MONTIGNAC (157) .... STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 18
puisorul spune:
Ninha, pe pagina anterioara a pus Somleac un link. Dar de ce ai luat vitamine? Si mie mi-a dat ginecologul in primele luni iar eu proasta le-am luat. Noroc ca m-am desteptat intr-un tarziu dar deja luasem multe kg...
Meniu azi:
MD: cafea, pancakes
P: grau zdrobit cu legume si ceapa verde( am luat de la plafar o pungulita cu amestec de grau si legume si le-am fiert)
C: friptura de miel cu salata de leurda, spanac si salata verde
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
JulieX spune:
va rog sa-mi spuneti de unde luati siropul de agave...
am dat un search si a gasit numai produse bio, cu preturi peste 40 lei... cam multisor... sunt si mai ieftine?
si intrebarea cea mai importanta... este placut la gust siropul acesta?
puisorul spune:
Julie, gasesti la DM cu 11 lei parca 250 de ml. Mie mi se pare ca nu are nici un gust specific ci e doar dulce. Dar se pare ca nici el nu grozav( pt sanatate zic) pt ca contine doar fructoza. Ar mai fi xilytolul si stevia dar astea sunt prea scumpe pt buzunarul meu.
andanii spune:
Cge (cristina) da-mi voie sa-ti spun ca esti foarteeee schimbata in bine in pozele de acuma fata de pozele din cuba, si freza-ti sta mai bine, esti mai slaba .bravosss, superrr , imi place ceea ce vad :) bravoo
SOmleac e superba piticuta ... ce mai , m-am inmuiat toata vazand-o va pup pa amandoua cu drag si te astept zilnic aici
Child cred ca am uitat ca pleci ... ce sa fac, batranetile .... ti-am admirat si azi pozicile, esti foarte frumoasa
Child foarte bine ca iti plac verzaturile, si eu ma indop de spanac si salata verde toata ziua :) chiar acuma am avut spanac la pranz ;)
puisorule multumesc pentru reteta , sigur fac si eu ;)
ninha eu nu am luat vitamine deloc in sarcina, nu mi-a dat doctorul sa iau ..... si tot m-am ingrasat ... se pune oricum ... pupici , nu mai spui ca esti monstru da ????
maya fug la club sa te vad ... evident ca e nevoie de poze before after , altfel nu au valoare cele de acuma nu ??? nici mie nu imi place cum aratam dar imi place sa ma laud ca uite cum am ajuns din halul in care am fost .... ce zici ??? merge logica mea si la tine ??? te puppp ......... varicela zici ??? e si in Timisoara epidemie , multi dintre cunoscuti au varicela :) saracuta de tine, da macar stai acasa si te odihnesti asta ca sa vedem partea buna a lucrurilor rele
Ralu ce citesc eu aici ??? sa nu mai aud propozitii ca "a trebuit sa calc stramb", cine a decis asta ???? .... in momentul in care vrei cu adevarat nu exista ca cineva sa te oblige ca tu sa mananci ceva ce nu vrei .... poate sa cante si papa langa tine daca tu esti convinsa ca vrei sa slabesti .
Nuuuu nu trebuie sa nu mergi la petreceri, nuuu , din contra sa mergi la cat mai multe si sa te autodepasesti mancand doar ceea ce trebuie si sa te uiti cu dispret la mancarurile ingrasatoare.
Sa-ti dau exemplu .... eu sambata am fost la un party ... nu vrei sa stii ce era pe masa ..... toata seara mancau in jurul meu ca termitele, non stop mancau toti ... cu gurile pline .... eu nu am baut decat o cana de lapte si apa, apa , apa .... toata seara .... vreau sa va spun ca ma uitam la ei cum infuleca si ma speriam la gandul ca la fel faceam si eu mai in anii trecuti la intalniri de acelasi gen
deci Ralu doamnelor se poate, iti spn eu, totul e sa-ti doresti cu adevarat acest lucru si sa vrei ... restul vine de la sine .... daaaa se poate ..... hai Ralu poti si tu am incredere in tine
bradusik si io nu-s eroina ta ??? m-am suparat
andanii
JulieX spune:
stevie am gasit la magazin naturist cu 7 sau 8 lei... o folosesc de vreo 3 luni dar nu m-am invatat cu gustul
brindusik spune:
andani poti deveni daca faci 113 si slabesti 45..deci nu cred ca iti doresti sa fii eroina mea
voi montigirls cu bebei la purtator sau care zburda deja nu e bine sa iei vitamine cand esti ?? atunci organismul consuma de 2 ori mai multe vitamina si carentele cred ca apar mult mai repede si unele nu se asimileaza numai din alimentatie+ vitaminele nu ajuta la sistemul imunitar al bebelului?adik io nu inteleg asta ca nu iei vitamine ca te ingrasi..e ca si cum femeia spune ca nu da lapte copilului la san ca i se lasa sanii
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
andanii spune:
Julie draga mea esti atata de frumoasa, slaba , inalta ... tu ce mai vrei sa slabesti ? esti deja ca un manechin .... poti sa stai aici cu noi oricat doresti, imi place mult compania ta darrrr pe cuvant ca te vad perfecta ... te puppp
Da?? invingatoare zici ??? ma bucur mult
Puisorule eu fructoza folosesc atunci cand folosesc .... nu am luat sirop de agave ca mi se pare cam scump si pana la urma e tot fructoza dar topita ... parerea mea
Trebuie sa va spun ca-mi place la nebunie cum s-a animat subiectul nostru ... asa da ... suntem cuminti , slabim, vorbim, ne tinem de manuta , va pupppppppppp
andanii
andanii spune:
Brandusik nu vreau sa mai fiu eroina ta .... las ca-s eroina lui Julie si gata
Maya pozele before sunt waw waw waw .... o stiam numai pe aia in picioare, aia unde stai jos e si mai waw .... gata , ai devenit si eroina mea
andanii
puisorul spune:
Julie, cica stevia asta ieftina de la plafar( cu care imi indulcesc si eu cafeaua) contine mai multa glicerina. Am vazut pe ceva site-uri stevia "adevarata" dar e 30-40 de lei. Sau mai este stevia pudra pt prajituri.
Andanii, pai asta am aflat si eu ca e doar fructoza in stare lichida. Si eu vreau un indulcitor sanatos nu numai pt mine ci si pt familie.
Brandu, eu zic ca e o legenda cu bebe care papa vitaminele mamei. Pai pana la 3-4 luni cand se dau vitamine bebe are cateva grame-zeci de grame. Cat poate consuma? Daca ai o greutate normala, mananci sanatos fructe si legume, nu iti mai trebuie vitamine. Dar e o moda in Romanika, toate gravidele si toti copii trebuie indopati cu vitamine. Aia cu alaptatul si lasatul sanilor am auzit si eu, o enormitate, mame care nu ar trebui sa aiba copii
andanii spune:
Puisorule dar de ce stii tu ca fructoza nu e buna .... fructoza e zaharul din fructe ... si ??? doar fructe mancam pentru dulce nu ??? chiar nu stiam ca nu e buna fructoza daca ma poti lamuri te roggggg sa o faci ca mor de curioasa
andanii