Prietene la bine si la greu - 117
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
laurairina13 spune:
RamoniXX, ia muult timp de crosetat, la palariuta aia m-am si chinuit o gramada ca nu ii nimeream dimensiunea
, dar cand vreau banuti fac orice. Plus ca pt mine croseta e o relaxare/hobby
La rucsac ma apuca groaza cat ii de muncit..ca abia l-am inceput.
Ai dreptate, o brosa , o clamita altfel le fac, dar la lucruri mari...E mai greu, plus ca eu nu am viteza, nu sunt o crosetareasa de meserie.
Despre zmau ce sa mai zic, a inceput iar sa bodogane cand m-a auzit de comenzi, da' banii nu ii refuza
Unde mai pui ca am gasit niste bbc pe net, am dat comanda si visez deja la palariute si posetute pt noi astilalte mai mari Posetute gauroase de vara, eventual si cu dos pe dinauntru. Deja visez ca imi trebuie masina de cusut pt cusut dosul, iete cu de astea ma ocup eu. Si ma mai mir ca fiimea nu vorbeste
In acelasi timp simt nevoia de un timp si pentru mine, nu numai toata ziulica bot in bot si dupa curisorul fetei. Stau si ma intreb, oare nu am dreptul? Daca as fi la munci si ar trebui sa o las la cresa unde chiar nu o baga in seama oare ar fi mai bine?? Asa ma muncesc grijile si framantarile cateodata
Haidi va pup, spor la fititzi, si sa inteleg ca zmau tau s-a decis sa nu mai plece in voiaje?????? Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si
22+ cu
Iris Maria
Firefly's shop
BLOGUL MEU
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristina_boc/cristina_boc.jpg)
cristina_boc spune:
Salutare,
Am aparut si noi dupa o absenta mai mare, de fapt a fost o minivacanta la tara.
Am avut o serie de evenimente in acest interval, mai placute (gratar cu toata familia de PAsti, cununia civila a surorii mele in we, petrecere etc) si mai putin placute ( piticul meu a fost un pic bolnavior: diaree, varsaturi, a trait doua zile doar cu tzitzi si ceai de menta; pana la masina ; stres si oboseala acumulata in acest timp).
La Zalau este foarte frig si urata afara, asa ca ne vedem nevoiti sa stam in casa, dupa ce o saptamana am fost numai afara. Andrei sta mai tot timpul catarat pe usa sa iesim.
Andrei doarme de vreo ora, ma duc si eu sa ma apuc de treburi prin casa.
Cristina , Andrei Cristian
, 7 dec 2009
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumfy_12/strumfy_12.jpg)
strumfy_12 spune:
Hristos a Inviat!!! Adevarat a Inviat!!!
Am reusit si eu sa scot nasucul din butoi si mi-am luat indemnul sa intru si sa va mai zic cate ceva de noi...
La multi ani toturor care s-au serbat in ultima perioada
Licuric super frumoase lucrurile crosetate...una mai frumoasa ca alta ..felicitari! Cat despre vorbitul Amaliei... sa iti zic ca nici Andra nu vorbeste...si stau toata ziua langa ea... si incerc sa ii arat cat mai multe ...cartile n-o intereseaza mai deloc. Stiu ca iti doresti sa vorbeasca mai repede...si eu vreau asta de la Andra dar nu depinde de noi...si sincer iti zic...imi e frica de perioada in care va intreba din 2 in 2 min "de ce?"
Raluci am o prietena in bucuresti care e in cautare de pediatru... imi poti da detalii despre superpedi a voastra...pls
Fetele din Iasi ne vedem maine la un loc de joaca?
Hai Monis cu pozele si povesti ca astetam cu nerabdare...
Cred ca pauza mea s-a terminat...se foieste Andra...va pupik
Mami fericita de strumfita
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monis5/monis5.jpg)
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionelamaria Monis, cum ati ajuns? ce face Iulian_cel_scump? Cum v-a primit? Mi-e dor de voi ![]() Mami fericita de ![]() ![]() |
![](pupic.gif)
hello!
Multumim de grija - tie si tuturor fetelor
![](floare.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Iulian care e f bine, l-am regasit f schimbat dupa 10 zile... nici el nu vorbeste nimic, dar comunica cu aaaaa si iiiiii destul de clar
![](icon_smile.gif)
Revin cat de curand, intre timp o sa pun si poze si ceva filmulet.
salut you all
![](grup.gif)
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
miany75 spune:
buna ziua si de la noi...
ca si cristina ,suntem si noi exilati in casa ca e taree frig la Cluj...am iesit de dimineata la o plimbarica scurta si mi-au inghetat mainile pe manerul bicicletei,David era si el rosu la maini ,dar tot nu se dadea dus in casa...
mai,fetelor am si eu o intrebare : le-ati dat varza la puiutii vostri?!
