Mamici si Gravidute Italia (101)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

laura - nici eu nu-s documentata, stiu doar ca ma deranjeaza lumina solara. Iar cu ochelari de soare e mai bine. Acu' nu-s niste chinezarii luate din piata (ai mei), da' nici de la dr., e drept. Ai fetei ... sa zicem ca e o cale de mijloc. Oricum, pe S. trebuie sa o duc la un control la ochi, asa mi s-a recomandat, in jurul varstei de 3 ani.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!!
Astazi am avut o zi plina...si cu nervi, dar va zic dupa.
abramburika, si eu fara ochelari de soare sunt terminata. Ma deranjeaza uneori si cand e asa...innourat, deci nu soare. Este o sensibilitate la ochi...si ce fite ca aici poarta si iarna ochelari, deci...
La nunta m-am uitat si eu putin. La tv romanesc au inceput cu 3 ore inainte sa transmita in direct Ati auzit ca isi petrec luna de miere in Romania?
laura, eu am o crema de la vichy, pentru piele f uscata, si chiar e buna. Lasa ca o sa creasca puiul tau de nu o sa-ti vina sa crezi
andreea
Am vazut si poze, mi-au placut mult copilasii lui georgyiuly cum se imbratisau , fetita chic de yoana , bebe falcos de ally si feblete de abramburika
LAlexandra, ati nimerit o zi proasta la Paris Adevarul ca noua ne-a explicat cineva inainte cum sa facem, si nu am avut probleme

Sa va zic de noi. Azi m-am ocupat de salvarea unei pisici. Adica inca astept pe cineva de la protectia animalelor sa vina sa ia o pisica din gradina mea. E vai de capul ei, slaba, oarba, speriata, lesinata...pisica. I-am dat de mancare si acum astept
Tot azi am fost la biserica, iar la Pv. Cand am vrut sa intru in biserica L a inceput sa planga disperat-speriat. Am iesit, am stat la usa vreo 10 min, i-am explicat..nimic. Tot plangea cand intram. Dupa vreo 3 incercari am intrat de tot , L disperat. Eu cu speranta ca se linisteste si reusesc sa-l pacalesc cu ceva ca sa taca. Dupa nici 2 minute, nenea preotul imi zice ca deranjez oamenii (erau vreo...6 plus vreo 3 care cantau, ca si dascali) si ca sa ies afara sa-l calmez, fara suparare. E acelasi preot care a zis ca L plange la impartasanie pentru ca il aduc rar. Mama ce m-am enervat. Am iesit si dusa am fost. Nu mai calc in veci acolo. Am niste nervi. Eu inteleg ca deranja, dar chiar sa ma dai afara dupa 2 minute??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!I-am zis si ceva de dulce (nu in fata)
Voi ce parere aveti, sunt nedreapta?

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

kemsy - ma vaaaaa, cu luna de miere in Ro . Acum, pe bune, am auzit ca vor avea si o etapa in Italia, in Toscana mai exact. Lasa-i sa se plimbe, daca nici ei nu-si permit ...

Ce sa zic ... am mai povestit eu, din toate experientele mele bisericesti aici, cel mai mult mi-a placut preotul din Lo. Putea macar sa mai astepte un pic, 10 min., daca nu se linistea sa te invite afara. Nu stiu ... ai fi putut sa-i raspunzi (in termeni pasnici)ca-i urmezi sfatul si aduci copilul mai des la biserica, daca insa esti invitata sa iesi dupa 2 minute...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Giani, nu ai fost deloc nedreapta.
Un preot trebuie sa aiba rabdare, sa inteleaga, sa etc...etc....Asa ceva nu se face, da, domnule plange, dar asta nu inseamna sa ma dai afara, poti sa ma suporti si tu mai mult de 2 minute. Si la botezuri ce face? Scoate lumea afara sa calmeze copii? Ma gandesc ca sunt si copii care plang la botez

Da, acum daca as merge la Paris as stii ce si cum, dar nu asta inseamna un metrou intr-o asa o capitala...ar trebui tot prostul, ca mine, sa se descurce...

De ochelarii de soare, eu nu ii suportam deloc...acum de nevoie folosesc toata ziua...de vedere. Daca purtati mereu sa va luati de firma, ca intradevar daca nu restul doar strica ochii. Eu acum de ii am sunt si cu protectie de soare, asa ca scap de un gand...doar ca ar cam trebui sa merg la un control si sa ii schimb, si costa o caruta de bani.

Laura, parca ma regasesc in tot ce scrii...doar ca eu eram si singura...Aveai probleme si inainte cu tiroida? Sa imi zici si mie cand mergi cum ai facut cu programare, ce analize iti da, etc. Eu am fost, dar in Romania, si trebuie sa vad si aici sa ma duc, ca va trebui sa ma tot duc la analize si control...
M-ai facut sa zambesc amar cu ce spuneai...macar aici sa ma simt folositoare, ca in rest sunt rupta de lume si doar pt casa fac una-alta...

Ma duc sa mai vad poze..

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

abramburika, da, cica printii merg in Ardeal, unde are si Charles o casa
Initial am vrut sa merg la Lo, dar din comoditate am mers la Pv.

La noi tuna

Raisa are nevoie de noi

Mergi la inceput

aaa, deci e pe bune? EU credeam ca faci misto. Lasa-i sa mearga atunci ca si tara noastra e frumoasa, ca turist . Cred ca fac un tur peste tot ... ce mi-ar placea si mie (lasati-ma sa visez )!!

Tuna? Aici e soare ... da' au anuntat ploi.

Mergi la inceput

... a fost soare . S-a intunecat de numa'!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Fetelor,oare am vazut si eu preotul de care vb voi?In februarie am fost la botez,la Milano,si nu va zic ce s-a intamplat.Mai bine sa nu stiti...ideea era ca preotul de acolo se oprea din cand in cand si se uita la persoanele care isi ,,permiteau" sa schimbe 2 vorbe.La un moment dat a venit o persoana sa ne zica sa oprim copii,care se jucau in spate,chiar langa iesire.E mica biserica?
Nu ma intrebati unde e asta la care am fost eu,ca habar nu am...

Mergi la inceput

la noi deja a trecut plaoia, dar tot intuneric e

Raisa are nevoie de noi

Mergi la inceput

andreea - nu, kemsy vb de alt preot, eu nu-l stiu pe ala. Da' il stiu pe ala de la Milano . Era Milano-città sau prin imrejurimi (Monza)? Ala de la Milano ... lasciamo stare! Da' vreau sa stiu ce s-a intamplat , pe PM macar.

Mergi la inceput