Cu dragoste din Iasi (101)
Raspunsuri - Pagina 13
ghinetz spune:
Ce liniste e pe aici...
Eu sunt la domiciliu, consemnata. Am maine un examen si am trimis numai baietii la plimbare. De maine va astept din nou la datorie, da? Sa mai povstim...Pe unde faceti serbarile de sfarsit de an? Ce planuri de concediu aveti? De astea, de-ale noastre....
O seara frumoasa.
iulia-stefy spune:
Gabi, ai PM. Am sa ma uit maine dupa afis... dar nu stiu daca mai e, ca geamul era plin azi cu hartii despre inscriere....
GabrielaG spune:
Feteleor, am ajuns tarziu acasa. V-am trimsi PM la amandou (Darria si Lacramioara). Darria, Oana, Ioana, Carmenp, va multumesc pentru info despre zona CUG. N-am ajuns la aki si lorelei...nu le-am descoperit..inca. Maine vreau sa scanez Alexandru. Ce gradinite stiti acolo?
Multumesc,
Gabriela si baietii care asteapta vacanta
Oana, planuri de vacanta nu nea-m facut inca..probabil mai prin zona tarii si a orasului, poate un pic la munte...marea am scos-o din schema...deocamdata. De 1 iunie, Matei si clasa vor merge la Ciric, la picnic, speram sa tina vremea cu ei.
Apropos...ati auzit ca sambata este parada costumelor sau ceva de genul acest si se vor deplasa copiii costumati de la Palatul Culturii pana la Palatul copiilor si acolo...probnabil isi vor prezaenta costumele. Probabil se organizeaza la nivel de gradinite...eu am crezut initial ca e piticul de ciocolata, dar se pare ca nu .
acvi spune:
Buna dimineata,
Am lasat ibricul de cafea langa tastatura ,sa va serviti asa "ca in familie".
Si noi asteptam vacanta,mai ales Alex care pleaca pe 19 iunie in tabara si apoi plecam la mare cu totii(tare m-as inscrie pt saptamana aceea la "Schimb de mame" sa ma "fofilez",nu-mi place soarele ,apa, oboseala daaar pt aerosolii copiilor ma sacrific in mod constant).
Noi avem serbarea la Fun Party.Intre 1-3 iunie sunt zilele scolii la noi asa ca vor avea diferite concursuri si activitati artistice.
Stiti ceva activitati deosebite de 1 iunie??Noi anul trecut am fost la Livaki si a fost foarte frumos.La Alex d-na i-a lasat pe copii sa aleaga democratic sa vor face dar inca "delibereaza".
O zi frumoasa si un w-end ..de vis!!
Gabi.
herra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Darria Ati vazut pe undeva forme pt. obtinut inghetata pe bat? |
da, parca am vazut la kaufland, dar acum 2 sapt.
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
Darria spune:
Oana: am uitat aseara sa-ti urez bafta la examen. Acum e tarziu. Nu ma scuz dar eram suparata dupa vizita la alergolog.
Da, sambata la 10, 30 incepe parada costumelor in fata Palatului Culturii sau cel putin asa am vazut ca scrie pe site la Palatul Copiilor.
Herra: multumesc
la care Kaufland? la asta din Nicolina nu au ca ma uit mereu.
am vazut ca in parcul expozitiei ar fi pe 28 ceva pt. copii dar nu stiu ce si ora.
un sfarsit de saptamana palcut tuturor
GabrielaG spune:
In Parcul Expozitiei incepe targul organizat cu ocazia zilei de 1 iuni. Am vazut afis, tine de pe 28 mai pana pe 1 iunie inclusiv.
O zi frumoasa,
Gabriela si baietii
ghinetz spune:
Buna.
Ehei, pe cine am vazut acum ateva minute la TV? Sa va las sa ghiciti? Hai sa va dau tema de we.
In rest...am supravietuit examnului. Slava Domnului. Azi ma odihnesc, maine am zi de shmotru ca am cam chiulit.
Sper sa ajung si prin targ. Maine seara e concert aniversar Cantores Amicitiae la Filarmonica. Tare as vrea sa merg, dar n-am cu cine lasa juniorul. Si nu stiu nici daca Stefan ar vrea sa vina, nu cred ca e mare fan muzica corala, desi mie imi place foarte mult acest cor.
Vreme frumoasa in continuare. Si plimbari placute.
iulia-stefy spune:
Gabi, acum in perioada serbarilor, afisul tau a disparut din geam. In seara asta cand am ajuns, asa tarziu am trecut prin curtea scolii si m-am uitat in geamul gradinitei sa ma conving ca am dreptate, curtea gradinitei era inchisa la ora asta. In geam erau doar afise pe coli albe, cu anunturile pentru inscrierea la grupa mica. Deci daca imi dai unul, il pun eu luni.