Bebelusi de Sept-Oct '10 Hristos a inviat!! (61)
Raspunsuri - Pagina 17
ana_25 spune:
Am fost la spital,i-am facut analizele. Are anemie! Mi-a dat sa-i dau 10 picaturi de fier pe zi !! Are doar 6.700 kg A luat doar 200 gr intr-o luna jumate !!Sper sa-si revina,ca altfel ajungem la perfuzii!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
office spune:
Ana, multa sanatate micutei si multa putere tie!
Salutam pe toata lumea si multumim pentru urari! sunteti dragute ca INTOTDEAUNA!
Am ajuns si noi in Ro, dar nu si acasa!
Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008
andreea88 spune:
buna fetele!!!
eu am facut nitel de curatenie...am iesit o ora jumate prin parc...astazi elenys a papat bine fructele si la legume nu prea ii placeau si i-am facut separat iaurt cu biscuite si ii dadeam o lingura legume o lingura iaurt:)) si a mancat pana la urma.. I-am cumparat astazi borcanel cu afine si mere...o sa ii dau maine dimineata in combinatie cu para si banana...
doina parca tu intrebai daca dupa masa de legume, fructe ii mai dam lapte...mie dr.pediatra mi-a zis ca pana la 1 an laptele este alimentul de baza...si oricat mananca sa ii dau si lapte dupa....insa elenys daca papa bine fructe ,legume in jur de 180gr nu ii mai dau lapte ca nu vrea....daca papa mai putin de 180 gr ii dau si lapte completare..
ana_25 multa sanatate bebitei....tinem pumni sa papati mai bine....si sa luati in greutate
camisv eu pe elenys o culc in bady cu maneca lunga si pantaloni de pijama subtiri din bumbac si sosetute...si o invelesc cu un scutec de finet...insa au fost zile in care aveam foarte cald in casa si o lasam doar cu bady si sosete....
fetele voi ce mai le dati bebelusilor sa pape???
eu ma gandesc maine sa ii fac orez cu legume...
va puupp
o zi frumoasa!!!
camy81 spune:
fetele si bebei
La multe lunite sarbatoritilor zilei sa cresteti mari sanatosi si sa fiti cuminti
Eu sunt foarteee zombi azi noapte daca am dormit 3 ore legate din cauza muculetilor Carinei si mi-au venit si mie urati is ft. naspa sapt. asta nu am chef chiar de nimik nici macar sa ies afara
Am vazut si eu asa mai pe fuga bebei foarte harnici si frumosi, Maiei cea umblareata ce fetita harnicuta are mami
-am si Mateiutul cel dragut focccc
doina_1984 spune:
Ana, multa sanatate si Doamne ajuta! sa nu ajungeti la perfuzii
Camy, multumim
Andreea, eu am intrebat de lapte - multumesc pentru raspuns. Nu stiu daca te-am mai intrebat - la ce pediatru mergi?
office, bine ai revenit, asteptam poze si povesti.
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5600123714463870402
andreea88 spune:
doina eu am mers la mai multi pediatri...momentan raman la medicul de familie care este si pediatru sunt multumita de ea....iar in caz de urgenta apelez la d-nul dr.Fasie care este un dr de nota 10...pe dr. de famile o cheama dr.Sambra Stela.......te pupp...
maimu spune:
Adevarat a inviat si de la noi!
Ana bine ca ai descoperit ce are micuta...
Maria si ea e mofturoasa tare, de 2 zile nu a mai mancat decat 2-3 lingurite de supa pe zi, ~ 3 sferturi de mar ras cu biscuite in rest lapte, si plange la fiecare masa de zici ca vreau sa o otravesc cand vede lingurita.
Eu o culc in pija cu totul sau body cu maneca lunga si pantalonasi, dar ii pun si o paturica peste ea. Acum de cand nu ne mai dau astia caldura mi se pare cam frig in casa, si eu stau cu maneca lunga dupa ce toata iarma numai maneca scurta am purtat. Mi se pare foarte periculoasa vremea asta ca asa racesti foarte repede.
Am pus si eu poze noi in album.
Va
doina_1984 spune:
maimu, foarte frumoasele pozele, tinutele si mai ales Maria. Un de la Matei.
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5600123714463870402
Mari-Mariuk spune:
Buna seara si de la noi.
ANA, -am Maia cea slabuta. Bine ca ati aflat ce are, acum de ii vei da fier poate va manca mai bine.
Dupa cateva nopti(cateva=mai multe) in care Vlad nu a dormit cum trebuie si am tot avut senzatia ca o sa cad de oboseala, azi am reusit sa dorm cu el o ora dimineata si o ora jumatate acum dupa amiaza. Dar as mai dormiiiiiii
ana_25 spune:
Multumesc mult fetele!!!
office bine ai revenit! asteptam poze si povesti!!
Acuma cand s-a trezit,era lihnita de foame,si ce credeti? ca a rupt bibele? daaa de unde! urla ca taiata de m-a auzit tot blocul cum vroiam sa-i dau lp,cum urlaaaaa. abia abia am calmat-o si i-a luat mai bine de o ora sa bea 160 ml lp.
Nu stiu cum o s-o fac sa ia fierul,ca mi-a zis dr sa il dau cu putin ceai si lamaie. Si ea nici nu deschide gura. mi-e frica s-o fortez,sa nu verse laptele ca la cat m-am chinuit sa il dau....
offff,lasa ca o sa creasca ea,sa vezi ce-i rup daca nu papa !!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar