Mamici si Gravidute Italia (101)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Ally
LA MULTE LUNITE PT BB EDUARD!!!

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui LAlexandra

Neata....
nu stiu pe unde sta Andreea de e vreme buna la ea, ca aici de 2 saptamani e tot innorat. Si azi e la fel, si nu am chef de nimic...

Sunt putin necajita, zic eu ca se pare ca Ale e alergic la ceva, insa nu stiu la ce...poate fi oul, insa nu sunt sigura pt ca nu vrea sa manance ou...insa s-a inrosit putin la gurita zilele trecute cand a mancat ceva ce avea ou, insa ce a mancat mai avea si altele...deci nu stiu de la ce e....Va trebui sa vorbesc cu pediatra...Voi ce teste le-ati facut, ca stiu ca povesteati la un moment dat de alergii.

Va las, ca sunt cu moralul jos rau...

_
printisorului Alessandro

Cu ce am inceput eu:cand apare niste pete sau roseata sa te duci la pediatru sa vezi daca sigur e o alergie,atunci daca e,iti spune sa il tii cateva zile pe regim,adica in bianco,laptic si lucruri usoare fara rosii ,parmigiano,cioco,si vegeta,conservanti din iaurturi de oameni mari,lucruri la conserva.Si sa nu introduci nici un aliment nou.

E UZIC SA IL MAI LASI UN PIC SA VEZI Cum reactioneaza ,apoi sa te ingrijorezi.Si eu ca om mare mai reactionez la cateva alimte prin bubite care le scarpin...Nu te ingirjora,sa vezi ce spaima am tras eu cu piticul cand nu mai vroia sa faca pipi si cand m-am uitat avea toata putulica unflata si rosie....sau un ochi asa de unflat incat nu mai vedea....Singura urgenta la alergiile astea e atunci cand zona unflata este gura,buza de exemplu,nu rosie ci unflata ,atunci e posibil sa i se unfle si limba si sa intre in soc...asta din cate mi-au spus alergologii la teste.
Si testele de piele cica nu sunt interpretabile pana la varsta de 3 ani,deci...Iar daca ar avea alergie la gluten,ar trebui sa scada in greutate,scaune moi,eruptii.cam asa stiu eu.
Sper ca ti-eu fost de folos

Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08

Mergi la inceput

mersi Nelia.

Asta e ca nu imi dau seama de nimic ce ar putea avea. El se inroseste putin pe fata, unde a avut contact cu mancarea respectiva, si nu stiu de la ce. Am fost sambata la un botez si a papat niste blat de tort, insa a ramas si putina frisca si de la aia, cred, s-a inrosit putin la gurita. Am mai observat tot asa la ceva mancare...insa nu imi dau seama de la ce e exact. Si pana acum doar se inroseste unde ajunge mancarea pe fata si trece in 10 minute.

Am intrat acum in panica, ca am citit pe net ca unele vaccinuri au proteine de ou. Pana acum nu au fost probleme, insa luna asta mergem la un nou vaccin si de asta mi-e teama, sa nu aiba vreo reactie...

Oricum, ideea e ca se irita de la ceva, dar nu stiu de la ce, pt ca tot de la ce s-a iritat avea mai multe in compozitie...ma gandeam eu ca o fi de la ou...insa habar nu am

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

ALE-D se irita si de la soare,i ies pe piele punctulete mici si rosii,apoi se trag pana in ziua urmatoare.pana acum n-am vb cu pediatra,atata timp cat dispar....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Ale si mandra mea cand incepuse sa "pape"se facea la gurita rosie sau in jurul ei de la parmiggiano sau rosie...la rosie care e mai acida intelegeam , dar cu branzica ma lasa in ceata, dar nu se scarpina...oricum daca e doar acolo nu cred ca e alergic, nu ar trebui sai iasa si pe corp?? sau daca ii ies pe corp si ii dispar repede e doar urticarie de la ceva conservanti
testele alergologice numai dupa 3 ani
totusi intreaba pediatra ca sa nu ramai cu un dubiu

Am niste nervi ca mandra are inca catarro si tare imi e ca face din nou febra...imi daduse pediatra sai fac aerosoli, picaturi si sirop, plu antib , dar cate sai fac, am eliminat aerosoli
mititica e bucuroasa ca se duce maine la teatru, dar eu am inceput sa urasc gradinita
Andreea ce folos ptr aerosoli??ceva fara antinbiotic sau cortizon??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua!!!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

'Neatza!

roxali-asa de bine te inteleg...in schimb,cu Ambra nu mai inteleg nimic,adica sapt. trecuta marti era bne,miercuri seara iar febra,care a trecut singura...si duminica dupa-masa iar febra,care a continuat pana ieri.Acum nu mai are...dupa-masa la 17 ma duc la pediatru s-o consulte,dar nu-mi place ca nu e pediatra ei,e un altul,care o inlocuieste...
Pt. aerosol mi-a dat Prontinal si Broncovaleas.
In plus a si vomitat,acuma dim,de 2 ori,elimina la puroi,ca ma speriu...

fug,ca nu stiu ce fac copii dincolo...

Mergi la inceput

Neata!

Aici e tot innorat, offf, ce m-am saturat de vremea asta. Pe cand ma pregatesc sa merg afara se face urat

Ali, mersi de raspuns, o sa mai vad ce si cum...asta sunt si eu in ceata, ca nu ii ias nimic pe corp, si nici cand se irita pe fata, nu duce mana, nu se scarpina, deci pare sa nu il deranjeze.

Va las, iar trebuie sa gasesc ce facem azi in casa

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

ciao fetelor,
ALLY-mai lasa si tu un lapte cu nesquik cand intri,mi-e dor ,ca restul dau doar cafea
ROXALI,ANDREEA- fetite bolnavioare,of ca nu se mai termina sa vina vara sa stam la soare si sa scapam de bolile astea.
ALE-pai ce sa faceti,pasta di sale,travasi cu pasta,in sticle de juma de litru i pui pasta ,orez,faina,apa cu putin sapun,apoi sigilezi dopurile cu scotch si i le dai sa le sune.davide s-a jucat cu ele bucuros.
STEF-pupam si noi,te asteptam.
BRAMBU.cum me S ,mai are puntini??tu??cand mai ai control??
NAFI-distractie faina akas.
eu de noapte,deci zombie,in rest niik nou.va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!!
Ce faceti?
Noi prin casa, astept sa-i vina somnul lui L iar apoi sa mergem in parc...daca nu ploua ca ieri

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput