Bebelusi de Sept-Oct '10 Hristos a inviat!! (61)
Raspunsuri - Pagina 2
just_me31 spune:
Neata fetele!
Gargarita mea doarme inca , ofcorce e mutata in dormitor .
Am pus deja legumele la fiert si de azi ii dau carnita .
Am fost ieri la dermatolog cu D si cica are pe fata un angiom (un vas de sange spart )sapt viitoare mergem sa o faca cu zapada carbonica , dar nu e sigura ca trece .
Tare harnicute sunteti !Eu nu fac mai nimic azi sper macar sa pot gati pt noi intre 2 ture de mers afara . De paste mama e baza iar domnului i-am pus in vedere ca sambata e sarbatoare (sa aspire maine , cand o veni de la munca ), in rest stergem praful si atat.
Azi se anunta la mine 24 grade .
Fug ca s-a trezit
https://picasaweb.google.com/105220478688509068791?authkey=Gv1sRgCLjfi4i_qJTWOw
Mari-Mariuk spune:
LA MULTI ANI, VANYY!!!
LA MULTI ANI!!! sarbatoritilor de azi: Irina Alexandra, Maya, Matei, Marian! Sa cresteti mari si sanatosi!
ana_25 spune:
Buna dimineata!!
Eu sunt cu nervii la pamant de cand cu dintii astia! A iesit doar unul ,la celalalt e doar umflata gingia. Maraie si urla toata ziua!
Nu mai am timp de nimic! 3-4 ore pe zi stau cu mancarea in fata ei!
MARI frumos titlul!!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
b_irina_c spune:
Buna dimineata!
La multi ani sarbatoritilor !
Doina pentru hemoleucograma la bebelusi se recolteaza din deget.
mari78 spune:
Buna dimineata si de la noi !
La multi ani sarbatoritilor de astazi ! Sa fiti sanatosi si voiosi !
La multi ani Vanny !
Alynta . Vin si vremuri mai bune, ai sa vezi. Unde Dumnezeu inchide o usa, iti deschide sigur o fereastra.
Bebecris, iti tin pumnii la doctor sa nu fie mastita si sa rezolvi repede cu sanul.
Ana, un pentru tine si unul pentru Maia. Durerea de dinti e groaznica, dar dupa ce ies va fi un copil tare cuminte si papacios.
Mariuk, daca ai multe oua, sa faci si o "desteapta" . Si eu cred ca o sa fac, am cumparat aseara din Carrefour 2 cartoane (60 oua).
Oramona, sa va intoarceti cu bine ! Ce rasfat o sa fie pe fete cu bunicii
Ancamak, sanatate sotului, sa se faca bine repede ca sa te ajute la curatenie.
Arianna, multa sanatate Alesiei !
Lora, pupam iepurasul dragalas.
Mai vroiam sa zic ceva, dar am uitat cui. Eu nu cred ca o sa mai intru azi ca vreau sa pun prin gradina cate ceva si sa mut niste trandafiri. Si eu o sa spal, inclusiv maine. Tot maine voi vopsi si ouale ca e Teodora acasa si vreau sa vada si ea. Am o vopsea mai speciala care are si un creion pentru decorat, abia astept.
Pupici !
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca
eveline spune:
Salutare!
BEBECRIS - Fuga la doctor, el stie cel mai bine, iti urez sa scapi repede!
ANA - Hai ca mai e unul si ai sa vezi ce cuminte va fi Maia apoi.
ADELINA - La noi se gaseste la tarani in piata.
Azi stau mai mult prin curte cu copii si plantez capsuni...sa avem productie la vara.
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
lenabum spune:
buna,poate va intereseaza ceva de la mine
https://picasaweb.google.com/114905091151626139740/ClamiteCrosetate#
paste fericit
bebecris26 spune:
Am fost la dr, nu am facut mastita, aveam canalele infundate si mi le-a desfundat moasa. Tasnea laptele dar nu la fel ca inainte cu jet puternic. I-am dat lui bebe sa pape dar tot ma doare destul de rau. Nu inteleg ce poate sa fie .
Am facut si cumparaturi pt paste si mai am putin la curatenie.
Cristina, mami de bebita David
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/Bebecris26?locked=true#
Mari-Mariuk spune:
Oficial am terminat TOATA curatenia, in toata casa, dar sigur maine nu se mai vede...
MARI, buna ideea cu desteapta, chiar ma gandeam ce prajitura sa fac
Maine cred ca merg sa-mi schimb ceva la ,,look'' , vreau sa ma tund putin.
Azi nu ma mai bag la pc deoarece mai am de vopsit oua. Cozonaci mi-a adus maica-mea de la sat si imi face si soacra unul, eu voi face pasca.
O seara minunata va doresc!
Olivia26 spune:
Salutare, am intrat sa va urez sarbatori fericite si linistite alaturi de bebelusii iubiti.
La multi ani, Vanessa!
La multi ani si bebelusilor nascuti intr-o zi de 21.
de David (5 nov. 2008) si Eric (8 oct. 2010)
Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!