Prietene la bine si la greu - 117
Raspunsuri - Pagina 18
magdaz_ina spune:
www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/211680/Parinti-de-ingeri-la-Marsul-Tacerii.html" target="_blank">Parinti-de-ingeri-la-Marsul-Tacerii
A.M.R. in scadere
ionelamaria spune:
Mneatza
???
Citat: |
citat din mesajul lui raluci_b Ionela parca tu ziceai ca dor sanii la alaptat, au inceput si la mine, sfarcurile dor groaznic cand apuca, apoi probabil ca ma obisnuiesc si nu mai simt si dam inainte sunt curioasa ce va zice gine al meu despre faptul ca inca il alaptez pe renus |
Da, ma dor inca sanii cand se pune la san puiul dar parca nu ca la inceput... ori m-am invatat eu.
Despre gine al tau.... pot sa astept si eu nerabdatoare sa vad ce zice???? Cu a mea am renuntat sa mai discut pe subiect. Ce sa-mi spuna? Contractii n-am, bebe are avans.... deci e ok asa
Fetele din Iasi, o ora si un loc de intalnire pentru azi? Moldova 15,30 e ok? Astept si alte propuneri!!!!!
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 14+
Ramonika spune:
incercam sa ajungem si noi azi la locul de joaca, pe la 5 sper, daca doarme Ruxi la timp. in general doarme undeva intre 1 si 4...
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
many_bani spune:
Raluci mai sunt cu greturi dar suportabil, de dus pe picioare, seara este mai greu, ma simt super balonata si burtoasa.
Fetele care ati avut perna de gravi, se merita? Deja somnul meu este naspa si ma gandeam sa-mi iau o perna, dar oare merita investitia?
mami de Vlad (29.10.2009) si 12+
Multumesc Doamne!
laurairina13 spune:
Many, sa stii ca la perna aia de gravi visez si eu, la un moment dat ma batea gandul sa intreb pe aici fetili care au avut si nu le mai trebuie, poate o vand la mana a doua, dar m-am calmat repede ca sunt falita..
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 22+ cu Iris Maria
Firefly's shop
BLOGUL MEU
simina_kin spune:
saru'mana
evribady
incerc sa "compun" un mesaj
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea ( oct-2009)
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
simina_kin spune:
Ma tot gandesc ce sa scriu, de citit am citit tot da nu prea am retinut, stiti voi ca am probleme serioase cu memoria
Intreba Ramonixxxx de mancarea blenduita....noi nu mai papam de mult blenduit, dar nici nu ne laudam cu cine stie ce meniuri sofisticate, asta pt ca eu nu am fost invatata de mama sa fac mancaruri d-astea, ci doar clasicele ciorbe si mancaruri....asta mananca si fimea. Mai fac la blender carnita de vita, pieptul de pui, si fructele de dimineata (astea sunt salvarea in caz de urgenta).Te pup....ma bucur sa te citesc
Ma bucur sa citesc mesajele gravidutzelor, cu greturi si alte cele.Sa dea DD sa ajungeti cu bine la 40 sapt
Mai imi aduc aminte ca intreba Gabitza dc mai beau bbii lapte noaptea........fimea nu-i prietene cu laptele...abia bea 150 la culcare, in schimb ma capiaza in timpul noptii cu trezitul pt apa/ceai......Alaltaseara a batut recordul , a baut 3 canutze cu apa (adik 900 ml) si i-am schimbat scutecul de 3ori
Daca nu gaseste canutza cu apa langa ea nu se opreste din plans
Apropo..."mucosii" tai mai dorm bine in patuturile lor???...stiu ca si tu ai plasa, ca si Ramonixxxx .Fimea nu mai vrea acolo, doarme de-a latul lui, si nu mai are loc sa-si intiunda picioarele, asa ajunge in pat cu mine
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea ( oct-2009)
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
Ramonika spune:
RamoC nu am avut decat un ciclu dupa nastere, am zis.
in leg. cu mancarea pasata, am renuntat sa i-o mai pasez, desi nu prea mananca (,) carne. doar bucatele mici-mici si doar daca le ascund prin mamaliga sau prin alte mancaruri... in schimb dulce si fainoase ar manca non-stop daca ar fi dupa ea...
in leg. cu fetita, vedeti voi care e cea mai buna varianta pt. voi.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
dana n. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui many_bani Fetele care ati avut perna de gravi, se merita? Deja somnul meu este naspa si ma gandeam sa-mi iau o perna, dar oare merita investitia? mami de Vlad (29.10.2009) si 12+ Multumesc Doamne! |
Many, eu am avut doua tipuri de perna: asta si asta.
Din punctul meu e vedere a meritat din plin.
Raluci, parca ma simt mai bine. Poate ca incet, incet va fi si mai bine.
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 10+
many_bani spune:
Dana multumesc de raspuns, incep sa rascolesc si eu netul sa vad ce gasesc, inclin spre cea multifunctionala
mami de Vlad (29.10.2009) si 12+
Multumesc Doamne!