Zmeurici de iulie-august 2009 (17)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Nu inteleg de ce te-a luat avantul Noce. Eu nu am criticat pe nimeni care alapteaza. Foarte bine si felicitari celor care pot. Face fiecare ce doreste si cum considera ca e bine. Departe de mine gandul sa judec...

Lorelay - mami de Maya (20.08.2009)
camera Mayei
Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Nu ti-am zis tie personal . M-a luat avantul ca am tot auzit asta ca dupa 1 an renunta copiii greu la laptele de mama de parca ar fi ceva rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Giovamerci, acum m-am zapacit de tot :P Despre benzocaina zicea ca poate sa fie destulde aiurea, sa provoace ceva boli, interactionand cu hemoglobia, nu mai gasesc acum, dar google it ca e peste tot.

Noce iti sustin ideea, si eu sunt frecata la cap cu "dar cat ii mai dai sa suga?" daca WHO zice clar 2 ani, trebuie sa justific eu ce si de ce aleg? Daca altcineva decide sa nu respecte cred ca problema nu e la mine, sau cei care fac ceea ce trebuie.

lucilau merci de link.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

cu alaptatul fiecare face cum crede si cum simte. Normal ca e mult mai greu intarcatul cand sunt mai marisori, doar constientizeaza tot mai mult si nu uita asa usor.
Edi de abia dupa 2 sapt. a uitat de tzitzi si avea 1 an si 3 luni. dar el bea si formula asa ca nu a fost probleme sa-mi refuze sticla.
Noce pai e si normal sa adoptam metodele mai performante. daca e pampers de ce sa-i pun scutece la fund? bine...sunt si copii care au avut probl. cu scutecele de unica folosinta si atunci nu e alta sol. decat astea care se spala. dar si aici am evoluat.
Motana mersi...oricum noi nu l-am folosit mult. ma gandesc ca folosirea indelungata a orajelului si de multe ori duce la asa ceva.
cel mai bine sa iei Belladonna CH30 si ii dai 3 granule inainte de culcare seara.

la noi e colegul lui Marco....asa de frumos se joaca toti 3. si Edi e numai intre ei. eu am liniste si pace.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris, www.dropshots.com/Madrid_2011#" target="_blank">Madrid
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Noh, noh, hao ca de fapt asta fu o conversatie intre mine - cea mai vaicareata mamica alaptatoare si nu numai , si Lorelay. Asa cred si eu, ca va fi tare greu sa lase ea tzitza de buna voie si nesilita de nimeni. Si eu mi-am pus targhet 2 ani, adica 2 in care o las sa isi faca de cap cu mine cum pohteste...si pohteste la modul barbarSi asa este, nu am somn cum trebuie, va rog sa ma intelegeti, sunt mielusea in genere cu ea, dar unde sa ma plang si io? O vad cat e de dependenta si da! de multe ori nu suge, cel mai mult papa lapte noaptea, dar ii place sa sada acolo si sa miscoteasca din cap, fundic si piciorete. Si manutele care fac noduri la alalalt san...Problema e ca eu una incep sa nu mai cred ca exista autointarcare Si a mea efectiv refuza alt lapte si in plus nu papa mereu cum trebuie, dintii astia imi scot peri albi...Asa ca nu ii voi lua de la gura ceea ce sigur o mai hraneste si o alina, ii da siguranta. Dar mi-e greu, asta asa este. Mi-e groaza ca nu va lasa ea sanul.
In rest nu ma bag la nimeni, fiecare sa faca dupa cum i se potriveste, nu consider ca sunt nici mai buna nici mai rea in functie de asta sau de altceva, incerc sa fiu buna pt copilul meu si sunt sigura ca nu sunt mai mereu.
Ma bate gandul sa o dam si noi la cresa, de la 2 ani, macar un program scurt. Ar fi intre copii si poate si-ar da si ea drumul la mancat mai bine. E o diferenta cand se afla in compania copiilor la masa. De ce sa nu recunosc, mi-ar fi si mie un pic mai usor. Inca mai ma gandesc, de fapt cochetez, nu e la modul serios(deci nu sunt inca depasita de situatie ). si ar mai fi un avantaj: mi-ar invata-o aia acolo sa faca la olisa, deci m-as scoate
Alus, sa stii ca apropo de casca de fotbal contra cazaturi, m-am trezit cu al meu sot punanad problema serios sa ii luam genunchiere fetei cand a vazut-o in rochita si sosetele, cu genunchii total neprotejati.nah, uneori ma depaseste in ultraprotectie odor mic.
Andreea LMA , sa ne traiesti sanatoasa, implinita, iubita!
hai ca mai vorbim. nb tufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Lucialupt tzitzileala!!! Si pt celelalte mamici care inca alapteaza.
Te cred ca iti este greu, dar atata timp cat o faci pt puiuta ta, care stie ea mai bine de ce are nevoie, o sa vedeti voi ce faceti cu intarcarea la momentul respectiv. Sigur si mamicile care au intarcat bebelusii au facut-o cand au crezut ele ca este potrivit pentru puiutii lor. Este o chestie care priveste mama si bebelusul.
In general, schimbarile majore la copilas nu se fac cand au o suferinta mai mare sau mai mica, ca atunci sigur vor fi traumatizati. Asa ca orajel mai natural decat tzitzi nu exista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Buna!
Corina, recomand pentru eruptia dentara Plantago 5ch. Initial i-am dat Chamomilla+Arnica, acum sunt mai durerosi caninii.

Pup tufa!

blog magazin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Helau fete!

mi-e din ce in ce mai greu sa scriu...de citit mai reusesc de pe unde prind, de pe telefon, dar de scris e greu maica

ca tot am prins discutia de tzitzireala, si dl Daniel este genul de copil care nu se va lasa de buna voiesi i-am dat termen pentru a bate recordul maica'sii, (adica exact 2 ani si 3 zile), dupa care vedem cum facem. el s-a adaptat ff bine la program inca de cind l-am lasat de la 5 luni cu bunica'sa si nu vrea biberon (chair daca acum vreo 2 luni a acceptat de citeva ori, am zis taci ca accepta lapte praf...de unde, nu l-a tinut).
acum inca nu ma deranjeaza, chiar daca suge si peste noapte-in ultima vreme daca nu l-a mai chinuit nimic, nu mai suge pina dimineata, insa de pe la 6 am suge pina ma dau jos din pat, pina pe la 7-7.30, si cum m-am dat eu jos si el drepti, nu pot sa fac un pas.
de olitza nici pomeneala, dar nu ma stresez (de fapt soacra ar trebui sa se streseze, caci cu ea sta cel mai mult) dar inca nu ne grabim...la vara.

Lucialu, sa stii ca si noi vom merge la cresa din toamna daca prindem locuri. pe rebecca am dat-o la 1,11 luni, a fost f bine, s-a acomodat super repede, nu plingea, etc. el sincer nu stiu cum va fi, ca este de o mie de ori mai mamos si plingacios dupa mine (cel putin in ultima vreme, si in trezire si culcare, visare, cu "mama" pe buze..

La multi ani Andreea!

o zi buna fetelor!

Pooh, te-am vazut pe la dietede luni vreau si eu sa ma bag, am incercat saptamina asta dar nu aveam tot ce imi trebuia si o las pe luni, mi-am luat tarite, indulcitor...si acum sa am curaj. nu vreau decit 5 kile sa dau jos, dr imi garanteaza ca pina pe 13 iunie ajung la greutatea ideala, adica 59.4.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Giova, eu ziceam de scutece la modul general ca sa nu mai zic pempersi.
Cred ca am stat cam mult pe dc in ultima vreme si am ajuns sa isc discutii taman in grupul meu. Scuzati
Lucialu, nici vorba, nici gand de tzitziala voastra, face parte din farmecul local.
Si mie mi se pare o idee buna cresa juma de zi pentru socializare, pofta de mancare, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Intru si eu pe fuga sa va multumesc mult pentru urare . Pupam toata tufa si va trimit pozici
https://picasaweb.google.com/118427095147664529171/LAURAMARIADEZIUAMAMICIIEI?authkey=Gv1sRgCIDatv_ciYOXhwE
Mami si Laura Maria ( 16.07.2009 )

Mergi la inceput