miany75 spune:
din categoria cu-ce ne-mai-uimesc-pui-nostri: ieri am vrut sa-i dau lui david un mar (ca gustarica),n-a vrut;l-am intrebat daca vrea kiwi,la care el repeta intruna "toliu-toliu"...nu m-am prins ce vrea sa spuna,la un moment dat a facut stanga-imprejur si s-a dus in camera lui unde are un fotoliu din acela de burete si a inceput sa arunce ce era pe el;s-a asezat dupa care a cerut kiwi si "lita" (lingurita)...abia atunci am realizat ce voia sa spuna....ca sa intelegeti de unde uimirea mea....ultima data cand a mancat kiwi a fost acu vreo 2 luni si atunci l-a mancat cu lingurita(dupa ce in prealabil i-am scos samburii) ,stand in fotoliu.....am ramas afis cand am vazut ce memorie de elefant are..
aaa..si ii plac la nebunie poezioarele,trebuie sa i le zic de vreo 2-3 ori fiecare....ma doare gura cateodata; deja imi spune ultimul cuvant din fiecare vers...suntem topiti dupa el...e absolut mortaaal!!!!
va las ca s-a trezit sufletelul meu iubit...dupa-masa placuta tuturor!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/raluci_b/raluci_b.jpg)
raluci_b spune:
Strumfy ai PM
Miany sunteti mortali, varza eu i-am dat lui remus asa doua farame, dar o evit ca e greu de digerat
Oare ce le putem da sa ajutam cu dintii. Aseara la culcare s-a framantat a plans a incnit, i-am bagat 2.5 ml nurofen, a adormit bustean pana pe la 1 cand evident nu am mai putut sa-i dau nimic si ne-am chinuit pana a trecut criza.
Am descoperit azi ca aveam in casa Alinan ma gandesc daca sa-i dau
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
si-a facut treaba,
7+
ralu_seby spune:
Guess who?
Mi-e tare drag citind despre ce-minuni-fac-puiutii-nostri, si Matei ne uimeste pe zi ce trece, pe 15 mai ii taiem motul. Din mica petrecere gandita initial, s-a transformat intr-o mare petrecere, cu cateva zeci de persoane, care nu au conceput sa nu ne fie alaturi... (plus ca intotdeauna petrecerile noastre s-au lasat cu dixtractie).
Asadar am multe de pregatit, nu am apucat sa-mi cumpar nicio rochita inca, tr sa ordonam si lista finala cu invitati, activitati d-astea..
Matei iar s-a trezit azi-noapte de vreo 6 ori, cred ca ii mai da vreo maseluta ceva, in rest e ergintul viu, ne e tare drag.
Marea mea bucurie este ca a inceput de cateva zile sa pape laptic de vaca (lapte de tara sau de la dozatoarele din piata) cu fulgi de porumb bio de la Mega. Ieri chiar m-am ibcumetat sa-i pun 15 ml in pahar si canuta cu cioc...a baut putin, dar nu tot.
Mare tragedie este acum cu alegerea concediilor....ma bate gandul sa dam o fuga in Grecia la sf. lui iulie si cu Matei....si de aici 1000 de intrebari: cu masina (oare rezista atatea ore in masina) sau cu avionul, unde sa ne cazam etc..
Hai ca tr sa inchid acum, mai amc eva de rezolvat la munca.
Of, sa nu uit: LA MULTI ANI SARBATORITELOR LUNII APRILIE!!! Sa ne traiti 100 de ani sanatoase si inconjurate de cei iubiti!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/raluci_b/raluci_b.jpg)
raluci_b spune:
neatza,
Va servesc o poate va reveniti.
Ralu ma bucur ca ne dai vesti despre voi, eu nu m-as incumeta sa plec cu masina atata drum, parerea mea
Many, Dana ce faceti cum sunteti? doar noi suntem cu greturi nu ? Licurici sigura a scapat
Ionela parca tu ziceai ca dor sanii la alaptat, au inceput si la mine, sfarcurile dor groaznic cand apuca, apoi probabil ca ma obisnuiesc si nu mai simt si dam inainte
sunt curioasa ce va zice gine al meu despre faptul ca inca il alaptez pe renus
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
si-a facut treaba,
7+
laurairina13 spune:
Raluci , eu am scapaaaat de greturi, sunt chiar foarte bine!Dar incep altele, obosesc si mai repede, nu pot sta mult aplecata, abia o ridic pe Amalia si imi e din ce in ce mai greu sa stau cocosata dupa ea prin casa, cu de astea sunt eu
Strumphy, multi pupici, stiti voi de ce
Bei, de Andre nu stie nimeni nimic???? Miany, parca voiati sa faceti intalneala, Raluci tu mai vorbeai cu ea, chiar nimeni nu stie nimic? Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si
22+ cu
Iris Maria
Firefly's shop
BLOGUL MEU