Cu dragoste din Iasi (101)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

A, da, Hadambu! Ultima oara am fost acolo de 1 mai, am primit si cozonac de la manastire...E o destinatie frecventa de we la noi, daca tot iesim din oras pe la CUG, unde sa ne ducem, hai la Hadambu... Si cand te gandesti ca drumul a fost inaugurat cu mare pompa acum 1 an sau 2, constructorii si-au batut joc, pur si simplu.

Ioana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Oana: nu am ajuns inca. Abia am terminat cu d-na dr. Rugina.

Unde anume la Hadambu sunt ponei si struti? Dar iazul? Intreb fiindca noi nu am vazut nimic.

Despre Arca lui Noe am auzit si eu de la d-na educatoare. Am vazut foto, este frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

buna seara doamnelor

vad ca sunteti in febra serbariloreu abia l-am dat pe dav de o sapt la gradinita kitty ca vad ca tot amintea cineva de ea,e la grupa pampers...primele zile nu a plans apoi a inceput scandalul si azi nu a vrut deloc sa se dea jos din masina cand am ajuns la gradi asa ca nu l-am mai lasat...vedem ce o fi pe viitor,oricum peste 2 luni plecam din tara pe termen lung sau definitiv asa ca daca nu o sa mai vrea la gradi nici nu il fortez

ce vreau eu sa intreb,..avem in vizita pt 3sapt un prieten cetatean englez si vrem sa il ducem sa viziteze cat mai multe locuri pe aici dar avand si copiii agatati de noi vesnic ne este destul de greu sa ne deplasam pe distante f mari...asa aici prin oras l-am dus cam peste tot dar vrem sa iesim un pic...deocamdata l-am dus la tarala socrii mei si i-a placut f tare ca a putut manca cirese direct din copac noi ne gandeam la un transfagarasan dar e f mult de mers si nu stiu cum se vor comporta copiii(dav a mai mers drum lung inclisuv cu avionul dar stef nu)...saptamana viitoare o sa-l ducem catevazile si la mare...dati-mi va rog idei ...am vazut ca vb de zimbrarie,de arca lui noe...dati-mi va rog detalii pe unde ati mai fost si merita mers cu drum de max 2 ore dus

multumesc frumos!

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

SHOPPING

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

nushulica, cheile bicazului, lacu rosu
durau, urcat ceahlaul, nu e traseu greu si e f frumos.

pana la manastirea dobrovat drumul e f misto, spre bucium, sunt 30 de km prin padure si manastirea e super, cu pictura originala.

nushulica daca mergeti prin roman, faceti o oprire la miclauseni, la castel, padure, biserica familiei sturdza.
la harlau, muzeul vinului, superfain, numai cu obiecte autentice.
si taman langa el curtea domneasca si biserica sf. gheorghe (petru rares, parca)

aaa si decat la mare, mai bine la sulina - e si mare si delta si e ff fain si destul de autentic. daca faceti si o plimbare pe canale e superextra. nu mai zic de mancarea de peste - miam

Mergi la inceput

Hadambu: iazul cu broaste, poneii si toate celelalte sunt exact in spatele casutei unde se vand lumanari, icoane s.a., pe dreapta.

Nushulica: eu va recomand Depresiunea Neamtului, e usor de ajuns, iar obiective turistice sunt nenumarate. Manastirea Sihastria nu trebuie ratata. Un restaurant bun, unde puteti lua masa, si care are si loc de joaca pentru copii este chiar peste drum de Zimbrarie, pensiunea "Zimbrul" se numeste.
De asemenea, nordul judetului Suceava: orasul Radauti, Putna, Marginea. Cred ca ii va placea.

Moama ce chef de vacanta am!!! Da acum trebuie sa inchei, ca am sedinta de la 10...

Ioana.

Mergi la inceput

Trebuie sa adaug, tot pentru Nushulica: o zona mai aproape de Iasi si care arata superb in aceasta perioada a anului: Botosani, Ipotesti, Lacul de la Ipotesti, Varfu Campului (acolo este un complex turistic, ceva cu cai), treceti Siretul, Suceava, manastirea Dragomirna.

Ioana.

Mergi la inceput

Ioana: multumesc
Poneii sunt pt. decor sau pot fi calariti?

Am vazut saptamana trecuta un afis cu ponei si cai in Iasi ce pot fi calariti(curs echitatie sau plimbari) dar am pierdut numarul. Stiti cumva unde pot duce copilul sa calareasca un ponei?
Era Nelutu in expozitiei dar anul acesta nu cred ca mai vine(nu vad unde ar mai avea loc).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

buna,

eu habar nu am sa ajung la hadambu, cu atat mai putin la arca lui noe :(

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Herra: la Hadambu se ajunge prin Cug -> Ciurea -> spre Mogosesti(este un dr. la dreapta - este indicator) -> poligon - .....sunt peste tot indicatoare.
http://www.manastireahadambu.ro/index.php-option=com_frontpage&Itemid=1.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Darria, duminica am fost intr-o viteza in targul din Expozitiei si am vazut un ponei care era calarit de un copil, deci cred ca Nelutu acum e in spatiul dijn cadrul targului...sper sa nu fi gresit...era acolo pe alee pe unde sunt corturile.

Pupici si sanatate la puiuti,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput