Prietene la bine si la greu - 117
Raspunsuri - Pagina 3
Ramonika spune:
azi si ieri au fost zile de smotru si pt. noi... si mai avem si maine o tura, iar sambata de facut mancarea.
azi serbam 4 ani de casnicie. am fost mai inainte la restaurantul libanez si am sarbatorit, dupa ce am frecat baia si bucataria toata ziua.
magda felicitari pt. mergaret.
Licu pupam manuta rechinasei. daca si-a revenit, nu stiu daca are rost s-o mai chinui.
eu vreau sa-i fac gauri in urechi peste vreo luna si deja mi-e mila...
many distractie placuta si sarbatori fericite.
monis la fel, croazierat placut poze neaparat.
dana felicitari pt. finutza.
Ancutzel imi pare rau ca iar n-am reusit sa ne vedem.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
raluci_b spune:
Rares felicitari micutule pt frumosii pasi mami sa-ti traiasca puiul
Dana, Monis, pupam baietii cu probleme pe la funduc
Licurici spor la treaba, ma bucur ca Ama e bine
Cory
Floricik ce frumos zici tu de nazdravana ta pe care o pup tare tare, sarumana de mail, analizam
Many - imbratisam tare tare jucausul din burtica, sper sa treaca repede starile naspa, parca timid incep si la mine
Noi suntem bine multumim, afara toata ziulica si eu cu treaba si iar treaba.
Va pup tare tare, daca nu mai apuc sa intru va urez sarbatoare luminata alaturi de toti cei dragi. Noi in ziua de Paste suntem nasii unui baiatel adorabil
monis calatorie frumoasa si relaxanta
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
si-a facut treaba, 5+
ionelamaria spune:
Cum sunt intr-o mare zapaceala uit mai mereu lucruri importante:
Monis-drag, sa aveti o plimbare de vis si sa va amintiti toate motivele care v-au adus impreuna si sa desacoperiti ca sunt tot mai multe pe zi ce trece. (io stiu daca nu invidia e cea care m-a facut sa iti urez calatorie placuta atat de tarziu???)
Cuscri, La multi ani fericiti! Tare ma bucur ca ati reusit sa gasiti timp sa sarbatoriti
Ancutz, mesajul l-am vazut tarziu dar oric um eram "intr-o treaba" si nu as fi reusit sa ajung Sper ca a fost frumos!!!
Pupam buburuzele mici din burtici si FULGUSORII dragalasi si poznasi
Sper sa treaca fundicurile iritate cat mai repede si sa astepte iepurasul numai in zambete fulgusorii cu problemute
Noi suntem ok. Io nu fac parca nimic da sunt mereu obosita si "intr-o treaba". Nu stiu cum dar nu se vede nimic in urma mea. Casa e cu fundul in sus si Mihnea mi-a pictat un perete pe care abia il spalasem acum 2 zile de o alta pictura. Sa mai spun ca m-a pufnit rasul cand am vazut "desenul". Mihnea mi-a prezentat isprava. Il luasem sa pregatim hainutele pentru baie Si, cum am intrat in camera ia puiul meu fata serioasa, ma trage de mana sa ma intorc spunand: Mama, oti! si in acelasi timp aratand la obrajorul lui cu degetelul ca e rusine. Spuneti si voi?! Ce avea sa fac?! M-a pufnit rasul.... Mihnea a ramas forte serios . I-am explicat iar ca desenam numai pe hartie si ca e rusine sa deseneze pe perete ca mama se supara si ca la mama nu a vazut asa niciodata. M-a ascultat cu mare atentie si mi-a aratat iar ca e rusine apoi...... ei da... cireasa de pe tort: a strigat la BU sa vada si ea ce a facut Mihnea si a reluat povestea cu rusine... etc!!!
Ieri, sub strista supraveghere a sotului a venit cu fata de asfalt si are o rana urata sub nasuc . E urata ca asa o vad eu... a pland mult... a sangerat... Acum a uitat dar eu tot vad si il bodoganesc in gand per sot. A cerut o trotineta de la un copil ( Mihnea) si s-a suit cu ambele picioare pe ea iar tati s-a oferit sa il plimbve putin in parc. Cum l-o fi scapat eu nu stiu ca plecase de langa mine cu o mana pe copil si una pe ghidon Cum patesc unii asa In fine... asta la capitolul"tati lu'fiu-miu ma enerveaza"
Gata, va las ca stau aiurea si ma doare spatele.
