti ingrijitoare sau ce`o fi in brate si i`a zis "hai sa te duc la copii si jucarii",au intrat in sala,l`a lasat pe jos si a fugit direct la o masinuta.nu avea rost sa mai intru si eu ca s`a luat cu jucariile si cred ca mai rau faceam.acum am zis ca voi suna pe la 10 sa vad ce face,daca a papat...sunt acasa de 20 min si l`am auzit de 2 ori pana acum strigand mama...
lucialu sa stii ca eu unghiile i le tai in somn,daca vrei iti imprumut lanterna mea de miner ,la manute mai e cum mai e,dar la picioruse....tai cam 3 unghii pe seara .acum ploua afara,e asa trist...tanjesc dupa o zi calduroasa,iar Denis cred ca mai mult ca mine...micutu abia asteapta sa iesim,cand ii zic ca mergem afara,deja zice "brum brum",s`a obisnuit deja sa`l ducem cu masina...vreau in parc.
anemona ce cumintel a stat Alexut....si ce mumos este frezat....bravo lui!!
pooh dar cu Balazs nu ne mai pui pozici?vreau sa vad tunsuliciu!!!!nu fi asa egoista,arata`ne si noua
liluc Denis daca ma vede la pc,vine si`mi cere sa suga,stie ca asa las tot ,de aia reusesc atat de rar sa postez....
noce lui Denis i`au aparut de 2 ori punctulete pe unghiile de la degetele mari,cand eram mici stiu ca se zicea ca e lipsa de calciu,dar nu cred ca are vreo legatura.in schimb,are perioade cand ii apar pielite,ca acum,si nu putem iesi din casa pana nu le taiem,e asa scump cand vine cu degetelul la mine sa`i tai,daca`i zic de unghii fuge.
am inceput sa scriu la 8,dar nu`s in stare.a venit sora mea cu nepotelul si`l aud pe el si`mi vine sa plang.inchei ca e mai bine,revin mai tarziu sa va zic cum a fost.abia astept sa se faca 10 sa sun.va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Lucialu, exact asta imi place si mie la el. Un nu ma uit in genere dupa frumuseti fizice. Mor cand cand vad cum o priveste pe Mer si am fost atenta cand am luat-o de la capat cu sezonul 1, de la inceput o privea asa, dar doar pe ea.

Liluc, tocmai ca nici eu nu cred in legatura Ca-eruptie. Sigur Ca contribue ca dintisorii sa fie puternici si sanatosi, dar nu inseamna ca ies mai repede si fara dureri. De-aia nu i-am dat Ca, iar de intepat asa degeaba nici vorba. M-am uitat mai degraba la legatuta Ca-fontanela, sunt copii cu toti dintii de lapte, dar nu au fontanela inchisa.

Motana si Maria are 9 incisivi, molarii au erupt de 3 luni, dar nu este nici unul iesit din gingie complet, unul singur are toata coroana, dar mai are putina gingie pe centru. Ceilalti mai au colturi neiesite. Caninii sunt foarte umflati, unul pare sa sparga zilele astea. Rau a fost la canini cand au iesit din os, avea dureri de ii venea sa vomite, sa tragea de mandibula, sa zgaria pe fata, se ingalbenea si icnea. A fost foarte nasol chiar daca erau episoade scurte de 30 min de regula dupa somnul de la pranz. Acum e doar maraiala aia permanenta si lipsa chefului de orice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

am sunat la cresa,Denis n`a papat....a refuzat papica,a plans o singura data,a zis mama si`a inceput sa planga,dar s`a linistit repede si l`au laudat ingrijitoarele cat de cuminte se joaca si ce frumos.mai e o ora jumate....uffff....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Flosidea am preluat si eu din emotiile tale. Ma gandesc cum va fi cand o voi duce si eu pe Maya din septembrie. Am deja ochii in lacrimi gandindu-ma cum se va simti acolo. Va fi bine?...Ea este destul de sociabila, probabil ca cea care va suferii mai mult sunt eu

Va doresc o zi frumoasa si calduroasa. Ne-am saturat de frigul de afara. Ieri nu am iesit din casa. Pe Maya o supara o tuse...sa dea Dumnezeu sa-i treaca repede. Am mai vazut poze cu zmeuricile noastre si sunt una si una. Toate frumoase si alese.

Lorelay - mami de Maya (20.08.2009)
camera Mayei
Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Flosideea, te cred ca ai emotii. Cred ca maine o sa ai si mai multe emotii, ca o sa stie ca il lasi. O sa fie greu pana o sa constientizeze ca vine, se joaca cu copiii si apoi vine mami sa-l ia acasa. Bafta multa! sa ne spui cum a fost!

Si eu tot in somn am ajuns sa-i tai unghiile. Un an si jumatate nu am avut nicio treaba, si dintr-odata nu a mai vrut. La picioare tot asa in 3-4 zile reusesc sa le tai. Daca ma vedeti in ce pozitii stau si cu lanterna, sunt numai buna de filmat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

din banat!
Haideti la o sau un ceai cald.
De vineri dupa amiaza s-a stricat vremea si la noi. Sambata si duminica am dat drumul la centrala, ne era frig in casa.
asa vreme....

Cu toate ca a fost frig, noi am iesit din casa...am fost la zoo, prin oras, aseara a iesit doar Clau cu copiii, eu nu am avut chef.

Andreea la pranz il iei? doamne ce emotiii...ma gandesc ca si pe mine ma asteapta asa ceva, dar macar el va fi cu Marco acolo si daca va plange dupa mine, macar il va avea pe fratiorul lui.
Oricum, a reactionat super bine in prima zi. doamne ajuta sa fie tot mai bine. sper sa pape ceva acolo in urmatoarele zile.
Marco a fost ok primele 3 sapt., dupa care a inceput circul...deja cunostea toate jucariile, tot....dar plangea putin, il lua educatoara in brate, se uitau pe geam sau mai stiu eu ce si-i trecea rapid.

citesc ce ati scris, deschid cap. nou si revin.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris, www.dropshots.com/Madrid_2011#" target="_blank">Madrid
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulie.aug09 spune:

capitol nou

Mergi la inceput