MONTIGNAC (157) .... STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 13
andanii spune:
Ralu ma faci sa rosesc ... multumesc pentru aprecieri
ma bucur ca iti merge bine, o sa vezi ca dupa cateva saptamani nu o sa ma simti nevoia de ciocolata, o sa-i uiti si gustul
corect ... nu iti propune targheturi foarte greu de realizat, pasii mici sunt mult mai siguri ....
maya am inteles , te pup , s-a miscorat tare stomacul .... ups supa de visine nu-mi place nici de frica , am eu o problema cu mancarea din fructe , la mine fructele sunt de dulce nu mancare
vali ce fain te plimbaresti , de la lucru mergi ??? sau cum ??? concediu ???? incearca sa fii cat mai conforma , e spre binele tau sa nu mananci aiurea
Julie pe mine cum m-ai asociat ???? mananca seara o rosie, o branza , un ardei, o salata de vinete, un peste ton cu branza dulce combinata .... variante multe ai si rapizi
si eu aveam fixul cu cantaritul zilnic, ma urcam si dimineata si seara pe el , acuma nu ma mai cantaresc decat odata pe luna si e mult mai bine, intr-o luna tot dau jos ceva care sa ma faca fericita si sa nu renunt , inainte cand vedeam ca urcam eram depresata mancam prostii de ciuda si uite-asa numai rau imi faceam cantarindu-ma zilnic
brandusik nici mie nu imi place cioco 90% mai bine nu mananc sau mananc cacao cu lingurita , e acelasi lucru eu prefer cioco cu 70-80%
andanii
valentinag spune:
Maya, n-am mai luat.
Dana, imi iau cate 2-3 zile de concediu!
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
andanii spune:
Vali superrr, distractie faina sa ai :) si cat mai multa plimbareala sa dai calorii jos pup
andanii
brindusik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valentinag Maya, n-am mai luat. Dana, imi iau cate 2-3 zile de concediu! |
si io fac la fel(pregatesc o iesire in decor la sf lunii)..pe principiul "pauzele lungi si dese cheia marilor succese"..sau dupa cum spune sor'mea "decat un bou obosit mai bine unu odihnit" ( asta imi tot spunea in sesiuni ca nu dormeam noptile )
Io cred ca e ff important sa lasi creieru sa stea relax din timp in timp ca altfel ...ajungem toate la dementa...oricat de sanatos am manca
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
brindusik spune:
andani nu mai spune de salata ca acu vine ora de masa si n-am nik la mine ..concluzie o sa balotez shaorma(fara cartofi si maioneza logic..cu multe legume insa si piept de pui)
andanii spune:
brandusik si alta varianta nu ai ??? nu poti sa iei doar legumele si carnea de pui in farfurie, fara chifla aia, paine, ce-o fi sau cum s-o numi poate gasesti altceva hai ca sigur ai alte posibilitati .... te pup
hmmm si mie mi-e dor de o ieseala pe undeva
andanii
brindusik spune:
andani prea tarziu sfatu tau..da numai bine ca mi-o schimbat iar shaormieru si am mancat cea mai proasta shaorma ever( si nici macar nu-s romani sa aiba scuze)
brindusik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andanii brandusik ce ma fac cu tine |
pompier??..hai nu mai pange promit ca nu mai fac
maya_m spune:
am vazut si io pozzele...ANDANITOO CE TANARA TE-AI FACUT ..ESTI SUUUUPEEEERRRR...imi place mult cu noua freza..e de 1000 de ori mai potrivita decat cea de dinainte
JULIE mama da' ce inalta esti ..dupa mine arati perfect
RALU tu de ce n-ai pus una mai recenta?..uite cine vb. lasa ca facem si noi unele sa ne actualizam
dau cu edit sa intreb...VALI de acolo e VALI a noastra de aici?
si dau cu edit 2-dupa cum ma uit la poze..mai fete da' voi nu stiti nica de CATA..oare ce-o fi cu ea?..io sper ca e bine