Scuze daca am omis pe careva
Noapte buna si o zi cu spor maine
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 12+
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui floricik Ancutza, scuze daca fac confuzie, dar parca Sabina adormea tragandu-te de par?? Cum ai dezobisnuit-o? Dar de cocotat se mai cocoata...ca Ema se urca peste tot..mama are si niste vitrine asa, se urca pe ele si vrea sa danseze acolo |
salut,
nu faci confuzie, ea era "inculpata", nu pot sa spun ca s-a dezobisnuit, o adorm pe picioare si nu ajunge la par, dar noaptea daca imi cauta parul si nu-l gaseste, se trezeste.
La ora asta a adormit fii'mea, nush ce a avut dar mi-a pus nervii la incercare in seara asta
Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)
monis5 spune:
neata
fetelor, eu ne urez la multi ani, ca mi-a amintit Ramonika cu aniversarea ei cu sotz ( sa traiti multi ani frumosi!) ca facem un an de cand scriem aici!
Sper sa scriem in fiecare an cate 100 de capitole, 100 de capitole pline numai cu vesti bune despre copilasi, cu minunatiile pe care le fac!
si niste pentru doritoare
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 neata fetelor, eu ne urez la multi ani, ca mi-a amintit Ramonika cu aniversarea ei cu sotz ( sa traiti multi ani frumosi!) ca facem un an de cand scriem aici! Sper sa scriem in fiecare an cate 100 de capitole, 100 de capitole pline numai cu vesti bune despre copilasi, cu minunatiile pe care le fac! si niste pentru doritoare Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009) |
Multam de cafea si de urari! Noi chiar am facut de curand 1 an ( norocul nostru ca scrie de cand suntem membri) Vad ca tu ai 8 zile mai mult ca mine Cine serbeaza chiar azi????
La multi ani tuturor si vesti frumoase!!!
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 12+
monis5 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ionelamaria
Multam de cafea si de urari! Noi chiar am facut de curand 1 an ( norocul nostru ca scrie de cand suntem membri) Vad ca tu ai 8 zile mai mult ca mine Cine serbeaza chiar azi???? La multi ani tuturor si vesti frumoase!!! Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 12+ |
eu am 1 an si 8 zile mai mult ca tine
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
ionelamaria spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui monis5
eu am 1 an si 8 zile mai mult ca tine Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009) |
buei! da io de cand cu concediul asta de crestere a copilului am uitat "artimetica" si 2011-2009=1 na....
acu m-am prinsa si eu ca azi, 22 apr e 1 an de cand s-a deschis topicul "prietene". Na, baba nu mai bea lapte destul
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 13+
ralu_seby spune:
Buna ziua dragele meleeee,
Cum bine spune Monis, LA MULTI ANI!!!!, sa fiti mereu sanatoase si puii vostri, si toti cei dragi, sa va bucurati unii de altii!
Eu sunt la munca, vreau acasa, noroc ca exista mama si matusa mea pe lume, ca altfel ma prindea Pastele fara nicio pregatire, doar un cozonac gata cumparat de la Mega poate...
Monis, dixtractie la maximum, si al meu husband suspina dupa ceva timp imreuna, doar noi 2, mi-a spus acum vreo 2 seri ca se mai intampla sa viseze la momentul in care Matei nu va mai suge si va mai ramane macar o noapte in weekend la bunici, ca sa putem sa mai avem si noi timp pt noi...el, care e mare sustinator al alaptarii, pentru ca a vazut cat bine i-a adus lui Matei, a zis ca ii e dor de noi. De-aia ma gandeam sa petrecem abnul acesta 2 concedii: unul noi 2 spre septembrie (cand ma gandesc ca poate Matei va renunta la tzitzi si unul cu tot cu piscotel).
Matei trece printr-o perioada cu nopti agitate, se culca tarziu si se trezeste f devreme, treziri dese peste noapte....sper sa treaca, deoarece e asa de scumpic, ma topeste pe zi ce trece . Spune "nene" la omuletii dintr-o carte cu trenuletul Thomas, spune cand il intrebi cum il cheama "Atei" dar nu mereu, sper ca maine, ca o mama denaturata ce sunt sa ajung sa-l impartasesc.
Raluci, Many, Smara, Licu, Ionela (cred ca uit pe cineva..), sper sa puteti sa gustati si voi din bunatatile de Paste, si sa scapati asap de greturi si alte stari de rau.
Ramonika, LA MULTI ANI! fericiti alaturi de perechea ta!
Back to worhk ca poate poate ajung si eu mai devreme azi acasa.
Raluci, ce frumos ca va lasa sa botezati chiar in ziua de Paste, petrecere frumoasa!
ralu_seby spune:
AAaa, si Magda, FELICITARI pt Rares! Sunteti adevarati luptatori! Cum mai e manuta?