Zmeurici de iulie-august 2009 (17)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bely spune:

giova cum sa fie la casa noua? bine, dar inca avem de lucru, de asezat una alta, la mobila inca imi lipsesc 3 rafturi intr-o coluna ce am pus separat de mobila si inca nu mi-a adus rafturile si stau cu lazile pline de maruntisuri... electricianul mai are de astupa vreo 3 gauri si de pus vreo 2 capace la dijuntoare dar vad ca nici asta nu apare sa-si termine treaba..cica azi trebuiau sa termine, acuma ne-am amanat pana vineri.. si in rest e cam gata. Patricia e asa de bucuroasa, alearga peste tot zici ca in casa asta s-a nascut, tare bucuroasa-s ca s-a adaptat repede si nu a simtit casa straina. Deja doarme in camera ei inca in patut ca mi-e frica sa nu cada din pat. De luni intru in concediu o sapt. si apoi avem timp de desfrutat casuta noastra in pace.
blanca bine ai revenit. greu cu ei dar mai greu fara ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

Laura felicitari!

Adriana si Noce bravo! Aveti zmeurici mari.

La noi treaba cu olita sta asa: nu mai vrea, doar dimineata, dar in rest doar la wc. Asta nu inseamna ca nu mai face in pampers - cat e ziulica de lunga. Am incercat cu chilotei si dupa 3 perechi udate am renuntat si am pus scutec. Noaptea in schimb de muuult timp nu face nimic (oricum ea kk nu prea facea noaptea) dar dimineata umple olita.

De vorbit ... ne ia la misto ( o intreaba la tara pe buni intr-o dimineata " cum ai dolmit doamna?" ), ne recita reclamelele prinse cu urechea si coada ochiului (ii zicem ca mergem la cumparaturi la Real, ea adauga "fala egal").

E la fel de indragostita de slujba, preoti si biserica. Iepurasul i-a adus si o icoana cu "Maicafanta" pe care o pupa (zice sotu' ca e mai ceva ca Puiu Iordanescu inainte de meciurile nationalei) si de care s-a bucurat cel mai tare.

Papam in continuare tzitzi, day and night, mai ales acum ca o necajesc molarii.

Pupam tufa!

PS Ungaras si MC oare ce mai fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Giova ce dilutie de bella dona ti-a recomandat doctora pentru Edi? Stiu ca tu povesteai despre asta, vreau sa dau si eu Dariei pentru eruptii dentare ca ma zapaceste noaptea.
O sa mai iau si chamomilla 5 ch, ce zici? meerci

Si am mai dat de unele homeopate de la Boiron, Camillia, a folosit cineva? Vad ca aduce o tipa si in Romania.

Tocmai am citit de benzocaina de la Orajel si nu mai am de gand sa folosesc gelul asta. Mai cautam de la Hyland's dar nu gasesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Lorelay, se trezeste de cel putin 3 ori, dar faza e ca spre dimineata, cu noapte in cap deci incepe sa suga fara limite, pana imi sare somnul. Si mai are un rand de dimi, ori la 7 ori la opt, cad iar ma tzocaie de-mi sar capacele. Nu sh cum o sa scapam noi de tzitza asta. Si innebunesc ca iar are o tura in care ciugule mancarea efectiv dc nu o refuza de tot. Si asta e semn ca in gurita se pregatesc alti dinti.
Motana, eu nu am ajuns sa caut orajel, pt ca in genere eu sunt anestezicul ei. LA noi dintiosrii se manifesta cum spuneam mai sus. In rest nu se plange, au fost putine faze urate si de obicei si cu febra. Dar atunci am recurs la asta http://www.efarma.ro/products.php?id=1376 si la nurofen pt febra persistenta.
mai scriu fetele, ca scartaie donsoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

ola, tufa!

Abia acum mi-a adormit de pranz. Dupa ziua de azi in chilotei, n-am reusit sa-i pun scutec nici pt nani. Abia dupa ce a adormit, l-am schimbat in somn.
Per total, a fost mai bine azi, doar 3 chilotei udati toata ziua. Chestia e ca nu vrea sa scoatem putzica pe strada, prefera sa astepte sa ajungem acasa la olita, asa ca da-i viteza. Nu stiu cum o sa procedam cu supermarketurile sau cu plimbarile mai lungi.
(M-am simtit tare prost azi ca mi-a zis copilul pipi, eu l-am scos rapid din carut, pantalonasii jos si scos putzica, care se miscsorase de abia o apucam. Se jenat micul. N-a facut. A mai zis odata, aceeasi schema, iar n-a facut. In final a facut pe plaja cand am inceput sa-l dezbrac.)
Noi acum in mai facem un an de cand copilul cere singurel la olita dimineata. Apoi a inceput sa ceara si ziua. Dar zic ca eu m-am lenevit si am lasat sa treaca timpul pastrand si scutecelele. Cand am luat ultimul pachet, am zis ca asta sa fie ultimul, asa intr-o doara. Poate o sa ne si iasa.
Chiar asa la scutecul de somn cand se renunta? (si noi ne trezim cu scutecul uscat de obicei)

