Mamici si Gravidute Italia (101)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

La noi la botez a vorbit in romana, dar cu niste invitati italieni s-a conversat in italiana :
"aici si vede una icona di sfinti romani din calendario ortodox "

Era simpatic

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

kemsy - aha, am inteles ... sunt italieni, romani, multi? Pt. italieni te salvezi cu o lasagne, un arrosto come secondo ...

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Sunt romani, cumatrii nostri de la To.

Raisa are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Atunci de-ale noastre, sarmale, o ciorba, aperitive ... insa daca le place si cucina italiana, poti incerca ce am zis in mesajul anterior.

Hahahhaaaa ... tot preotul asta de la PV a facut traducerea asta bestiala?

Mergi la inceput

Da, tot el

Raisa are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_Luiza spune:

Alexandra nu amar! Sper saptamana viit macar sa ajung la endocrinolog, asta daca imi spune si mie vreo "'talianca" cum se spune pe it, ca sa stiu ce caut pe net. N-am avut probleme cu tiroida niciodata, mama de mult ma bate la cap sa-mi fac un control, dar pana acum n-am bagat-o in seama.

Ca tot vorbiti de preoti, va anunt si eu ca facem botezul pe 29 mai. Nu facem mare fas, fam si prietenii apropiati, dupa slujba pranz la resturant, tort si acasa.. Ne facuse planuri de petrecere mare, dar a cazul socrul grav bolnav si nu se cade...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura_Luiza

asta daca imi spune si mie vreo "'talianca" cum se spune pe it, ca sa stiu ce caut pe net.

endocrinologo . Pe bune, nu glumesc.

Neata!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua fetelor!!!

Am intrat pt semnarea condicii si pt a va ura un week. superb !

Aseara a fost sotul”de servici” cu bebe iar eu am dormit ca o nesimtita 9 ore. Aveam nevoie de cateva ore de somn ca eram zombie.
Pupici la toate!

Ally , mami fericita de bebe Eduard Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_Luiza spune:

Abramburica...superb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Ziua buna mamici si pitici

Speram ca ati petrecut frumos sarbatorile pascale
Noi am fost un pic obositi si stressati .Am scos ghipsuletul lui Giuliano Joi si Vineri am facut vizita ortopedica . Totul se prezinta in limite rezonabile sa zicem . Ne-au trimis la o firma care face proteze ortopedice Ortsan -sa-i facem lui Giuliano masuratorile pentru o proteza care v-a trebui purtata pentru 40 zile . Dupa aceea mai vedem ce v-a urma . Chestia buna este ca aceasta proteza se poate scoate si copilul poate circula -in limita bunului simt-nestingherit. A costat 300 euro-Luni dimineata trebuie sa mergem la ASL cu hartia sa ne faca scont-speram sa nu platim nimic , avand in vedere ca , copii pana la 6 ani nu platesc nimic ...mai vedem .
In rest nimic nou , este vreme urata , ploua , am urmarit si noi nunta secolului-nu mi-a lasat impresii .
Facem si noi vizita pediatrica Luni, sau cel putin speram s-o facem si mai venim cu ceva noutati .
Mai intram ...
Va uram o zi buna tuturor!!

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna fetelor!

Am intrat rapid sa va salut si sa stiti ca am ajuns cu bine. 12 ore pe drum dar am ajuns dupa mici peripetii...ceata mare la Munich, intarziere, am ajuns la gara la 14.15 si trenul pleca la 14.30 ...dar am reusit sa-l prind.

Inca sunt obosita si ma incearca si o raceala incapatanata...Plus ca nu am agsit patut ptr musiu si dormin in acelasi pat . nu va zic ce flic flacuri face noaptea si eu trebuie sa fiu pe faza sa nu sara din pat sa aterizze in cap!

Mi-am facut cererea de schimbare a permisului de conducere ca imi expira in iulie. acum cica vine prin posta in 7 zile. sper sa vina cat sunt inca aici!

Ricky e un pic ametit de atata miscare in jurul lui...mai are nevoie de timp sa se obisnuiasca dar ii place sa se joace cu verisorii!

Gata fug sa pregatesc cina lui veveroi.

Va pupic si numai bine!

Mergi la inceput