Laura, felicitari pentru bebe2, sa vina sanatos! Lasa, mai bine sa nu dormi noaptea din cauza copiilor decat din lipsa lor.
Tanimi, foarte dulcica Iarina si ce le mai vorbeste ... mama, mama! Si al meu iubeste icoanele, le pupa pe toate si zice MamaSus (mama lui Iisus) si bebeSus (bebe Iisus). Incearca sa zica numele sfintilor.
Cu olita, eu doar iau exemplu de la Adriana, aveam nevoie de un stimul (eu, nu el).

Si eu ma intrebam ce face Unguras

Bely, cum sa nu se simta bine daca si voi va simtiti? Pi a zburdat ca un iedut din prima zi in ap in care stam acum.
Concediu frumos, vad ca a revenit soarele, cred ca o sa cam stati la plaja voi doua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

salutare,lume .Am intrat rapid sa va spun ca am scapat si de scosul firelor de la ochisor,numai ca am avut de tras dupa ce mi-aiu dat-o......o jumate de ora-40 de minute,a urlat si zbatut in bratele mele,orice i-as fi facut,orcat de incet si bland i-am vorbit...nu a vrut nici tzitzi,isi zmucea caputul si facea nu nuu,cand vroiam sa ii dau sanul.....uoff,greu a nmai fost,si acum ma dor mainile cum am tinut-o .
Si,cum banuiam,avem de reoperat si celalat ochisor,pe 31 mai ne internam si chiar pe 1 iunie o opereaza.Anul trecut ne-am internat pe 1 si au operat-o pe 2 iunie .Deja mi-e frica de cum va fi atunci,ca va fi si cu ochisorul pansat o zi si o noapte .
Fug sa fac o budinca de macaroane cu branza dulce si stafide,ca asta ii place si ei.tuturor

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Relax&Tone....hainute si jucarii,toate noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Of, Luminita, ce mai trage Dariuta ta! Alint-o cu tzizti si cu ce vrea ea pe mititica sa uite de de stres si de dureri. Sa dea Domnul ca asta sa fie ultima operatie si sa fie una reusita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Motana

Giova ce dilutie de bella dona ti-a recomandat doctora pentru Edi? Stiu ca tu povesteai despre asta, vreau sa dau si eu Dariei pentru eruptii dentare ca ma zapaceste noaptea.
O sa mai iau si chamomilla 5 ch, ce zici? meerci

Si am mai dat de unele homeopate de la Boiron, Camillia, a folosit cineva? Vad ca aduce o tipa si in Romania.

Tocmai am citit de benzocaina de la Orajel si nu mai am de gand sa folosesc gelul asta. Mai cautam de la Hyland's dar nu gasesc.

Motana eu am auzit de OSANIT ca ar face minuni, dar nu am gasit pe nimeni in Germania sa-mi trimita. E tot homeopat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

Luminita offf ,va dorim multa sanatate si putere sa treceti peste

noce felicitari ,suuuper 3 chilotei in prima zi, noi dor o pereche de pantaloni am udat azi si asta din cauza mea ca vb la tel si nu am fost pe faza sa o pun la olita, de renuntat la pampersul de la pranz si de noapte nu stiu ce sa-ti zic in functie de fiecare copil, La cezar abia pe la 3 ani am renuntat de tot, am gasit pampersul uscat vreo 3-4 nopti la rand si n-am mai pus dar se mai pot intampla accidente mai ales daca sunt ff obositi

Blanca bine ai revenit

_
Adriana mami de Cezar Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

Campanie “Mananca sanatos o zi pe saptamana”

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura.s spune:

Multumesc, fetelor!

Avem loc la cresa din august! A fost azi sotul sa se intereseze si au zis ca o primesc de la 1 august. Ce bine, stau si eu linistita o luna jumate pana vine bebita! Macar am scapat de grija asta, ca-mi statea pe creieri.

Noce, da' sunteti aproape gata cu pampersii! Pai daca are scutecul uscat dimineata, poti sa-l lasi fara si pui ceva impermeabil si un prosop sub cearsaf. Felicitari!
Sara umple pampersul, de mai da si pe alaturi cateodata, nici gand sa stam fara. Bine, n-am incercat nici in timpul zilei, inca. Tre' sa-mi mai fac curaj si, mai ales, sa fie ea pregatita pt marele pas.

"Viata nu se masoara in numarul de respiratii pe care le ai, ci in momente care iti taie rasuflarea."

Laura, de Sara-Ruxandra (13.08.2009)

Mergi la inceput